18-02-2016, 11:08 AM
(17-02-2016, 10:54 PM)anis نوشته: سلام من میخوام بدونم با شرایط من میتونم کمک هزینه برای مستر بگیرم من رشته معماری دانشگاه ازاد معدل 15.60 و 2 مقاله در کنفرانس بین المللی و ایلتس تا هفته دیگه میدم شاید 6.5 بشم من میخوا برای کنکوردیا برای ترم زمستان اپلای کنم...و اگه نتونم بگیرم میتونم امیدوار باشم از ترم بعد که اونجا تحصیل کردم با استاد صحبت کنم و بورس بگیرم
سلام
سال گذشته ای بانویی با معدل 16 از دانشگاه اصفهان با نمره IELTS 7 پذیرش بدون fund گرفتند...
و البته در ادامه در گرفتن fund از ترم 3 موفق بودند...
ولی اولا هم رزومه ایشون برای پذیرش به نسبت از شما قوی تر بود و هم با علم به اینکه "اگر fund نگیرند خودشون تمکن مالی لازم برای ادامه راه رو دارند" دست به این کار زدند.. کما اینکه حدودا 11 ماه رو خودشون به طور کامل هزینه کردند...
معمولا توصیه حضرات این هست که در حین مکاتبات با اساتید، اگر استادی وجود داشت که علی رغم fund نداشتن، احتمال داشتن funded position رو به applicant داد، میشه با probabilistic اقدام کرد...
ولی در غیر اسنصورت ریسک این کار کم نیست... چون در دپارتمان های خلوت گاها پیش میاد که چند نفر از اساتید تقریبا همزمان میرن sabbatical... و این شانس کسی که برای fund دنبال استاد هست رو به شدت کم می کنه... و حتی ممکن هست باعث apply مجدد هم بشه...
براتون آرزوی موفقیت دارم