آکادمیا کافه
نکات مفید و سوالات متداول در مصاحبه - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: روادید (ویزای) آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: مصاحبه و نتایج مصاحبه سفارت آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B5%D8%A7%D8%AD%D8%A8%D9%87-%D9%88-%D9%86%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D8%AC-%D9%85%D8%B5%D8%A7%D8%AD%D8%A8%D9%87-%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- موضوع: نکات مفید و سوالات متداول در مصاحبه (/Thread-%D9%86%DA%A9%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D9%81%DB%8C%D8%AF-%D9%88-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AF%D8%A7%D9%88%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%B5%D8%A7%D8%AD%D8%A8%D9%87)

صفحات 1 2 3 4 5

RE: نکات مفید و سوالات متداول در مصاحبه - Torkan - 29-10-2013

کنسولگری آمریکا در یکی از شهرهای هندوستان یه وب چت گذاشته بود حدود دو سال پیش یکی از افسرها که مسئول صدور ویزای دانشجویی بود، به سوالات پاسخ میداد
واسه دوستانی که ممکنه بعضی از سوالاشون با اینا متناسب باشه میتونن جواب افسر رو به این سوالا ببینن.
امیدوارم مفید واقع بشه

Backlog= درس افتاده
بااحترام

RE: نکات مفید و سوالات متداول در مصاحبه - Torkan - 06-11-2013

عزیزان
اون سوالایی که افسر میپرسه به صورت یه فایل صوتی قرار میدم...
اونایی که میخوان با خودشون تمرین کنن (یاد تافل به خیر!) میتونن سوالا رو به ترتیب جواب بدن

RE: نکات مفید و سوالات متداول در مصاحبه - mamad_reza - 07-12-2013

با سلام
من از یک کالج توی کالیفرنیا پذیرش گرفتم که اول برای اموزش انگلیسی فشرده برم و بعد از اون توی همون کالج درسم رو ادامه بدم در ضمن فاند خوبی هم از طریق پدرم دارم,حالا 2 تا سوال داشتم
1.به نظرتون کلا به کسایی مثل من ویزا میدن؟
2.معافیت سربازی من به خاطر جبهه و جانبازی پدرم بوده,به نظرتون تاثیری توی مصاحبم داره؟؟؟

من چند روز دیگه وقت سفارت دارم و کلا نا امیدم,ممنون میشم جوابم رو بدید

RE: نکات مفید و سوالات متداول در مصاحبه - MaMi - 08-12-2013

(07-12-2013, 01:59 PM)'mamad_reza' نوشته: با سلام
من از یک کالج توی کالیفرنیا پذیرش گرفتم که اول برای اموزش انگلیسی فشرده برم و بعد از اون توی همون کالج درسم رو ادامه بدم در ضمن فاند خوبی هم از طریق پدرم دارم,حالا 2 تا سوال داشتم
1.به نظرتون کلا به کسایی مثل من ویزا میدن؟
2.معافیت سربازی من به خاطر جبهه و جانبازی پدرم بوده,به نظرتون تاثیری توی مصاحبم داره؟؟؟
من چند روز دیگه وقت سفارت دارم و کلا نا امیدم,ممنون میشم جوابم رو بدید

درود.
1- اصولا در مورد ویزا نمیشه یک نسخه کلی برای افراد پیچید! عده ای بودند که با شرایط شما به راحتی ویزا دریافت کردند ولی عده ای دیگه خیر، بنابراین بنظرم دنبال یک فرمول/پاسخ دقیق به این سوال نباشید.
2- در سفارت از شما درباره سربازی خواهند پرسید (رفتی/نرفتی/معافی)، اگر رفتی کجا بودی، اگر نرفتی/معافی، چرا؟ 
بنابراین نوع معافیت شما، بنظرم، تاثیری بر مصاحبه شما نخواهد داشت و جای نگرانی نیست.

RE: نکات مفید و سوالات متداول در مصاحبه - mamad_reza - 08-12-2013

ممنون از راهنماییتون
به نظر شما چه مدرک اضافه ای میتونه بهم کمک کنه در گرفتن ویزا؟؟؟

RE: نکات مفید و سوالات متداول در مصاحبه - Torkan - 08-12-2013

دوست عزیز قطعا bank statement که نشون میده حامی مالی داری و هر مدرکی که اگه میخوای برگردی ایران نشون بده برمیگردی! داشته باش که افسر احتمالا بخواد
نمیدونم دیگه ایا نمرات و رزومه و sop و ...واسه شما مهمه یا نه چون کالج میرین این رو در جریان نیستم

RE: نکات مفید و سوالات متداول در مصاحبه - mamad_reza - 08-12-2013

(08-12-2013, 10:02 AM)'Charming' نوشته: دوست عزیز قطعا bank statement که نشون میده حامی مالی داری و هر مدرکی که اگه میخوای برگردی ایران نشون بده برمیگردی! داشته باش که افسر احتمالا بخواد
نمیدونم دیگه ایا نمرات و رزومه و sop و ...واسه شما مهمه یا نه چون کالج میرین این رو در جریان نیستم

این مدارکی که گفتید همشون رو اماده کردم

برای برگشتمم همه ی سند هایی که داشتیم رو ترجمه کردم ولی دیگه نمیدونم چی میتونه برگشت منو اثبات کنه,میشه بگین چه مدارکی نشان دهنده ی برگشتمه؟؟

RE: نکات مفید و سوالات متداول در مصاحبه - nox - 08-02-2015

سلام... نمرهٔ تافل و جی‌آرای میتونه تو نتیجهٔ ویزا تاثیر داشته باشه.. ؟ من تافل ۸۶ و جی‌آرای ۲۹۷  دارم و برای مستر کامپیوتر میخوام اقدام کنم... و مسلما به دنبال فاند هم نیستم. احتمال اینکه بتونم دانشگاهی پیدا کنم که با این شرایط بهم پذیرش بدن هست... فقط می‌خوام بدونم اینکه چه دانشگاهی باشه... و اینکه نمرات زبانم به این شکل هست... ممکن تو نتیجهٔ ویزا تاثیر بذاره؟

RE: نکات مفید و سوالات متداول در مصاحبه - MaMi - 08-02-2015

(08-02-2015, 07:39 PM)'nox' نوشته: سلام... نمرهٔ تافل و جی‌آرای میتونه تو نتیجهٔ ویزا تاثیر داشته باشه.. ؟ من تافل ۸۶ و جی‌آرای ۲۹۷  دارم و برای مستر کامپیوتر میخوام اقدام کنم... و مسلما به دنبال فاند هم نیستم. احتمال اینکه بتونم دانشگاهی پیدا کنم که با این شرایط بهم پذیرش بدن هست... فقط می‌خوام بدونم اینکه چه دانشگاهی باشه... و اینکه نمرات زبانم به این شکل هست... ممکن تو نتیجهٔ ویزا تاثیر بذاره؟

در سفارت درباره نمره زبان از شما سوال نخواهند شد! فقط اگر نمره زبان لازم برای پذیرش رو در دانشگاه آورده باشید، در I20 شما مینویسند که ایشون حداقل لازم برای زبان رو دریافت کردند (This school requires English proficiency. The student has the required English proficiency)

RE: نکات مفید و سوالات متداول در مصاحبه - nox - 08-02-2015

(08-02-2015, 08:11 PM)'MaMi' نوشته:

در سفارت درباره نمره زبان از شما سوال نخواهند شد! فقط اگر نمره زبان لازم برای پذیرش رو در دانشگاه آورده باشید، در I20 شما مینویسند که ایشون حداقل لازم برای زبان رو دریافت کردند (This school requires English proficiency. The student has the required English proficiency)

یعنی‌ امکان این وجود داره که کسی‌ نمرهٔ حداقل زبان رو واسه یه دانشگاه نداشته باش.. اما پذیرش رو بهش بدن؟؟... یعنی بنویسن که حداقل نمرهٔ زبان رو نداشته‌.. !