آکادمیا کافه
شرایط فرهنگی و اجتماعی زندگی دانشجویان ایرانی در خارج از کشور - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: تاثیر پذیرش و مهاجرت بر زندگی(سایر موارد) (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%A7%D8%AB%DB%8C%D8%B1-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D8%B1-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF)
+--- موضوع: شرایط فرهنگی و اجتماعی زندگی دانشجویان ایرانی در خارج از کشور (/Thread-%D8%B4%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B7-%D9%81%D8%B1%D9%87%D9%86%DA%AF%DB%8C-%D9%88-%D8%A7%D8%AC%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B9%DB%8C-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%AC%D9%88%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1)

صفحات 1 2

RE: شرایط فرهنگی و اجتماعی زندگی دانشجویان ایرانی در خارج از کشور - saaaaam - 11-02-2018

(10-02-2018, 08:29 PM)navidgh96 نوشته: من اخیرا که درگیر انتخاب کشور مقصد برای مستر هستم،ذهنم خیلی درگیره. لطفا راهنماییم کنید
من راستش میخوام کشوری که میرم به ایران نزدیک باشه و راحت تر بشه خونواده رو ملاقات کرد یعنی اروپا ولی یک چیز منفی که راجب اروپا شنیدم این هست که چون نسبت به کشورهای کانادا و استرالیا کمتر مهاجرت پذیر هستند (در کانادا و استرالیا به دلیل مهاجرت پذیر بودن،با فرهنگ های جدید و حتی مردم ایران و خاورمیانه‌ای برخورد خوبی دارند) کشورهای اروپایی نسبت به فرهنگ های جدید و مردم ایران و خاورمیانه‌ای برخورد خوبی ندارند و به عنوان شهروند درجه۲ باهاشون برخورد میکنند مثل برخوردی که بعضی از مردم کشور ما متاسفانه با مردم افغانی دارند. (واقعا قصد توهین به کسی رو ندارم ولی متاسفانه حقیقتی است که در جامعه ما وجود داره) 
این موضوع برخورد این چنینی مردم اروپا (مثلا هلند و آلمان رو شنیدم،نمیدونم درسته یا نه) واقعا دلسردم میکنه و میتونه بسیار آزار دهنده باشه در بلندمدت. الان کانادا و استرالیا مشکل دوری رو دارند و اروپا هم این مشکل رو.
خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام دوست خوب
این مورد که فرمودید در مورد نزدیکی به ایران خوب کشورهای اسیایی و اروپایی نسبت به کانادا و امریکا یا استرالیا و نیوزلند نزدیکتر هستند
در مورد فرهنگ هم بنظر من در هر جامعه ای مردم یک شهر یا نزاد یا مذهب ممکن هست نسبت به شهر دیگر در همان کشور برخورد مناسبی نداشته باشند این حتی در ایران هم وجود دارد 
بنظر من در اروپا به نسبت به ایران شاید کمتر باشد در سطح کلان 
نکته مهم این هست که اینجا توانایی خود را نشان داده و طبعا دوستان دانشگاهی شما و یا همکاران و بیشتر مردم عادی برخورد نا مناسبی با شما نخواهند داشت
کم کم با گذر زمان دوستان خود را انتخاب و اصلا متوجه بقیه مردم نمی شوید
خواستن توانستن است نگران نباشید

RE: شرایط فرهنگی و اجتماعی زندگی دانشجویان ایرانی در خارج از کشور - blur - 11-02-2018

@navidgh96 خب مسائل زیادی وجود داره که سوای مشکل فاصله یا ابعاد اجتماعی باید در نظر بگیرین. اولین مساله، مسئله مالی هست. برای مستر کلا اسکولارشیپ خیلی کمه و تو جایی مثل استرالیا تقریبا برای یک اینترنشنال صفره. تو اروپا دانشگاه هایی وجود دارن که هزینه شون خیلی پایینه یا حتی هزینه ای ندارن و ضمنا هزینه زندگی هم نسبت به جایی مثل استرالیا ارزون تره. بله این مساله racism طبق شنیده های من (من تو استرالیا هستم) می تونه تو اروپا پررنگ تر باشه(البته کشورهای اروپا هم از این لحاظ تفاوت دارن و کلا هم نمیشه و نباید حکم کلی داد) ولی نه در جامعه آکادمیکشون. و شما هم سرو کارتون بیشتر با جامعه آکادمیکه و بعید میدونم در طول تحصیلتون حداقل به مشکل جدی بربخورین. شما این مساله رو در صورتی باید خیلی جدی تر مدنظر قرار بدین که بخواین کلا به کشوری مهاجرت کنید. از نظر من الان شما بهتره که تنها از دید مستر به قضیه نگاه کنید. می تونید برای PhD اسکولارشیپ بگیرین و برین جای دیگه. البته اگر مساله مالی براتون مهم نیست یا دید بلندمدت تری دارین موضوع فرق میکنه. و پارامترهایی مثل فاصله، مسائل ویزا و اقامت، زندگی اجتماعی تو اون کشور و... پررنگ تر میشن

RE: شرایط فرهنگی و اجتماعی زندگی دانشجویان ایرانی در خارج از کشور - navidgh96 - 13-02-2018

(11-02-2018, 01:23 AM)saaaaam نوشته: سلام دوست خوب
این مورد که فرمودید در مورد نزدیکی به ایران خوب کشورهای اسیایی و اروپایی نسبت به کانادا و امریکا یا استرالیا و نیوزلند نزدیکتر هستند
در مورد فرهنگ هم بنظر من در هر جامعه ای مردم یک شهر یا نزاد یا مذهب ممکن هست نسبت به شهر دیگر در همان کشور برخورد مناسبی نداشته باشند این حتی در ایران هم وجود دارد 
بنظر من در اروپا به نسبت به ایران شاید کمتر باشد در سطح کلان 
نکته مهم این هست که اینجا توانایی خود را نشان داده و طبعا دوستان دانشگاهی شما و یا همکاران و بیشتر مردم عادی برخورد نا مناسبی با شما نخواهند داشت
کم کم با گذر زمان دوستان خود را انتخاب و اصلا متوجه بقیه مردم نمی شوید
خواستن توانستن است نگران نباشید
ممنون بابت توضیحاتتون 
بله کشورهای اروپایی نزدیک تره ولی شنیدم که موضوع نژاد پرستی پررنگ تره نسبت به کانادا و ... 
موضوع این هستش ما مردم خاورمیانه هستیم و کلا از یه فرهنگ متفاوت یه کشور دیگه (نه یک شهر در همان کشور )هستیم، نگران اینم که خیلی در بلند مدت اذیت کنه این موضوع Sad

RE: شرایط فرهنگی و اجتماعی زندگی دانشجویان ایرانی در خارج از کشور - navidgh96 - 13-02-2018

(11-02-2018, 11:47 AM)blur نوشته: @navidgh96 خب مسائل زیادی وجود داره که سوای مشکل فاصله یا ابعاد اجتماعی باید در نظر بگیرین. اولین مساله، مسئله مالی هست. برای مستر کلا اسکولارشیپ خیلی کمه و تو جایی مثل استرالیا تقریبا برای یک اینترنشنال صفره. تو اروپا دانشگاه هایی وجود دارن که هزینه شون خیلی پایینه یا حتی هزینه ای ندارن و ضمنا هزینه زندگی هم نسبت به جایی مثل استرالیا ارزون تره. بله این مساله racism طبق شنیده های من (من تو استرالیا هستم) می تونه تو اروپا پررنگ تر باشه(البته کشورهای اروپا هم از این لحاظ تفاوت دارن و کلا هم نمیشه و نباید حکم کلی داد) ولی نه در جامعه آکادمیکشون. و شما هم سرو کارتون بیشتر با جامعه آکادمیکه و بعید میدونم در طول تحصیلتون حداقل به مشکل جدی بربخورین. شما این مساله رو در صورتی باید خیلی جدی تر مدنظر قرار بدین که بخواین کلا به کشوری مهاجرت کنید. از نظر من الان شما بهتره که تنها از دید مستر به قضیه نگاه کنید. می تونید برای PhD اسکولارشیپ بگیرین و برین جای دیگه. البته اگر مساله مالی براتون مهم نیست یا دید بلندمدت تری دارین موضوع فرق میکنه. و پارامترهایی مثل فاصله، مسائل ویزا و اقامت، زندگی اجتماعی تو اون کشور و... پررنگ تر میشن
ممنون بابت توضیحاتتون
من راستش هدفم اینه که مستر رو در یک کشور بخونم و بعدش در همان کشور شغلی پیدا کنم و اقامت بگیرم اونجا یعنی محیط غیرآکادمیک هم مهمه برام
درسته، در مستر سخت هستش بشه فاند گرفت
من برای چندجا درخواستمو میفرستم مثل کانادا و چند کشور اروپایی و ...
الان میخوام اطلاعاتی راجب محیط های کشورهای اروپایی جمع آوری کنم.
گفتین در اروپا هم کشور به کشور این موضوع محیط شرایطش متفاوته، اگه ممکنه لطفا اگه اطلاعی راجب جو و محیط کشورهای اروپایی دارین، مختصرا میشه توضیح بدین 
خیلی ممنون

RE: شرایط فرهنگی و اجتماعی زندگی دانشجویان ایرانی در خارج از کشور - saaaaam - 14-02-2018

(13-02-2018, 10:42 PM)navidgh96 نوشته: ممنون بابت توضیحاتتون 
بله کشورهای اروپایی نزدیک تره ولی شنیدم که موضوع نژاد پرستی پررنگ تره نسبت به کانادا و ... 
موضوع این هستش ما مردم خاورمیانه هستیم و کلا از یه فرهنگ متفاوت یه کشور دیگه (نه یک شهر در همان کشور )هستیم، نگران اینم که خیلی در بلند مدت اذیت کنه این موضوع Sad

سلام 
من در مورد کانادا اطلاعاتم کم هست و فقط در مورد فنلاند می تونم بگم شاید حدود 10 درصد مردم اینجا نژاد پرست باشند ولی بروز نمی دهند یعنی شما به ندرت متوجه می شوید
البته یک عنوان جدید من اینجا متوجه شدم بحث جنسیت هست که تقریبا در همه جای دنیا این روزها با خانم ها برخورد بهتری نسبت به اقایون می شود شاید بحث نژادپرستی کم کم به جنسیت تغییر کرده
من اینجا می بینم فنلاندی ها با خانم های خارجی خیلی راحت تر و سریعتر ارتباط برقرار می کنند ولی در مورد مردها خصوصا خاورمیانه برخورد متفاوت هست شاید بخاطر پیش فرضهای ذهنی و ..
در بلندمدت اگر کار مناسب و خانواده داشته باشیذ چندان متوجه نمی شوید