10-02-2016, 10:01 AM
(09-02-2016, 07:29 PM)karami1368 نوشته: سلام
دیدم که به تک تک نظرات جواب می دهید
پس با توجه به بی ربط شدن این موضوع به این تایپک ببخشید اینجام مطرح می کنم
سلامی دوباره
من در دانشگاه دولتی گیلان کارشناسی عمران با گرایش ساختمان با نمرات عالی ( واقعا عالی همه بالای 15 ) با معدل 14.87 این که معدلم این طوری شد به خاطر صفر دادن استاد در درس فولاد هستش
حالا می تونم برای مقطع دکترا یا ارشد پذیرش بگیرم
کشور های اروپایی یا امریکای
هر رشته در زمینه خودم
وباید چکار کنم
یا بهتره برم ازشد بخونم
بی صبرانه منتظر پاسخ هستم
ممنونم
سلام
پیش از هرچیز به نظرم میاد در توصیف صفت "عالی" برای نمره کمی با هم تفاوت رای داریم...
ترجیح میدم اول context ذهنی خودم از "نمره عالی" رو عرض کنم تا ادامه عرائضم براتون ملموس تر باشه...
حضرات اصولا در مسیر پذیرش به نمره ای عالی میگن که:
- (در رقابت موجود) باعث جلب نظر استاد و admission committee بشه و پذیرش رو به ارمغان بیاره...
- (در رقابت موجود) بتونه برای applicant موید funding باشه...
با توجه به اینکه الان تب apply در همه جای دنیا بالا گرفته، دانشگاه های معتبر minimum هایی رو برای متقاضیانشون تعریف می کنند که اصولا تفسیر اونها از عالی رو از 15 به 18 یا 19 تغییر میده!!! پس شاید بد نباشه از همین ابتدای کار با دید به مراتب واقع بینانه تری مسیر پیش روتون رو رصد بفرمایید...
.........................................................................................................................................................
با توجه به رزومه تون در آلمان و ایتالیا دانشگاه هایی هستند که به شما پذیرش بدن ولی بعید هست fund ی بهتون اختصاص پیدا کنه...
سطح اون دانشگاه ها هم طبیعتا بالا نخواهد بود...
راه دیگه خوندن ارشد در ایران... در یک دانشگاه خوب و معتبر، کسب نمرات عالی (البته با تعریف من! )... کسب نمرات زبان خوب و رقابتی... شرکت در تحقیقات و نشون دادن توان علمی تحت لوای ارائه مقالات...
در این صورت این امکان هست که در اروپا و آمریکای شمالی به position های خوبی دست پیدا کنید...
براتون آرزوی موفقیت دارم