آکادمیا کافه
مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1 - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: روادید (ویزای) آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+----- انجمن: روادید دانشجویی امریکا F1 و F2 (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%AC%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-F1-%D9%88-F2)
+----- موضوع: مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1 (/Thread-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-F-1)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

RE: مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1 - Torkan - 26-05-2014

(18-05-2014, 03:26 PM)'Dr.Roya' نوشته: سلام بچه ها،
کسی‌ هست اینجا که دوبی‌ مصاحبه شده باشه و ازش ترجمه مدارک تحصیلی دبیرستانشم خواسته باشن؟

معمولا به ندرت اتفاق میفته. اگر هم چیزی خواسته باشن همون دانشگاه میخواد. سفارت تقریبا مطمینه که شما از هزار فیلتر! رد شدید تا تونستید پذیرش بگیرید از دانشگاه های امریکا (هم ازاد کردن مدرک از کشور خودی و هم بررسی اون توسط دانشگاهها)
معمولا افرادی که واسه دکترا یا فوق میرن نه نمیخواد. یعنی نیازی نیست.

بااحترام

RE: مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1 - shooshia - 27-05-2014

در صورت اخذ ویزای آمریکا برای ترم مثلا پاییز، تا چه مدت میتوان به تاخیر انداخت و میشه به یک ترم بعد موکول کرد یا تاریخ انقضا دارد؟

RE: مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1 - M1KE - 05-06-2014

تا جایی که من اطلاع دارم اعتبار ویزای دانشجویی محدود و در حدود 3 ماه هست و زمانی هم که باهاش می خواهید وارد آمریکا بشین می بایست یا در فاصله یک ماه مونده به شروع کلاس ها باشه (زودتر از یک ماه نمی تونید برین) یا هم که اگر در حدود یکی دو هفته ای دیرتر از شروع کلاس ها دارین میرین نامه ای از دانشگاه در اختیار داشته باشین (Late arrival) که درش نوشته شده باشه که شما می تونید با تاخیر مثلا 2 یا 3 هفته ای هم در اون دانشگاه ثبت نام کنید. از این نظر نمیشه خیلی زودتر برای ترم بعد وارد آمریکا بشین و از اون سو هم اگر بخواهید تا ترم بعد صبر کنید ویزای شما منقضی شده و می بایست برای ویزای جدیدی اقدام کنید.

پینوشت: در مورد انتقال بین دانشگاه ها بعد از ورود هم که پرسیده بودین از نظر تئوری شدنی هست ولی سختی های زیادی رو داره و در کل بهتره ویزا رو برای همون ترم و همون دانشگاهی که قراره درش تحصیل کنید بگیرید. تاپیک انتقال رو نگاه کنید.

RE: مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1 - sara-dz - 09-06-2014

سلام دوستان
امیدوارم تاپیک مناسبی برای سوالم پیدا کرده باشم، برای مدارکی که به سفارت میبریم مثل ترجمه شناسنامه و کارت ملی و ریز نمرات و مدرک تحصیلی آیا مهر وزارت خارجه هم الزامی هست؟ تا جایی که من میدونم این مهر هم هزینه رو افزایش میده هم باعث میشه مدارک یه کم دیرتر به دستمون برسن

من ارشد گیاهان زینتی خوندم در ایران و از اونجایی که به فضای سبز علاقه داشتم و توی ایران نمیشد از رشته ما این گرایش رو ادامه بدم برای آمریکا اقدام کردم و چون تغییر رشته ای محسوب میشم دوره  ارشد فضای سبز  برام سه ساله هست در واقع سال اول دروسی رو جهت آشنایی با این رشته میخونیم با استاد صحبت کردم گفتن زمانی که اومدی اونجا در مورد واحدهایی که بر میداری و پایان نامه و علاقه هات صحبت میکنیم در واقع الان Research plan ندارم با توجه به این شرایط نظر شما چیه ؟؟ چه طور استاد رو متقاعد کنم این مسئله توی سفارت براشون مهمه؟؟

RE: مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1 - Solaris - 09-06-2014

(09-06-2014, 11:08 PM)'sara-dz' نوشته: من ارشد گیاهان زینتی خوندم در ایران و از اونجایی که به فضای سبز علاقه داشتم و توی ایران نمیشد از رشته ما این گرایش رو ادامه بدم برای آمریکا اقدام کردم و چون تغییر رشته ای محسوب میشم دوره  ارشد فضای سبز  برام سه ساله هست در واقع سال اول دروسی رو جهت آشنایی با این رشته میخونیم با استاد صحبت کردم گفتن زمانی که اومدی اونجا در مورد واحدهایی که بر میداری و پایان نامه و علاقه هات صحبت میکنیم در واقع الان Research plan ندارم با توجه به این شرایط نظر شما چیه ؟؟ چه طور استاد رو متقاعد کنم این مسئله توی سفارت براشون مهمه؟؟

دوست عزیز فکر نمیکنم ارایه RP برای شما در سفارت الزامی باشه اما اگه مایلید که حتما RP همراه داشته باشید خیلی راحت برای استادتون توضیح بدید که بر اساس کیسهای مشابه آفیسر این مدرک رو از شما درخواست میکنه و بدون ارایه RP احتمال عدم صدور ویزا میره بنابراین یک نامه برای شما ایمیل کنند که توش توضیح داده شده باشه که شما فعلا پلن مشخصی رو انتخاب نکردید ولی مطمئنا اونجا با دیتا یا تجهیزات حساس سرو کار ندارید و فاند استادتون هم از منبع حساسی تامین نمیشه. مطمئنا استادتون راضی میشه که این RP  رو براتون بنویسه.  

RE: مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1 - sara-dz - 09-06-2014

(09-06-2014, 11:29 PM)'Solaris' نوشته:
دوست عزیز فکر نمیکنم ارایه RP برای شما در سفارت الزامی باشه اما اگه مایلید که حتما RP همراه داشته باشید خیلی راحت برای استادتون توضیح بدید که بر اساس کیسهای مشابه آفیسر این مدرک رو از شما درخواست میکنه و بدون ارایه RP احتمال عدم صدور ویزا میره بنابراین یک نامه برای شما ایمیل کنند که توش توضیح داده شده باشه که شما فعلا پلن مشخصی رو انتخاب نکردید ولی مطمئنا اونجا با دیتا یا تجهیزات حساس سرو کار ندارید و فاند استادتون هم از منبع حساسی تامین نمیشه. مطمئنا استادتون راضی میشه که این RP  رو براتون بنویسه.  

دوست عزیز سپاس از پاسخ سریعتون، مدرک تافل من نسخه کاغذیش در خونه نیومده به چه علت هنوز نمیدونم برای اون و GRE آیا پرینت گرفتن از سایت کفایت میکنه؟؟

RE: مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1 - Solaris - 09-06-2014

(09-06-2014, 11:35 PM)'sara-dz' نوشته:
دوست عزیز سپاس از پاسخ سریعتون، مدرک تافل من نسخه کاغذیش در خونه نیومده به چه علت هنوز نمیدونم برای اون و GRE آیا پرینت گرفتن از سایت کفایت میکنه؟؟

بله حتما پرینت همراهتون باشه و اگر احیانا در این رابطه سوال شد که چرا اصلش رو ندارید حقیقت رو بگید که خوب هنوز به دستتون نرسیده. در ضمن در رابطه با GRE هم که هیچوقت نسخه کاغذی تحویل نمیگیرید و فقط همون پرینت هستش که خودتون میگیرید. راستی اگه به ETS ایمیل میزدید تقریبا سر یک ماه ی کارنامه دیگه رایگان براتون صادر میکرد، اگه خواستید میتونید الان اقدام کنید البته اگر وقت سفارتتون نزدیک باشه قاعدتا واسه اون به دستتون نمیرسه. 

RE: مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1 - Simon2007 - 10-06-2014

(09-06-2014, 11:04 PM)'sara-dz' نوشته: سلام دوستان
امیدوارم تاپیک مناسبی برای سوالم پیدا کرده باشم، برای مدارکی که به سفارت میبریم مثل ترجمه شناسنامه و کارت ملی و ریز نمرات و مدرک تحصیلی آیا مهر وزارت خارجه هم الزامی هست؟ تا جایی که من میدونم این مهر هم هزینه رو افزایش میده هم باعث میشه مدارک یه کم دیرتر به دستمون برسن
من ارشد گیاهان زینتی خوندم در ایران و از اونجایی که به فضای سبز علاقه داشتم و توی ایران نمیشد از رشته ما این گرایش رو ادامه بدم برای آمریکا اقدام کردم و چون تغییر رشته ای محسوب میشم دوره  ارشد فضای سبز  برام سه ساله هست در واقع سال اول دروسی رو جهت آشنایی با این رشته میخونیم با استاد صحبت کردم گفتن زمانی که اومدی اونجا در مورد واحدهایی که بر میداری و پایان نامه و علاقه هات صحبت میکنیم در واقع الان Research plan ندارم با توجه به این شرایط نظر شما چیه ؟؟ چه طور استاد رو متقاعد کنم این مسئله توی سفارت براشون مهمه؟؟

سلام
خیلی از مدارکی که میبریم حتی افیسر نمیگیره ببینه. مثلا بیشتر سفارت ها شناسنامه و کارت ملی نخواهند خواست. با این وجود اگر دوست دارید ببرید به نظرم ریز نمرات مهر رو داشته باشه بهتره. برای مهر وزارت خارجه لازم نیست معطل دارالترجمه باشید. حدود ساعت 10 صبح تحویل بدید حدود 2-3 بعد از ظهر میتونید تحویل بگیرید. 
RP رو میدیم که بگیم ما بیخطریم کارمون بیخطره. رشته ی شما اسمش بیانگر همه چیز هست  و من لزومی به دادن RP برای شما نمیبینم اما اگر مصرر هستید میتوندی تحویل بدید. به استاد بگید نامه در اینکه زودتر ویزا صادر شه موثره و مثل رشته های فنی ماه ها منتظر نمیمونم. 
شادزی

[برش] شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا - HIV - 05-08-2014

سلام به اساتید محترم
نمیدونم سوالم رو جای مناسبی میپرسم یا نه ولی یه سوالی که برای من پیش اومده اینه که در صورت گرفتن پذیرش فول فاند یا کمتر ، مدارکی که سفارت امریکا جهت دادن ویزا ی تحصیلی میخواهد چه چیزهایی هست ؟ مثلا حساب بانکی یا سند مالکیت یا ... ؟
ممنون میشم جواب بدین ...

RE: مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای F-1 - mahyarelc - 06-08-2014

(05-08-2014, 10:59 PM)'HIV' نوشته: سلام به اساتید محترم
نمیدونم سوالم رو جای مناسبی میپرسم یا نه ولی یه سوالی که برای من پیش اومده اینه که در صورت گرفتن پذیرش فول فاند یا کمتر ، مدارکی که سفارت امریکا جهت دادن ویزا ی تحصیلی میخواهد چه چیزهایی هست ؟ مثلا حساب بانکی یا سند مالکیت یا ... ؟
ممنون میشم جواب بدین ...

درود
قبل از گرفتن وقت سفارت وبسایت مدارک مورد نیاز سفارت رو به شما اعلام میکنه. حالا خیلی دوستان مدارک بیشتری میبرن که بتونن اونا رو ساپورت کنن.
پیشنهاد میکنم به همین تاپیک و بجثهاش یک نگاهی بندازین.
ولی در کل Bank statement (درصورتیکه فول فاند نیستید که اجباریه ولی برای فول فاند هم توصیه میشه) ترجمه مدارک تخصیلی(ریز نمرات و مدرک) که اجباریه. حالا برای بسیاری از دوستان برای اینکه نشون بدن که توانایی مالی دارن یا اینکه نشون بدن سرمایه ای دارن که میخوان برگردن سند خونه و ...میبرن. در بعضی موارد ممکنه مدارک زبان هم بد نباشه همراهتون باشه و یا اینکه بعضی دوستان research plan هم میبرن تا نشون بدن روی موضوع خطرناکی کار نمیکنن.
البته درصورتیکه هنوز پذیرش نگرفتین بهتره خیلی ذهن خودتون رو مشغول این موارد نکنید و بعدا به موقع به این موارد برسین Smile