مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1 - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- انجمن: روادید (ویزای) آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +----- انجمن: روادید دانشجویی امریکا F1 و F2 (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%AC%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-F1-%D9%88-F2) +----- موضوع: مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1 (/Thread-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-F-1) |
RE: مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1 - Torkan - 07-09-2013 ببخشین یه سوال؟ اولا اگه پرینت کارنامه جی ار ای رو خودمون بگیریم ببریم مشکل ایجاد میشه تو گرفتن ویزا؟ دوما این job offer حتما باید باشه؟!! با احترام RE: مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1 - mahyarelc - 07-09-2013 (07-09-2013, 01:21 PM)'Charming' نوشته: ببخشین یه سوال؟ - درصورتیکه در وبسایت سفارت مورد نظر ذکر شده باشه که نمره GRE لازمه تا اونجا که میدونم مشکلی بابت بردن کپی نیست
- الزامی نیست، مدارک الزامی در وبسایت سفارت ذکر میشن. دوستان برای نشان دادن اینکه بعد درس به کشور برمیگردند بعضی وقتها همچین مدارکی رو همراه میبرن RE: مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1 - Torkan - 08-09-2013 خیلی ممنون میتونم بپرسم این قانع کردن افسر واسه برگشتن با این مدارک به چه معنی هستش؟ منظورم چرا باید افسر رو واسه برگشتن خودمون قانع کرد؟ اونا میدونن دیگه بچه ها اکثرا دارن .... با احترام RE: مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1 - reza_1st - 08-09-2013 (08-09-2013, 07:49 AM)'Charming' نوشته: خیلی ممنون اینکه کلاً می دونن درسته و مطمئناً تو تحلیل های سطح بالاترشون اینو لحاظ می کنن که بیشتر این دانشجوها بر نمی گردن، و البته بدشون هم نمی آد زیاد از این قضیه مطمئناً. ولی بالاخره اون آفیسری که داره به شما ویزا می ده، داره ویزای F1 می ده، و باید مطمئن بشه که شما مطابق قوانین اون ویزا رفتار می کنین، ویزای F1 جز غیر مهاجرتی هاست و فقط برای دوران تحصیله , و بعدش باید برگردین، اون هم می خواد قانع بشه که بعد از تموم شدن درستون بطور غیرقانونی اونجا نمی مونید، اینکه احتمالاً بعدا از تحصیل شما کار پیدا می کنین و ویزاتون رو عوض می کنین و می مونین مرحله بعدی قضیه است. وگرنه اگر بخوایم با این تحلیل پیش بریم که می دونن می خوایم بمونیم، پس گیر ندن به این موضوع که می شه گفت اصلاً سیتیزنشیپ رو، یا لااقل گرین کارد رو همین الان بدن و راحت شیم جای F1.
آمار که نداریم، ولی اینطور که من تو دوست و آشناها می بینم بیشترین دلیل رد ویزای دانشجویی الان همین قضیه قانع نشدن آفیسره، که می خوایم برگردیم. RE: مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1 - Torkan - 08-09-2013 (08-09-2013, 08:16 AM)'reza_1st' نوشته: ممنون دوست من پس در واقع یه مدرکی یا یه حرفی که بتونه قانع کنه رو میشه به افسر گفت راجع به برگشتن دیگه؟ مثلا بگیم دکترا گرفتیم برمیگردیم استاد بشیم به همین راحتی میشه قانع کرد؟ از مدیران اگه پست نامناسب هست انتقال بدن من نمیدونم جای بهتری بود یا نه؟ و یه سوال دیگه... نامه پذیرش دانشگاههای دیگه رو حتما میخوان از ما تو سفارت؟چون بعضی دانشگاهها ایمیل میزنن و نامه رسمی ندارن و فقط بعضی ها دارن که اونا هم اکسپت / دکلاین دارن تو خود نامه...ایمیل رو پرینت بگیریم؟!! با احترام RE: مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1 - MaMi - 08-09-2013 (08-09-2013, 12:14 PM)'Charming' نوشته: اینکه افسر قانع بشه یا خبر، کاملا بستگی به تفسر داره، دوستانی بودند که با وجود همراه داشتن Job Offer، به دلیل قانع نشدن افسر، ریجکت شدند و برعکس، دوستانی هم بدون هیج مدرکی در این زمینه، تونستند ویزا رو دریافت کنند. در مورد سایر دانشگاه هایی که اقدام کردید؛ معمولا این مورد رو به صورت شفاهی می پرسند که شما کدوم دانشگاه ها برای پذیرش اقدام کردید و در اکثر موارد تنها ذکر نام دانشگاه ها کافی است. البته به عنوان مثال از من و تعداد زیادی از دوستانم، این سوال رو نپرسیدند ولی از تک و توک دوستانی، نامه پذیرش اون دانشگاه رو خواستند. بنظرم در این زمینه نگرانی وجود نداره. RE: مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1 - Torkan - 16-09-2013 بازم سوال: ببخشین چرا تو مدارکه سفارت امریکا بحث immunization یا واکسن نیومده؟ اصلا جزو مدارک هستش؟گواهی سوپیشینه چطور؟ اونم ظاهرا نیستش؟!! بااحترام RE: مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1 - MaMi - 16-09-2013 میتونید لیست مدارک مورد نیاز برای سفارت رو در اینجا مشاهده کنید. علاوه بر این مدارک، بعضی از سفارت ها مدارک دیگه ای هم نیاز دارند که میتونید در سایت هر سفارت، چک کنید. immunization form برای ثبت در دانشگاه نیاز هست و شما برای درخواست ویزای دانشجویی (غیر مهاجرتی) به ارائه مدرکی جهت واکسن های تزریق شده، نیاز ندارید (مربوط به ویزاهای مهاجرتی است). ضمنا گواهی سوءپیشینه هم جز مدارک ویزاهای غیر مهاجرتی نیست (حداقل در مورد امریکا، اینجوری نیست، چون اگر شتباه نکنم برای کانادا نیاز هست).
RE: مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1 - Leopold - 01-10-2013 من به اسم پدرم BS دارم، واسه سفارت حتما باید پاسپورت پدرم رو با خودم ببرم؟ عکسی که واسه سفارت میبریم باید مشابه عکسی باشه که در DS-160 آپلود کردیم؟ آیا جفت این عکس ها میتونه متفاوت از عکس پاسپورت باشه؟ عکس واسه سفارت و DS میتونه با عینک باشه؟ مرسی RE: مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1 - MaMi - 02-10-2013 همراه داشتن گذرنامه اسپانسر رو اولین باره من دارم از این دوستمون میشنوم! شاید جدیدا اضافه شده! شما میتونید برای اطمینان، یک گواهی محضری از اسپانسرتون بگیرید و همراه داشته باشید.
عکسی که روز مصاحبه همراه میبرید، میتونه با عکس گذرنامه متفاوت باشه ولی باید با عکسی که در DS-160 آپلود کردید، یکی باشه. هر کدوم از این عکس ها میتونند با عینک یا بدون عینک باشند، فقط باید شرایط لازم رو داشته باشند. |