تاثیر معدل پایین یا مشروطی بر گرفتن پذیرش - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- موضوع: تاثیر معدل پایین یا مشروطی بر گرفتن پذیرش (/Thread-%D8%AA%D8%A7%D8%AB%DB%8C%D8%B1-%D9%85%D8%B9%D8%AF%D9%84-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D9%86-%DB%8C%D8%A7-%D9%85%D8%B4%D8%B1%D9%88%D8%B7%DB%8C-%D8%A8%D8%B1-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) |
RE: پذیرش در مقطع لیسانس و فوق لیسانس در سوئد - Shihan - 20-07-2015 (26-06-2015, 08:28 PM)مرتضی72 نوشته: سلام. خیلی ممنون. غیرمنصفانه نیست! شما معدلت بالا نیست و اینکه برای دانشگاهای متوسط شانس داری ضمن اینکه نمره زبان بالا رو بگیر میتونی اقدام کنی. RE: پذیرش در مقطع لیسانس و فوق لیسانس در سوئد - مرتضی72 - 21-07-2015 همینکه تفاوت دانشگاه دولتیِ با رتبه ی بالا درسطح کشور و غیر دولتی ناکجا آباد لحاظ نمیشه یعنی غیر منصفانه است! شما خودت کلاتو قاضی کن، واقعا تفاوتی نمی بینی بین شون؟؟؟؟ من زیاد آشنایی با این فضا ندارم ولی علی القاعده ملاک های تشخیص دیگری هم باید وجود داشته باشه. که اون به عهده ی اون دانشگاه و استادهاش هست لابد. RE: پذیرش در مقطع لیسانس و فوق لیسانس در سوئد - rulany - 21-07-2015 (21-07-2015, 01:12 PM)مرتضی72 نوشته: همینکه تفاوت دانشگاه دولتیِ با رتبه ی بالا درسطح کشور و غیر دولتی ناکجا آباد لحاظ نمیشه یعنی غیر منصفانه است! شما خودت کلاتو قاضی کن، واقعا تفاوتی نمی بینی بین شون؟؟؟؟ برای مقطع ارشد ، بزرگ ترین ملاک معدل لیسانس شماست . حالا دانشگاه های سوئدی بیکار نیستند بیان تک تک دانشگاه های ایران را از نظر درجه ی سخت گیری مقایسه کنند! در ضمن ، شما حتی شریف هم بودی ، بازم معدل لیسانست پایین هست عزیزم RE: پذیرش در مقطع لیسانس و فوق لیسانس در سوئد - solarita - 21-07-2015 کسی که سنش بالای 30 هست فوق لیسانس داره ولی میخواد با دیپلمش اقدام کنه شانسی برای پذیرش داره؟ پ ن: معدل لیسانسش پایینه ولی دیپلمش حدودای 19 هست RE: پذیرش در مقطع لیسانس و فوق لیسانس در سوئد - Shihan - 21-07-2015 (21-07-2015, 07:23 PM)solarita نوشته: کسی که سنش بالای 30 هست فوق لیسانس داره ولی میخواد با دیپلمش اقدام کنه شانسی برای پذیرش داره؟ ممکنه پذیرش بگیره اما ویزا گرفتنش سخته RE: پذیرش در مقطع لیسانس و فوق لیسانس در سوئد - Iman.S - 23-07-2015 (26-06-2015, 08:28 PM)مرتضی72 نوشته: سلام. خیلی ممنون. اگر اینطور که شما میفرمایید بود که مسلما خیلی به حق نزدیکتر بود.اما همیشه واقعیت دنیای ما لزوما تطابقی با حقیقت نداره و گاها فاصله ی زیادی هم داره، نه تنها در این مورد، در بسیاری از موارد، الان من نظر خارج از موضوع دادم و نظرم مستحق حذف از سایت هست، اما با اینحال دوست دارم یک مثال هم به آخر نظرم اضافه کنم: در دموکراسی قدرت با اکثریت است اما لزوما حق با اکثریت نیست،چه بسا حقهایی که با اقلیت است(یه بحث تکراری و دموده) نمونه فاصله ی حق از واقعیت. ویرایش در ضمن بسیاری از کسانی که بهترین موقعیت های تحصیلی را در اروپا و آمریکا کسب کرده اند، معدل های بسیار خوب خود را در بهترین دانشگاههای دولتی ایران کسب کرده اند.از این نظر حرف شما کمی عجیب به نظر میاد. RE: پذیرش در مقطع لیسانس و فوق لیسانس در سوئد - مرتضی72 - 02-08-2015 (21-07-2015, 01:45 PM)rulany نوشته: برای مقطع ارشد ، بزرگ ترین ملاک معدل لیسانس شماست . حالا دانشگاه های سوئدی بیکار نیستند بیان تک تک دانشگاه های ایران را از نظر درجه ی سخت گیری مقایسه کنند! صحبت بیکار بودن یا نبودن نیست عزیزم (!!) صحبت اینه که دانشگاهِ مورد نظر باید به یه طریقی اطمینان لازمه رو حاصل کنه تا بفهمه اونی که داره میاد تو یه آدم با عقلِ سلیمه که چارتا چیز تو کَلش هست. نه مثه بعضی از دانشجویان محترم و معلوم الحال این مرز و بوم که از دانشجو بودن، فقط استفاده از کارت دانشجویی رو بلدن، سر آخر هم با بهترین معدل فارغ التحصیل میشن!! ++ ضمناً ، شما از کجا میدونی دانشگاهِ من شریف یا هم رتبه با شریف نیست که میگی "حتی شریف هم ... " عزیزم (!!) RE: پذیرش در مقطع لیسانس و فوق لیسانس در سوئد - مرتضی72 - 02-08-2015 (23-07-2015, 02:24 AM)Iman.S نوشته: اگر اینطور که شما میفرمایید بود که مسلما خیلی به حق نزدیکتر بود.اما همیشه واقعیت دنیای ما لزوما تطابقی با حقیقت نداره و گاها فاصله ی زیادی هم داره، نه تنها در این مورد، در بسیاری از موارد، بله اینایی که گفتید از بدیهیات امور اجتماعی هست. ++ این رو هم میدونم که خیلی ها بهترین معدل ها رو تو بهترین دانشگاه ها دارن. من حرفم این بود که حالا مثلا یک نفر که تو یکی از بهترین دانشگاه ها هست اما بهترین معدل رو (از بد حادثه) نداره و لذا شرایط بورس شدن رو نداره، باید با اون دانشجو ها مقایسه بشه؟ بنده عرضم این بود. و علّا من منکر این مسلَّمات نشدم. RE: پذیرش در مقطع لیسانس و فوق لیسانس در سوئد - sepinaz - 03-08-2015 (02-08-2015, 09:32 PM)مرتضی72 نوشته: صحبت بیکار بودن یا نبودن نیست عزیزم (!!) صحبت اینه که دانشگاهِ مورد نظر باید به یه طریقی اطمینان لازمه رو حاصل کنه تا بفهمه اونی که داره میاد تو یه آدم با عقلِ سلیمه که چارتا چیز تو کَلش هست. نه مثه بعضی از دانشجویان محترم و معلوم الحال این مرز و بوم که از دانشجو بودن، فقط استفاده از کارت دانشجویی رو بلدن، سر آخر هم با بهترین معدل فارغ التحصیل میشن!! بنده خودم فوق لیسانس عمران-نقشه برداری هستم و اونطور که اطلاع دارم دانشگاه های تهران و خواجه نصیر و تبریز و اصفهان و بابل و تفرش هستند که این رشته رو دارن و اینکه حتی من که ایرانی و دانشجوی این رشته ام بقیه ی دانشگاه های دولتی رو که این رشته رو دارن نمیشناسم تا چه برسه کمیته ی پذیرش در سوئد و فکر میکنم بقیه ی دانشگاه های ایران رو نمیشه هم رتبه با شریف گرفت در ضمن اگر دانشگاه دولتی که میفرمایید اینقدر خوب و هم رتبه با شریف هست خوب دوست عزیز اسمش رو بگید که دوستان بهتر راهنمایی کنن شما که نیومدید اینجا قوانین پذیرش رو عوض کنید دوستان اطلاعاتی رو که دارن در اختیارتون میذارن به نظر من دانشگاه های ایتالیا رو هم بررسی کنید بنده یکی از دوستانم با معدل پایین و آیلتس 6 از پلی تکنیک میلان رشته ی gis پذیرش گرفت RE: پذیرش در مقطع لیسانس و فوق لیسانس در سوئد - sepinaz - 03-08-2015 (21-07-2015, 01:12 PM)مرتضی72 نوشته: من زیاد آشنایی با این فضا ندارم ولی علی القاعده ملاک های تشخیص دیگری هم باید وجود داشته باشه. که اون به عهده ی اون دانشگاه و استادهاش هست لابد. چیزی که ما میدونیم اینه که اگر از چند تا دانشگاه مطرح ایران مثل شریف - امیرکبیر- تهران و صنعتی اصفهان و.... باشید ممکنه تا حدودی تفاوت ایجاد کنه چون این دانشگاه ها تا حدی با خارج از کشور از زمان قدیم ارتباط دارن و شناخته شده هستن ولی بقیه ی دانشگاه های ایران رو نمیشناسن چون با نظام آموزشی ما آشنا نیستند که بخوان تفاوت دانشگاه ها رو لحاظ کنن وانگهی بین رشته های فنی - مهندسی هم فقط دو دانشگاه تهران و شریف اونم با رتبه ی حدود 600 تو رتبه بندی QS میان ضمنا حتی اگر شریف یا تهران هم باشید برای دانشگاه های سطح بالا با معدل 13 حتی نمی تونید مدارک بفرستید چون خیلی از دانشگاه های سطح بالای آمریکا و کانادا حداقل تا اونجایی که من اطلاع دارم شرط مینیمم معدل 16 رو برای بررسی مدارک پذیرش دارن این یعنی من اگه از دانشگاه تهران هم باشم با معدل 15.5 برای دانشگاه مثلا مک گیل نمی تونم مدارک پذیرش بفرستم ولی کسی از دانشگاه غیردولتی با معدل بالای 16 حداقل این شانس رو داره که مدارکش بررسی بشه |