آکادمیا کافه
نکات مفید و سوالات متداول در مصاحبه - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: روادید (ویزای) آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: مصاحبه و نتایج مصاحبه سفارت آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B5%D8%A7%D8%AD%D8%A8%D9%87-%D9%88-%D9%86%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D8%AC-%D9%85%D8%B5%D8%A7%D8%AD%D8%A8%D9%87-%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- موضوع: نکات مفید و سوالات متداول در مصاحبه (/Thread-%D9%86%DA%A9%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D9%81%DB%8C%D8%AF-%D9%88-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AF%D8%A7%D9%88%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%B5%D8%A7%D8%AD%D8%A8%D9%87)

صفحات 1 2 3 4 5

RE: نکات مفید و سوالات متداول در مصاحبه - Leopold - 15-10-2013

سلام، من واسه هزینه یک سال یک BS (که پدرم اسپانسرم هست) جور کردم (از طریق قرض و ...) و استادم گفته که ترم اول احتمال اینکه شانس فاند داشته باشی پنجاه پنجاه هست ولی از ترم های دیگه فاند ردیف میشه. توی فرم I20 من هم مقدار فاند دریافتی رو صفر زده. افیسر اگه پرسید این BS واسه یک سال هست و سال های بعدش چیکار میکنی چی جواب بدم؟ شغل پدرم هم طوری هست که کل درآمد سالانش حتی هزینه یک ترم من هم پوشش نمیده. به نظرتون به آفیسر دروغ بگم که شغل پدرم و درآمدش چقدر هست؟ ترجمه سند خونه و ... میتونه کمک کنه؟
ممنون

RE: نکات مفید و سوالات متداول در مصاحبه - M1KE - 15-10-2013

برای افسر سفارت بیشتر مهم هست که فرد (چه مهاجر و چه دانشجو) در بدو ورود به اون کشور سربار دولت نشود و برای ماه های بعد نهادهای دیگری مسوول هستند. در مورد توریستی ها البته فرد می بایست نشان دهد که برای تمام دوره موردنظر می تواند خودش را از نظر مالی تامین کند. برای سال بعد دانشگاه بالاخره به یک شکلی شما را تامین خواهد کرد. دلیل این موضوع هم این هست که بیشتر فاندها و شکل های مختلف کمک هزینه در هر ترم توسط دانشجویان قبلی مورد استفاده قرار گرفته اند. در مورد پروژه ها که معمولا ابتدا تعریف می شوند و سپس استاد موردنظر عده ای را برای آن در نظر می گیرند و ممکن است این ترم استاد شما پروژه خاصی در دست نداشته باشد. در مورد TA ها هم در برخی دانشگاه ها امکان آن نیست که از همان ترم اول فرد مشغول شود و می بایست یک سری مقدماتی گذرانده شود.

در مجموع به نظر من احتمال اینکه افسر برای سال های بعد بپرسد خیلی کم هست ولی اگر هم که پرسید به نظر من مشکلی ندارد که بگویید دانشگاه قول داده که به شما فاند بدهد ولی اگر هم نداد می توانید با هزینه شخصی خودتان را مثل سال اول تامین کنید. با توجه به حرفی که استاد شما در مورد ترم های بعد زده اند، در صورتی که در سال اول از نظر تحصیلی خوب ظاهر شوید مشکلی از نظر مالی برای ترم های بعد نخواهید داشت و بالاخره آن استاد از محل RA یا TA یا جای دیگر هزینه های شما را تامین خواهد کرد.

RE: نکات مفید و سوالات متداول در مصاحبه - Torkan - 15-10-2013

این سوال من هم بود!
حتی دوستی داشتم که سال پیش رفته بود انکارا همین سوال رو پرسیده بودن (البته نه به صورت جدی!) و اون هم گفته بود پدرم یه خونه داره که اجاره RENT/LEASE میده واسه خونواده ها هم خدمت میکنه!Big Grin به جماعت هم پولش رو علاوه بر درآمد بازنشستگی از اونجا هم کسب میکنه بماند که ممکنه خوب این مساله برای بعضی افراد من جمله خود من یا دوست عزیزمون صادق نباشه...
افسر اصلا چرا باید بپرسه که بعدا چی میشه یا نمیشه من واقعا نمیدونم؟ ولی مثلا دانشگاه من طوری هستش که استاد بلااستثنا بدون قرار ملاقات از نزدیک به هیچ وجه دانشجو برنمیداره و فاند رو هم بعد رفتن میده
حالا گناه ما چیه نمیدونم و افسر این وسط چیکارس رو هم نمیدونم
ولی اینکه MIKE عزیز گفتن برای ماه های بعد نهادهای دیگری غیر از سفارت مسوول هستند بسیار منطقی هستش به نظر من

RE: نکات مفید و سوالات متداول در مصاحبه - Torkan - 19-10-2013

یه فایل کوچیک 4 صفحه ای واسه اونایی که میخوان اماده بشن واسه مصاحبه سفارت مفید هستش.
ممکنه جوابها به نسبت شما فرق بکنه.
پیروز باشین.

RE: نکات مفید و سوالات متداول در مصاحبه - Leopold - 20-10-2013

سلام، راستش من برنامه ریزی کرده بودم که واسه فال 2014 اپلای کنم ولی یک دفعه یک open position دیدم و اپلای کردم و واسه اسپرینگ 2014 پذیرفته شدم. به احتمال خیلی زیاد آفیسر میپرسه که واسه چند تا دانشگاه اپلای کردی. منم مجبورم بگم همین یکی. اگه گفت چرا فقط همین یکی، به نظرتون چی بگم؟ آخه رنک دانشگاه متوسطه و نمی تونم بگم به خاطر رنکش. از طرفی BS هم باید ببرم نمیتونم بگم که هزینه اپلای واسه چند دانشگاه زیاده و از این حرف ها Sad 
یک سوال دیگه، من در فرم DS نوشتم که در حال حاضر unemployed هستم و دارم خودم واسه یک امتحان GRE دیگه آماده میکنم و در کنارش روی مقاله کار میکنم. اگه بگه تو که ادمیت شدی واسه چی میخوای امتحان GRE بدی چی بگم؟ هدفم از امتحان GRE گرفتن پذیرش از دانشگاه هایی با رنک بهتر هست اگه شرایط در دانشگاهی که پذیرفته شدم مطلوب نبود. اگه افیسر بفهمه که میخوام واسه دانشگاه های دیگه هم اپلای کنم میتونه تاثیر منفی داشته باشه؟

RE: نکات مفید و سوالات متداول در مصاحبه - mahyarelc - 20-10-2013

(20-10-2013, 09:46 PM)'Leopold' نوشته: سلام، راستش من برنامه ریزی کرده بودم که واسه فال 2014 اپلای کنم ولی یک دفعه یک open position دیدم و اپلای کردم و واسه اسپرینگ 2014 پذیرفته شدم. به احتمال خیلی زیاد آفیسر میپرسه که واسه چند تا دانشگاه اپلای کردی. منم مجبورم بگم همین یکی. اگه گفت چرا فقط همین یکی، به نظرتون چی بگم؟ آخه رنک دانشگاه متوسطه و نمی تونم بگم به خاطر رنکش. از طرفی BS هم باید ببرم نمیتونم بگم که هزینه اپلای واسه چند دانشگاه زیاده و از این حرف ها Sad 
یک سوال دیگه، من در فرم DS نوشتم که در حال حاضر unemployed هستم و دارم خودم واسه یک امتحان GRE دیگه آماده میکنم و در کنارش روی مقاله کار میکنم. اگه بگه تو که ادمیت شدی واسه چی میخوای امتحان GRE بدی چی بگم؟ هدفم از امتحان GRE گرفتن پذیرش از دانشگاه هایی با رنک بهتر هست اگه شرایط در دانشگاهی که پذیرفته شدم مطلوب نبود. اگه افیسر بفهمه که میخوام واسه دانشگاه های دیگه هم اپلای کنم میتونه تاثیر منفی داشته باشه؟

دقیقا همین چیزی که نوشتید رو بگید، اینکه open position دیدید که به رزومتون و زمینه ریسرچتون میخورد و اپلای کردید
بعید میدونم بپرسه که چرا GRE میخونید، ولی در هر صورت به نظرم به طور کلی میتونید بگید برای تقویت هرچه بیشتر زبان و همچنین رزومه 

RE: نکات مفید و سوالات متداول در مصاحبه - M1KE - 21-10-2013

مشکلی نداره شما می تونید اینطور بگین که چون این دانشگاه از نظر زمانی مناسب تر بود برای همین اقدام کردید و بقیه عمدتا برای پاییز موقعیت خالی داشتند. در مورد GRE هم می تونید بگین که چون از قبل برای اون ثبت نام کرده بودید و هزینه داده بودید به هر حال دیدید که بهتر هست در این مقطع زمانی که بیکار هستید بروید و در این امتحان شرکت کنید ولی بعد از ثبت نام در GRE در این دانشگاه قبول شدید. البته شخصا عوض کردن دانشگاه را تا قبل از رفتن به آن دانشگاه درست می دانم و بعد از آن به نظرم زیاد کار درستی نیست. تا قبل از گرفتن ویزا تا حدی طبیعی هست که دانشجویان برای دانشگاه های دیگر هم اپلای کنند و به نظرم می بایست بگویید الان که این دانشگاه درست شده دیگر قصد اپلای برای دانشگاه های دیگر را ندارید.

(20-10-2013, 09:46 PM)'Leopold' نوشته: سلام، راستش من برنامه ریزی کرده بودم که واسه فال 2014 اپلای کنم ولی یک دفعه یک open position دیدم و اپلای کردم و واسه اسپرینگ 2014 پذیرفته شدم. به احتمال خیلی زیاد آفیسر میپرسه که واسه چند تا دانشگاه اپلای کردی. منم مجبورم بگم همین یکی. اگه گفت چرا فقط همین یکی، به نظرتون چی بگم؟ آخه رنک دانشگاه متوسطه و نمی تونم بگم به خاطر رنکش. از طرفی BS هم باید ببرم نمیتونم بگم که هزینه اپلای واسه چند دانشگاه زیاده و از این حرف ها Sad 

RE: نکات مفید و سوالات متداول در مصاحبه - Torkan - 21-10-2013

میون کلام من از قدیمیها که میپرسم (منظور اونایی که تجربه رفتن به سفارت رو دارن) همشون متفق القول میگن که صداقت اولین و تعیین کننده ترین مساله در ویزاست...
هر چی که واقعا میدونین و تو ذهنتونه همون رو بگین. هر کاری که میخواین بکنین و چرا مثلا اونکار رو کردین جوابش رو همونی بدین که خودتون میدونین چرا اون کار رو کردین...
البته اینا نظر اوناست من هم البته بهش اعتقاد دارم.

RE: نکات مفید و سوالات متداول در مصاحبه - Leopold - 21-10-2013

اتفاقا در مسئله گرفتن ویزا صداقت همیشه حرف اول رو نمیزنه. تا جایی که میدونم من و شما و خیلی های دیگه تصمیم داریم بعد از تحصیل در آمریکا بمونیم. شما صادقانه به آفیسر بگین که بعد از اتمام تحصیل نمی خوای به کشورت برگردی ببین درجا برگه چه رنگی بهت نشون میده.
(21-10-2013, 09:00 AM)'Charming' نوشته: میون کلام من از قدیمیها که میپرسم (منظور اونایی که تجربه رفتن به سفارت رو دارن) همشون متفق القول میگن که صداقت اولین و تعیین کننده ترین مساله در ویزاست...
هر چی که واقعا میدونین و تو ذهنتونه همون رو بگین. هر کاری که میخواین بکنین و چرا مثلا اونکار رو کردین جوابش رو همونی بدین که خودتون میدونین چرا اون کار رو کردین...
البته اینا نظر اوناست من هم البته بهش اعتقاد دارم.

RE: نکات مفید و سوالات متداول در مصاحبه - butterfly - 21-10-2013

سلام دوست عزیزم، همون طوری که خودت می دونی من هنوز اول راه اپلای کردن هستم و طبیعتا در مورد مصاحبه سفارت تجربه و اطلاعاتی ندارم ولی خواستم راه حلی که برای مشکلت به ذهنت رسیدم و اینجا مطرح کنم البته مطمئنم که دوستان دیگه راه حل های بهتری به نسبت من برات پیدا می کنند.
این که چرا برای یک دانشگاه اپلای کردی می تونی بگی که مهم برات زمینه کاری استاد و تجربه اون در مورد فیلد مطالعاتی تو هست و چون با این استاد اشتراکات زیادی داری بنابراین ترجیح دادی برای همین دانشگاه اپلای کنی.
در مورد GRE و مقاله اتفاقا با توجه به اینکه فاند ترم اولت هنوز معلوم نیست می تونی بگی که استاد ازت خواسته که رزومه رو با نمره بهتر GRE و نوشتن مقاله بهتر کنی تا بتونه در رقابت با سایر دانشجوها به تو فاند بده. در واقع بگو استاد ازت خواسته یه بار دیگه امتحان بدی قبل رفتن.