![]() |
مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1 - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- انجمن: روادید (ویزای) آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +----- انجمن: روادید دانشجویی امریکا F1 و F2 (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%AC%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-F1-%D9%88-F2) +----- موضوع: مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1 (/Thread-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-F-1) |
RE: مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1 - فرید - 24-11-2015 (24-11-2015, 11:41 AM)behnam61 نوشته: با سلام ممنونم از جوابتان من اقامت کشوری را ندارم و همینطور به کشورهای اروپایی سفر نکردم من میتونم از این شرایطم به عنوان وابستگی عاطفی به خانواده در ایران استفاده کنم؟ سلام دو مورد اول که اکثریت افراد دارند و امتیازی محسوب نمی شه. زبان مصاحبه برای دانشجویی انگلیسی و اگر بخواهید فارسی حرف بزنید ممکن ریجکت بشوید. RE: مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1 - acronia - 03-03-2016 آقا سلام؛ من توی این قسمتی از DS 160 که گفته توضیح بدید چرا قبلا ریجکت شدید توضیح یک پاراگرافی دادم که بله من یکی از مدارکم رو که Research Plan نبرده بودم و آفیسر اینجوری گفت و من چی جواب دادم و آخرشم اشاره کردم که با وجود اینکه آفیسر به من گفت نمیدونم میخوای روی چی کار کنی من رو با 214 که مربوط به سوشیال تای میشه رد کرد. سوالم اینه که اصلا کار درستیه که من اینقدر توضیح دادم یا اینکه خود این ابهامات رو بیشتر میکنه. و اینه خودم فکر میکنم اگر اشاره کنم ریسرچ پلن نداشتم کار خوبیه چون این دفعه دارم. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید. یارو موبوره منو رد رد مثل اینکه باید اشاره کنم که 214 بوده و اگر بعدش بنویسم Insufficient documents اونوقت فک میکنن به خاطر سوشال تای بوده نه بخاطر نداشتن Research Plan. حالا اگه آفیسر از من بپرسه چرا رد شدی من چی بگم؟ البته باید اشاره کنم من توی دبی رد شدم ولی جای دیگه توی حوزه شنگن دارم مجدد واسه ویزا اقدام میکنم. اگر بنویسم Insufficient Documents(Research Plan), Section 214(b)مناسبه؟ یا اینه میگن نقص مدارک که اصلا 221(g) هست پس این چیه تو نوشتی؟ RE: مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1 - Torkan - 03-03-2016 (03-03-2016, 11:30 AM)acronia نوشته: آقا سلام؛ من نظر خودم رو میگم. شما باید با این بندها بازی نکنید. در اصل شما اطلاعاتی در زمینه بندها ندارید! اینگونه برین به سفارت. اونجا هم اگر پرسیدن همین رو بگین. نداشتن RP به این معنا نیست که حتما شما باید با 221 رد بشید! این میتونه به این صورت تفسیر بشه که شما اصلا در مورد چیزی که میخواید تحقیق کنید اطلاعاتی ندارید و در اصل همینطوری میرید و احتمالا برنمیگردید. اصلا ممکنه شما پیش همون مو بوربوره! برید و بپرسید من رو چرا با این بند رد کردید بگه وا این چیه! شما دقیقا به خاطر چی و با کدوم بند رد شدید رو بنویسید و توضیح اضافی لازم نیست. در صدد توجیه نباشید اونها همه ویدویها و صدای شما و پرونده شما رو در ارشیو دارن و قطعا خودشون اگر وقت بگیرید قبل مصاحبه نگاه خواهند کرد. همون خلاصه و مفید علت رو همون طور که در اخر نوشتید بنویسید. بااحترام، ترکان RE: مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1 - Babak - 03-03-2016 (03-03-2016, 11:30 AM)acronia نوشته: آقا سلام؛ من با قسمتی از نظر ترکان موافقم که نیازی به توضیحات اضافی نیست و همون دلیلی که به خاطرش رد شدید رو بنویسید. اگر بهتون گفتند که با بند 214 رد شدید همون رو بنویسید و هر دلیلی که اون موقع بهتون گفتند رو هم به صورت مختصر و در حد یک جمله بنویسید. مثلا میتونید بنویسید: I didn't have a research plan at the time. RE: مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1 - acronia - 03-03-2016 (03-03-2016, 11:50 AM)Babak نوشته: من با قسمتی از نظر ترکان موافقم که نیازی به توضیحات اضافی نیست و همون دلیلی که به خاطرش رد شدید رو بنویسید. اگر بهتون گفتند که با بند 214 رد شدید همون رو بنویسید و هر دلیلی که اون موقع بهتون گفتند رو هم به صورت مختصر و در حد یک جمله بنویسید. مثلا میتونید بنویسید: I didn't have a research plan at the time. ممنون. والا یه کاغذ سفید داد که توش نوشته بود شما موفق نشدید که وابستگی لازم را به کشور خود نشان دهید. این 214 هست درسته؟ پس اینجوری مینویسم: Section 214(b). I didn't have my research plan at the time اوکیه دوستان؟ RE: مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1 - Torkan - 03-03-2016 (03-03-2016, 12:44 PM)acronia نوشته: ممنون. والا یه کاغذ سفید داد که توش نوشته بود شما موفق نشدید که وابستگی لازم را به کشور خود نشان دهید. این 214 هست درسته؟ پس اینجوری مینویسم: بله بندش 214 هست. دقیقا این رو بنویسید. امیدوارم افسر نبود rp رو نه به عنوان یک بهانه بلکه واقعا دلیل ریجکت اورده باشه! بااحترام، ترکان RE: مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1 - Sara MN - 13-03-2016 دروووووود دوستان من فول فاند گرفتم و دارم برای ویزای F1 اقدام میکنم. توی مدارک لازم برای سفارت دیدم که ترجمه سند ازدواج لازمه! در این مورد دو تا سواللله خیلی خیلی خیلی مهم داشتم که مممممنون میشم راهنماییییم بفرمایید. متاسفانه همسر من نمیتونه با من بیاد و من میخوام فقط برای خودم فعلا ویزا بگیرم، آیا با این حال هم من نیاز به سند ازدواج خواهم داشت؟ و سوال دیگه اینکه موندن همسرم در ایران به خاطر کارش، میتونه اثر مثبتی روی نتیجه مصاحبه داشته باشه؟ اینکه خوب من همسرم در ایرانه و مجبورم در نهایت برگردم؟؟ اگر جواب مثبته پس من دیگه نیازی به JOB OFFER هم نخواهم داشت درسته؟ سپاس RE: مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1 - iman7 - 14-03-2016 (13-03-2016, 11:28 PM)Sara MN نوشته: دروووووود دوستان برای چه مقطعی دارید میرید؟ ارشد یا دکترا؟ اگه ارشد باشه قطعا موندن همسر به عنوان وابستگی به ایران مطرحه. برای دکترا که مثلاچهار سال طول میکشه یه کم پیچیده تره. شما واقعا این مدت رو می خواهید دور از هم زندگی کنید؟ باید افیسر رو قانع کنید. به نظر من سند ازدواج رو ببرید. یک درصد احتمال بدید که فکر کنه در مورد تاهل دروغ میگید، اینطوری با سند ثابت میشه دروغ نگفتید. RE: مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1 - Sara MN - 14-03-2016 (14-03-2016, 02:20 AM)iman7 نوشته: برای چه مقطعی دارید میرید؟ ارشد یا دکترا؟ اگه ارشد باشه قطعا موندن همسر به عنوان وابستگی به ایران مطرحه. مممنون از پاسختون برای دکتری میخوام برم. توی برگه آفر لترم طول مدت تحصیل رو 3 سال زده فعلا (همسرم شاید سال اول رو فقط نتونه بیاد). حالا نمیدونم با این حساب بازم خیلی نیاز به قانع کردن هست یا نه!! چطوری بایستی حالا آفیسرو قانع کرد ![]() مرسی از راهنمایییه خوبتون حتما سند رو خواهم برد. سپاس RE: مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1 - iman7 - 14-03-2016 (14-03-2016, 10:27 AM)Sara MN نوشته: مممنون از پاسختون ببینید باید تصمیمتون رو بگیرید که چی می خواهید بگید. اگه می خواهید بگید همسرم کلا نمی اد خوب اگه شک نکنه این میشه وابستگی اجتماعی خوب برای برگشت به ایران. اما احتمال این هست که فکر کنه یعنی شما و همسرتون حداقل 3 و معمولا 4-5 سال می خواهید همدیگه رو نبینید؟ قبول کنید شک برانگیزه. اینکه بگید الان مثلا شرایط امدن نداره و بعدا اقدام میکنه خوب جوابیه که انتظار شنیدنش میره. مثلا الان شرایط کاری و یا سربازی و .... باعث میشه نتونه بیاد و چند ماه بعد اقدام میکنه (لازم هم نیست بگید 1 سال بعد. اما در هر صورت دلیل نیامدنش رو مشخص کنید. اگه بگید حالا ببینیم چی میشه یعنی رو تصمیم هاتون مصمم نیستید و این برای افیسر بهانه س که ویزا نده) - اما این دیگه امتیاز وابستگی اجتماعی - Social tie - نداره. کلا نگران نباشید. حتی با وجود بد شدن وضعیت اخذ ویزا در یکی دو سال اخیر باز هم اکثریت ویزا می گیرن. |