30-08-2014, 10:43 PM
(30-08-2014, 10:29 PM)'ForeverBlue' نوشته: درود بر شما
11- مشکلی ندارد.
14- بله شامل میشود
15- ایشان درست گفته اند.
18- نفر اصلی که خودتان هستید. شما در فرمتان چیزی نمینویسید. همسر شما در فرمشان نام شما را خواهند نوشت.
18- متوجه سوالتان نشدم
20- همراه شما باید ذکر کنه که به دلیل این که همسر شماست و میخواهد برای زندگی و کار در آلمان سفر کنه.
20- میتوانید نام دعوت کننده یا همان مسئول منابع انسانی را بنویسید
21- بله بهتره
23- به نظرم همین درسته چون شما میخواهید همیشه بمانید. میتوانید یک خط بکشید
24- این مورد مربوط به اینه که امرار معاش شما چگونه است. شما که از طریق حقوقتان است و همسرتان هم از طریق شما
من واقعا گیج شدم. الان شما دو نفر هستید. شما و همسرتان. "همراه" که در ایران کار میکند کیست؟ منظورتان همان همسر است؟
26- چه توضیحی لازم دارد. همان No کافی است.
پاسخ سوال آخرتان را نمیدانم.
موفق باشید
عرض سلام و تشکر از پاسختون.
14 - من از مسئول منابع انسانی همون شرکت پرسیدم و گفت این شماره منظورش اقامت هست نه سفر با ویزای Schengen؛ اما بازم شک دارم :-؟
18 - بنده قرارداد کار دارم (شخص اصلی). در این قسمت بنویسم Wife : Name Name؟
18 - همسر بنده که بعنوام همراه با من سفر میکند در این قسمت چه چیزی بنویسد؟
24 - همسر بنده که بعنوان همراه بامن سفر میکند؛ خود نیز در ایران سابقه ی کار و گردش مالی دارد. برای این مورد بنویسه که از طریق پول خودش و همینطور حقوق بنده؟ یا فقط بنویسه حقوق بنده؟
27 - در قسمت b، با توجه به اینکه از تاریخ شروع قرارداد هردو تحت پوشش بیمه TK هستیم، بنویسیم: ja - TK ؟
متشکرم
14 - من از مسئول منابع انسانی همون شرکت پرسیدم و گفت این شماره منظورش اقامت هست نه سفر با ویزای Schengen؛ اما بازم شک دارم :-؟
18 - بنده قرارداد کار دارم (شخص اصلی). در این قسمت بنویسم Wife : Name Name؟
18 - همسر بنده که بعنوام همراه با من سفر میکند در این قسمت چه چیزی بنویسد؟
24 - همسر بنده که بعنوان همراه بامن سفر میکند؛ خود نیز در ایران سابقه ی کار و گردش مالی دارد. برای این مورد بنویسه که از طریق پول خودش و همینطور حقوق بنده؟ یا فقط بنویسه حقوق بنده؟
27 - در قسمت b، با توجه به اینکه از تاریخ شروع قرارداد هردو تحت پوشش بیمه TK هستیم، بنویسیم: ja - TK ؟
متشکرم