بررسی شرح وظایف مدیران و حدود پاسخ گویی آنها - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: ارتباط با کاربران (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86) +--- انجمن: نظرها، پیشنهادها و خبرها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%86%D8%B8%D8%B1%D9%87%D8%A7%D8%8C-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF%E2%80%8C%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D8%AE%D8%A8%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- موضوع: بررسی شرح وظایف مدیران و حدود پاسخ گویی آنها (/Thread-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%B4%D8%B1%D8%AD-%D9%88%D8%B8%D8%A7%DB%8C%D9%81-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D8%AD%D8%AF%D9%88%D8%AF-%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AE-%DA%AF%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D8%A2%D9%86%D9%87%D8%A7) صفحات
1
2
|
RE: بررسی شرح وظایف مدیران و حدود پاسخ گویی آنها - mohamad0014 - 28-11-2011 سلام بابک عزیز خواستم به موضوعی اشاره کنم در موردی مطلبی که عرض کردید. اینکه کسی ملزم به جواب دادن نیست و اگر این کار را انجام دهد به کار انسانی است و لطف کرده کاملا منطقی و صحیح است مثل جامعه حقیقی. اما خواستم این موضوع را از یه جنبه دیگر هم بررسی کنیم.شما این فروم را برپا کردید با یه سری اهداف انسان دوستانه و عالی. که عمده ترین این اهداف اشتراک اطلاعات برای پذیرش است. خوب حالا تصور کنید کاربری جواب سوالی را می داند و نمی گوید آیا به نظر شما این عمل با اهداف فروم مغایرت ندارد؟(البته من اشاره به شخص خاصی ندارم به صورت عمومی بحث می کنم و می دانم همچین کاربری در این مجموعه وجود هم ندارد). به نظر من خیلی خوب می شه که فرهنگ کمک کردن نه یه لطف تلقی بشه بلکه عمل عادی خودمون در جامعه مجازی یا حقیقی جا بیفتند.البته من در مکانی نیستم که بخواهم فرهنگی در جامعه ها باب کنم یا نکنم. تنها خواستم از این نقطه نظر هم به مساله نگاه کرده باشیم. RE: بررسی شرح وظایف مدیران و حدود پاسخ گویی آنها - Babak - 28-11-2011 محمد جان قطعا پاسخ دادن به سوالهای کاربران همیشه تشویق شده و همون طور که خود شما اشاره کردید سنگ بنای این فروم همین مساله است. ما هم کاربران رو ترغیب میکنیم که به سوالهای سایر کاربران پاسخ بدند و امکاناتی هم در فروم گذاشته شده تا کاربران انگیزه بیشتری برای این کار داشته باشند و فرهنگ کمک به دیگران جا بیافته، اما آیا اگر کسی مایل نبود کمک کنه میشه بهش اعتراض کرد یا خیر؟ به نظر من نمیشه و ما هیچ قانونی هم نداریم و نمیتونیم داشته باشیم که کاربرانی که اطلاعات دارند رو موظف به پاسخگویی کنه. وقتی وظیفهای در بین نیست، انتظاری هم نباید باشه و من هم سعی کرده بودم که این نکته رو در پست قبلی روشن کنم. وقتی پای سوالهای خصوصی در بین باشه، من و بسیاری از مدیران دیگه به دلایل گفته شده ترجیح میدیم که پاسخ ندیم و از کاربران بخواهیم که سوالها رو روی فروم بپرسند. ما حتی انجمن مشاوران رو هم داریم که عدهای از مدیران و کاربران سایت درش فعال هستند و اگر کسی مایل باشه میتونه سوال خودش رو مستقیما از این افراد در فضای عمومی فروم بپرسه. در نتیجه پرسیدن سوالها به صورت خصوصی واقعا معنی چندانی نداره، مگر این که کسی اطلاعات شخصیای رو بخواد در سوال مطرح کنه که نمیشه در فضای عمومی گفت. فقط در اون صورت میشه پرسیدن سوالهای خصوصی رو توجیه کرد. RE: بررسی شرح وظایف مدیران و حدود پاسخ گویی آنها - mohamad0014 - 28-11-2011 البته که اعتراض به جواب ندارن سوالی در هیچ جا (مجازی یا حقیقی)روا نیست بلکه کاملا غیر منطقی. همانطوری که اشاره کردید تشویق همه کاربران به سوال و پاسخ تمرین بسیار خوبی برای جا افتندن فرهنگی که پست قبلی اشاره کردم می شود. |