آکادمیا کافه
مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1 - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: روادید (ویزای) آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: روادید دانشجویی امریکا F1 و F2 (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%AC%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-F1-%D9%88-F2)
+----- موضوع: مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1 (/Thread-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-F-1)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

RE: مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1 - mahya - 05-04-2016

سلام دوستان عزیز .چند تا سوال دارم که واقعا من نگران کرده ممنون میشم پاسخ بدید
1-من از یه دانشگاه تو امریکا پذیرش گرفتم فول فاند بورس TAاما هنوز فرم I20 برا من نفرستادند رشتم شیمی از دانشگده شیمی محیط زیست بورس گرفتم اما با استاد که صحبت کردیم پیشنهاد یه پروژه نفتی هست با یک شرکت نفتی برای بورس سال های بعد که میترسم این برا ویزا مشکل پیش بیاره.
2-من الان اروپا هستم یک سال برا ویزیتینگ اومدم که از همین جا هم میخوام اقدام کنم که بازم نمیدونم خوبه یا نه
3- من همسرم هم همین جا دانشجو یه یک سال از درسش مونده اما میخوایم ویزا بگیره با من بیاد برا ماه اول بعد برگرده درسش تموم شه بعد دوباره بیاد ممکن سر این موضوع حساس بشن و به ایشون یا من ویزا ندن؟
4-این که وابستگیت به کشور باید ثابت کنی چطوری باید ثابت کنی من واقعا میخوام برگردم اما چطور باید ثابت کنم؟
5-این فرم DS160 ]چی هست؟
واقعا ممنون منتظر جوابتون هستم /

RE: مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1 - Babak - 06-04-2016

(05-04-2016, 05:46 PM)mahya نوشته: سلام دوستان عزیز .چند تا سوال دارم که واقعا من نگران کرده ممنون میشم پاسخ بدید
1-من از یه دانشگاه تو امریکا پذیرش گرفتم فول فاند بورس TAاما هنوز فرم I20 برا من نفرستادند رشتم شیمی از دانشگده شیمی محیط زیست بورس گرفتم اما با استاد که صحبت کردیم پیشنهاد یه پروژه نفتی هست با یک شرکت نفتی برای بورس سال های بعد که میترسم این برا ویزا مشکل پیش بیاره.
2-من الان اروپا هستم یک سال برا ویزیتینگ اومدم که از همین جا هم میخوام اقدام کنم که بازم نمیدونم خوبه یا نه
3- من همسرم هم همین جا دانشجو یه یک سال از درسش مونده اما میخوایم ویزا بگیره با من بیاد برا ماه اول بعد برگرده درسش تموم شه بعد دوباره بیاد ممکن سر این موضوع حساس بشن و به ایشون یا من ویزا ندن؟
4-این که وابستگیت به کشور باید ثابت کنی چطوری باید ثابت کنی من واقعا میخوام برگردم اما چطور باید ثابت کنم؟
5-این فرم DS160 ]چی هست؟
واقعا ممنون منتظر جوابتون هستم /

۱. در مورد پروژه، بهتره که تا اونجا که ممکنه از مباحث حساس دوری کنید. مبحث انرژی در دو، سه سال اخیر دردسرساز بوده. امسال و بعد از رفع تحریم‌ها شاید اوضاع عوض بشه، اما من جای شما باشم ریسک نمی‌کنم و حداقل از الان موضوع تحقیقاتم رو روی مسائل مرتبط با انرژی نمی‌ذارم.

۲. با توجه به این که ویزای طولانی مدت اروپا دارید و توریست نیستید، به نظر من بهتره از همون‌جا اقدام کنید.

۳. فکر نمی‌کنم مشکلی از این نظر باشه، اما رفتار سفارت چندان قابل پیش‌بینی نیست. در این مورد بهترین کار اینه که رو راست بگید که برنامه‌تون چیه و امیدوار باشید که مشکلی پیش نیاد.

۴. این رو نمی‌شه واقعا ثابت کرد و اگر آفیسر نخواهد قبول کنه که شما برخواهید گشت، هیچ مدرکی نمی‌شه برد که ثابت کنه شما برمی‌گردید.

۵. فرم DS-160 فرم درخواست ویزای غیرمهاجرتی امریکاست. برای توضیحات بیشتر این موضوع رو ببینید.

RE: مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1 - mj.sarfi - 08-04-2016

درود

من دانشجو ام و سربازی نرفتم. اگر سفارت ازم در مورد سربازی سوال کنه باید چی بگم؟ تا حالا دیده شده که آفیسر بگه مدرکی مبنی بر معافیت تحصیلی یا سپردن وثیقه بده؟ اگر بله، چطور چنین مدرکی رو جور کنم؟ (میرم عشق آباد)

RE: مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1 - Babak - 09-04-2016

(08-04-2016, 12:23 PM)mj.sarfi نوشته: درود

من دانشجو ام و سربازی نرفتم. اگر سفارت ازم در مورد سربازی سوال کنه باید چی بگم؟ تا حالا دیده شده که آفیسر بگه مدرکی مبنی بر معافیت تحصیلی یا سپردن وثیقه بده؟ اگر بله، چطور چنین مدرکی رو جور کنم؟ (میرم عشق آباد)

تقریبا تمام آفیسرها از قوانین ایران به خوبی اطلاع دارند و می‌دونند که شما می‌تونید معافیت تحصیلی بگیرید و با وثیقه خارج بشید. بسیاری از دانشجویان در سال‌های گذشته به همین شکل از ایران خارج شده‌اند و فکر نمی‌کنم جای نگرانی باشه. من بعید می‌دونم که الان از شما مدرکی مبنی بر گذاشتن وثیقه بخوان. به هر حال، در صورتی که ازتون سوال کنه اطلاعات درست رو بهشون بدید و بگید که با گذاشتن وثیقه و داشتن پذیرش می‌تونید معافیت تحصیلی بگیرید و از کشور خارج بشید.

باز دوستان دیگه اگر اطلاعات بیشتری دارند، لطفا پاسخ بدند.

RE: مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1 - Torkan - 09-04-2016

(09-04-2016, 11:47 AM)Babak نوشته: تقریبا تمام آفیسرها از قوانین ایران به خوبی اطلاع دارند و می‌دونند که شما می‌تونید معافیت تحصیلی بگیرید و با وثیقه خارج بشید. بسیاری از دانشجویان در سال‌های گذشته به همین شکل از ایران خارج شده‌اند و فکر نمی‌کنم جای نگرانی باشه. من بعید می‌دونم که الان از شما مدرکی مبنی بر گذاشتن وثیقه بخوان. به هر حال، در صورتی که ازتون سوال کنه اطلاعات درست رو بهشون بدید و بگید که با گذاشتن وثیقه و داشتن پذیرش می‌تونید معافیت تحصیلی بگیرید و از کشور خارج بشید.

باز دوستان دیگه اگر اطلاعات بیشتری دارند، لطفا پاسخ بدند.

ببخشید من یه سوال دارم. اگر مدرک نخوان خوب اون موقع اونایی که جاهای خطری بودن واسه سربازی میگن وثیقه گذاشتیم اومدیم بیرون، نه؟

بااحترام،
ترکان

RE: مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1 - Babak - 09-04-2016

(09-04-2016, 01:24 PM)Torkan نوشته: ببخشید من یه سوال دارم. اگر مدرک نخوان خوب اون موقع اونایی که جاهای خطری بودن واسه سربازی میگن وثیقه گذاشتیم اومدیم بیرون، نه؟

بااحترام،
ترکان

فکر می‌کنم تو پاسپورت افرادی که سربازی رفتن نوشته که به دفعات از کشور می‌تونند خارج بشن، ولی کسانی که وثیقه می‌گذارند نوشته شده که فقط یک بار می‌تونند از کشور خارج بشن. به همین خاطر شاید نشه به این راحتی در این مورد اطلاعات نادرست داد.
به هر حال، همون طور که در پست قبل هم گفتم من خیلی مطمئن نیستم که آیا سفارت مدرکی خواهد خواست یا خیر. در گذشته با موضوع وثیقه گذاشتن کاری نداشتند، ولی از شرایط سال‌های اخیر خبر ندارم.

RE: مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1 - M1KE - 09-04-2016

در گدرنامه های قدیمی که افراد وثیقه ای می گرفتند بعد از صفحه مشخصات یک صفحه ای بود که درش نوشته بود "دارنده گذرنامه مجاز است از تاریخ ... تا .... به تعداد یک بار از مرزهای مجاز کشور خارج شود" ولی در گذرنامه های اخیر این صفحه حذف شده و اطلاعات مربوط به مجوز خروج فقط در سیستم کامپیوتری شون ثبت میشه. با این حال، به نظر من هم ارزش ریسک کردن نداره و اگر به دلیل گپی که بعد از تحصیل وجود داشته درخواست مدارک بیشتر کنند یا از طرق دیگه متوجه بشن اونوقت سابقه بدی برای آینده میشه.

RE: مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1 - Torkan - 11-04-2016

(09-04-2016, 03:58 PM)M1KE نوشته: در گدرنامه های قدیمی که افراد وثیقه ای می گرفتند بعد از صفحه مشخصات یک صفحه ای بود که درش نوشته بود "دارنده گذرنامه مجاز است از تاریخ ... تا .... به تعداد یک بار از مرزهای مجاز کشور خارج شود" ولی در گذرنامه های اخیر این صفحه حذف شده و اطلاعات مربوط به مجوز خروج فقط در سیستم کامپیوتری شون ثبت میشه. با این حال، به نظر من هم ارزش ریسک کردن نداره و اگر به دلیل گپی که بعد از تحصیل وجود داشته درخواست مدارک بیشتر کنند یا از طرق دیگه متوجه بشن اونوقت سابقه بدی برای آینده میشه.

ممنون
آخه خیلی جالبه، کسانی که در سالهای اخیر به خصوص بعد این قضیه پاسپورت جدید میگفتند شما اگر حتی سربازی رفتید جاهای خطری به راحتی بگید ارتش و خلاص! اینها اصلا صحبتی نمیکردند از اینکه اصلا بگید وثیقه گذاشتیم و اومدیم چون دیگه در پاسپورتهای جدید ثبت نمیشه این موضوع.
به هر حال بله بهتره در اینگونه موارد واقعا ریسک نکرد.

بااحترام،
ترکان

RE: مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1 - M1KE - 11-04-2016

نمی دونم الان شرایط مصاحبه ها چطوره ولی چهار سال پیش که در آنکارا مصاحبه دانشجویی داشتم ازم کارت خدمت رو خواستن و افسرش هم کامل فارسی بلد بود و عناوین روی کارت رو بلند بلند می خوند. در کل در پروسه ویزا شاید برخی بتونند پنهان کاری کنند و کسی هم تا مدت ها متوجه نشه ولی اگر به شکلی متوجه بشن سابقه بدی میشه.

RE: مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1 - mj.sarfi - 11-04-2016

دوستان راجع به همین بحث سربازی، من میخوام برم عشق آباد یه ماه دیگه و هرکی رفته گفته ازش مدرکی خواستن که وضعیت سربازیش رو معین کنه. الان من از اداره نظام وظیفه دانشگاه گواهی معافیت تحصیلی بگیرم بدم دارالترجمه؟ دانشگاه همچین چیزی اصن به دانشجو میده؟
 (عشق آباد فارسی بلد نیستن و مدرک فارسی هم قبول نمیکنن)