![]() |
مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1 - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- انجمن: روادید (ویزای) آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +----- انجمن: روادید دانشجویی امریکا F1 و F2 (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%AC%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-F1-%D9%88-F2) +----- موضوع: مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1 (/Thread-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-F-1) |
RE: مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1 - Pejman - 02-06-2012 تو سایت جزو مدارک مورد نیاز برای روز مصاحبه ویزای F-1 این نوشته شده: Financial evidence that shows you or your parents who are sponsoring you has sufficient funds to cover your tuition and living expenses during the period of your intended study. For example, if you or your sponsor is a salaried employee please bring income tax documents and original bank books and/or statements. If you or your sponsor owns a business, please bring business registration, licenses, etc., and tax documents, as well as original bank books and/or statements
اون tax document منظورش چیه؟ بعد اگر حامی مالی من سهامدار و مدیر عامل یه شرکت باشه، آیا فیش حقوقی ایشون و گواهی های مربوط به شرکت کفایت می کنه؟ من نشنیده بودم تا حالا این موارد رو بخوان. RE: مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1 - Babak - 02-06-2012 مدارک مالیاتی در مورد ایران چندان صادق نیست و این مدارک به اون شکلی که در بسیاری از کشورها مرسومه در ایران وجود نداره و سفارت هم در این مورد سختگیری خاصی نمیکنه و داشتن فیش حقوقی و نامه بانکی تقریبا در همه موارد کافیه. مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1 - QUPHAS - 27-12-2012 سفارت آمریکا برای دادن ویزا به مدارکی که برای اپلای به دانشگاهها میفرستیم هم سرک میکشه!؟ مثلاً SOP و ...؟ RE: مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1 - Babak - 30-12-2012 سفارت که به طور مستقیم به این مدارک دسترسی نداره، ولی موقع کلیرنس اگر FBI لازم داشته باشه، میتونه این مدارک رو از دانشگاه بگیره. RE: مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1 - lavender - 10-03-2013 درورد یکی از دوستام ویزای دانشجوییش تا 8 جون معتبر هست. اگر ایشون برن ایران از 8 may به بعد فرضاً 3 هفته...توی برگشت براشون مشکلی پیش میاد؟ تا روز آخری که ویزای F1 دارن می تونن خارج از امریکا باشن یا نه؟ چند روز قبل از اتمام ویزا باید امریکا باشن؟ RE: مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1 - Babak - 10-03-2013 کلا ویزاهای دانشجویی اگر چند ورودی نباشه، اعتبارش فقط چند ماه (معمولا سه ماه) هست و بعد از اون دانشجوها با استفاده از I-94 میتونند به صورت قانونی در امریکا بمونند. اون طور که از سوال شما مشخصه، دوست شما ویزای چندورودی (multiple) داره و ویزاش تا روی ۸ جون معتبره. ایشون تا همون ۸ جون میتونه وارد امریکا بشه. RE: مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1 - reza_1st - 06-04-2013 سلام چند تا تا سوال، اول اینکه مدارک شناسایی مثل کارت ملی و شناسنامه و معافیت جایی ننوشته که لازمه، حالا خودشون رو می برم، ولی ترجمه هم لازمه می شه بنظرتون؟ همینطور سند خونه برای نشون دادن دلیل برگشت رو لازمه ترجمه کنم، دوم Reserch Proposal رو اینطور که بالا خوندم، الان لازم نیست برای مصاحبه با خودم ببرم درسته؟ مخصوصاً که من الان استاد ندارم و معلوم نیست دقیقاً قراره چیکار کنم. سوم هم اینکه Admission Letter حتماً باید چیز درست حسابی و رسمی باشه؟ آخه من هنوز هارد کپی درست حسابی به دستم نرسیده و پیگیر هم نشدم، می تونم همون ایمیل رو پرینت بگیرم یا نه. بعلاوه غیر از ویزا، جای دیگه ای هم اگه ممکنه لازمم بشه، که فکر می کنین این ایمیل کار رو راه نمی ندازه، همین الان از دانشگاه پیگیر شم ببینم چیکار کردن. چهارم، Job Offer رو چطور باید بنویسن؟ یکم مبهمه برام! یعنی برای الان باشه، یا باید بنویسین ما 2سال یا 4 سال دیگه بعد از اینکه این رشته رو خوند، ما می خوایمش برای کار تو شرکتمون؟ یخورده عجیب نمی شه اینطوری؟ Job Offer برای آینده دور؟ نهایتاً هم چیزهایی مثل عدم سوء پیشینه و ... که بعضی جاهای دیگه لازم دارن رو برای آمریکا که لازم نیست ببریم؟ خیلی سوال شد، ممنون که وقت می ذارین. RE: مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1 - Babak - 06-04-2013 ۱. به طور کلی مدارکی که برای سفارت میبرید اگر فکر میکنید که ممکنه مورد نیاز باشه، باید ترجمه بشه. بسیاری از آفیسرهای سفارت که فارسی صحبت میکنند نمیتونند فارسی بخونند. در عین حال، از بین مدارک شناسایی که شما نام بردید به نظرم چیزی مورد نیازتون نخواهد شد. سند خونه رو اما بهتره که ترجمه کنید و همراه داشته باشید که احیانا اگر لازم شد ارائه بدید، هر چند که معمولا برای ویزای دانشجویی به سند منزل نیازی نیست. ۲. موقع مصاحبه به Research Proposal نیازی ندارید و معمولا بعد از مصاحبه و در صورت قبولی در مصاحبه ازتون میخوان که براشون بفرستید. ۳. شما I-20 رو گرفتید؟ I-20 برای مصاحبه لازمه. من شنیدم که بعضی از دوستان با پرینت I-20 هم تونستهاند اقدام کنند. سفارت قاعدتا باید بتونه از روی شماره I-20 صحتش رو از طریق سیستم خودشون چک کنند. اگر I-20 همراهتون هست، نامه پذیرش اهمیت خیلی زیادی نخواهد داشت، اما حتما حداقل پرینت رو همراه داشته باشید. ۴. Job Offer رو برای همون چند سال دیگه که شما برگشتید مینویسند. کل قضیه Job Offer مضحکه و خیلی دنبال منطق درش نباشید، اما حتما همراه داشته باشید. معمولا شرکتی که به شما Job Offer میده مینویسه که مثلا فلانی در اینجا کار میکرده و ما خیلی راضی بودیم و چند سال دیگه هم که درسش تموم بشه و برگرده مایلیم که باز از تخصصش استفاده کنیم. یا این که اگر قبلا در اون شرکت کار نمیکردید، میتونه نامه به این صورت باشه که بگه ما به تخصص این فرد احتیاج داریم و بعد از پایان تحصیلات با توجه به این که تخصص بیشتری هم بدست خواهد آورد، ما حتما به ایشون نیاز خواهیم داشت و ایشون رو استخدام خواهیم کرد. ۵. عدم سوء پیشینه مورد نیاز نیست، اما مدارکی که در سایت سفارت بهش اشاره شده رو حتما همراه داشته باشید. RE: مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1 - melika_7 - 06-04-2013 دوستان عشق آباد I20 نیاز نداره واسه وقت گرفتن. من تازه ایمیل زدم برای اخر می. RE: مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1 - reza_1st - 10-04-2013 (06-04-2013, 01:08 PM)'Babak' نوشته: ۱. به طور کلی مدارکی که برای سفارت میبرید اگر فکر میکنید که ممکنه مورد نیاز باشه، باید ترجمه بشه. بسیاری از آفیسرهای سفارت که فارسی صحبت میکنند نمیتونند فارسی بخونند. ممنون بابک جان بخاطر توضیحات کاملت. فقط یه سوال دیگه، این ترجمه ها باید کاملاً رسمی و با مهر دادگستری و وزارت خارجه باشه یا فقط با مهر خود دارالترجمه کافیه؟ همینطور مثلاً دانشنامه شریف که دو زبانه است و همه چی رو به انگلیسی هم نوشته چی؟ نیازه ترجمه بشه اصلاً؟
|