آکادمیا کافه
تغییر در روند ویزاهای دانشجویی امریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: روادید (ویزای) آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- موضوع: تغییر در روند ویزاهای دانشجویی امریکا (/Thread-%D8%AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%AC%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

صفحات 1 2 3

RE: تغییر در روند ویزاهای دانشجویی - amirhossein.gh - 22-08-2012

SEC. 501. EXCLUSION OF CITIZENS OF IRAN SEEKING EDUCATION RELATING TO THE NUCLEAR AND ENERGY SECTORS OF IRAN
اینو تو گوگل سرچ کنید ، لینکا همش همون اوله Smile

RE: تغییر در روند ویزاهای دانشجویی - Babak - 22-08-2012

شما اگر به این لینک که از کتابخانه کنگره امریکاست برید دقیقا همین قانونی که شما گفتید رو می‌بینید و اگر به تاریخ پایین صفحه توجه کنید، می‌بینید که مربوط به ۱۳ فبریه ۲۰۱۲ است. این قانون قطعا ماه‌ها قبل تصویب شده و جدید نیست ولی این که اوباما قانون رو اخیرا امضا کرده باشه یا خیر بحث دیگه‌ایه و من نتونستم مطلب دقیقی در این مورد پیدا کنم.

RE: تغییر در روند ویزاهای دانشجویی - Mahmoudb - 25-08-2012

متاسفانه این خبر قویا درسته
من همین امشب یه ایمیل از یکی از استادا امریکایی دریافت کردم:

Dear Mahmoud,

Thank you very much for your interest. Unfortunately, I am not able to recruit from Iran for this project since its focus is on energy and president Obama recently signed the Iran Threat Reduction and Syria Human Rights Act of 2012. Our university has advised us that this act will prevent Iranian students seeking energy related graduate degrees from obtaining an F-1 student visa. Again, I am sorry for this news which I myself was very surprised to find out.. Thank you for your interest and best of luck with your endeavors.

RE: تغییر در روند ویزاهای دانشجویی - Pejman - 25-08-2012

محمود جان ممنون از اطلاع رسانیت. این هم مشابه همون نامه ای هست که به امیرحسین دادند. به هر حال چیزی که مسلم هست اینه که قانون جدیدی نوشته شده، و قراره اعمال بشه. سوال اینجاست که این قانون جدید برای چه کسانی و چه زمینه هایی و از چه زمانی اعمال می شه.

در واقع طبق گفته خود قانون برای افرادی است که از 10 آگوست امسال برای ویزا تشکیل پرونده داده اند، ولی برای منِ نوعی که در ماه جون درخواست دادم و هنوز کلیر نشدم، این شائبه به وجود اومده که نکنه شامل ما هم شده. من زمینه کاری یی که می خوام کار کنم همین نفت و گاز هست. این هم از شانس منه، حاصل این همه زحمت و استرس...

همینطور واژه انرژی یه واژه خیلی عمومی هست، معلوم نیست دقیقاً چه زمینه هایی رو شامل می شه، ولی برای شما که نفت هستید مسلماً صادق هست متاسفانه.

به هر حال باید منتظر موند و دید اوضاع به چه شکل پیش می ره. نکته تاسف آور اینه که این قانون کاملاً در تضاد با شعارهای نوروزی جناب اوباماست که گفتند روند صدور ویزای دانشجویی و حضور دانشجویان ایرانی در آمریکا تسریع و تسهیل خواهد شد! قبلاً از بی برنامگی و نامعلوم بودن قوانین داخلی ایران می نالیدیم، الان حتی روی حرف رئیس جمهوری کشوری مثل آمریکا هم نمی تونیم حساب و برای آینده مون برنامه ریزی کنیم...

RE: تغییر در روند ویزاهای دانشجویی - Mahmoudb - 25-08-2012

پژمان جان احتمال زیاد این قانون شامل شما نمیشه چون خیلی از بچه هایی که ماههای قبل برای ویزا اقدام کردن طی همین یکی دو هفته اخیر کلیر شدن! تا همین یک ماه پیش نفت جز امن ترین رشته های مهندسی در زمینه ویزا محسوب میشد و حتی یک مورد ریجکت کلیرنس نفت رو نشنیده بودم! به هرحال هنوزم امیدوارم این اتفاق نیفته! من از این استاد در رابطه با اینکه دقیقا این قانون شامل نفتی ها میشه یا نه پرسیدم که جوابش رو اینجا میزارم.

ایمیل من:

Dear Professor ....,

Thank you for your notes. Would you please let me know whether petroleum
engineering falls into this new sanction? I mean petroleum is also
forbidden according to this law?

Thanks for your assistance

Best Regards,
Mahmoud

و جواب استاد:

Dear Mahmoud,

We were advised that anything related to energy engineering would affect Iranian
students which would include petroleum engineering. Different universities may have
different interpretations. You probably want to find and read the exact language of
the act of yourself.

Regards,

RE: تغییر در روند ویزاهای دانشجویی - esf11 - 25-08-2012

خیلیم عالی. قطعا بدبخت ترین دانشجوهایه جهان ایرانیان. هم از داخل بلا میباره هم از خارج.
خوب بچه ها بیاید نظر بدیم:
مکانیکه جامدات و بحث هایه finite element به نظرتون مربوط به انرژی میشه؟
میدونم که اجزایه دوار با اینکه جامداتیه اما بسیار حساسه چون رابطه مستقیم داره با ساخته سانتریفیوژ. و امسال کسی را دیدم که چون میخواس بره رویه اجزایه دوار کار کنه ریجکت شد تو کلیرنس.

RE: تغییر در روند ویزاهای دانشجویی - Pejman - 26-08-2012

(25-08-2012, 09:18 PM)esf11 نوشته: خیلیم عالی. قطعا بدبخت ترین دانشجوهایه جهان ایرانیان. هم از داخل بلا میباره هم از خارج.
خوب بچه ها بیاید نظر بدیم:
مکانیکه جامدات و بحث هایه finite element به نظرتون مربوط به انرژی میشه؟
میدونم که اجزایه دوار با اینکه جامداتیه اما بسیار حساسه چون رابطه مستقیم داره با ساخته سانتریفیوژ. و امسال کسی را دیدم که چون میخواس بره رویه اجزایه دوار کار کنه ریجکت شد تو کلیرنس.
مکانیک جامدات خیلی کلیه، بستگی به زمینه کاری داره. FE هم که یه روش هست و خودش زمینه جداگانه ای نیست، می تونه خیلی جاها کاربرد داشته باشه، بستگی به نوع کاربردش داره. اجزای دوار هم که همیشه خطرناک بوده و خواهد بود.

RE: تغییر در روند ویزاهای دانشجویی - esf11 - 26-08-2012

(26-08-2012, 12:37 AM)Pejman نوشته: مکانیک جامدات خیلی کلیه، بستگی به زمینه کاری داره. FE هم که یه روش هست و خودش زمینه جداگانه ای نیست، می تونه خیلی جاها کاربرد داشته باشه، بستگی به نوع کاربردش داره. اجزای دوار هم که همیشه خطرناک بوده و خواهد بود.
نه قراره من انواعه روش هایه المان محدود و کاربدش در هر جایی و کلا بحثه computational این قضیه را پیش ببرم. یعنی کلا EF میشه تز و همه زندگیم. یعنی میگین حساسه؟!!

RE: تغییر در روند ویزاهای دانشجویی - Pejman - 26-08-2012

(26-08-2012, 01:07 AM)esf11 نوشته: نه قراره من انواعه روش هایه المان محدود و کاربدش در هر جایی و کلا بحثه computational این قضیه را پیش ببرم. یعنی کلا EF میشه تز و همه زندگیم. یعنی میگین حساسه؟!!
نه اگه کاربرد خطرناکی نداشته باشه که مشکلی نداره. اینطور که فهمیدم بیشتر وارد جنبه تئوری و ریاضی قضیه داری می شی، خب این مشکلی نخواهد داشت به نظرم.

RE: تغییر در روند ویزاهای دانشجویی - Pejman - 14-09-2012

در این لینک

http://www.nafsa.org/resourcelibrary/default.aspx?id=34163

یه سری مطالب جدید درش نوشته شده، که می تونید ببینید. نمی دونم این کلی گویی هایی که شده رو می شه مثبت برداشت کرد یا منفی.