سلام آقا من توی این قسمت یکی مونده به آخر نمیدونم کیو بنویسم. من تو دانشکده لیسانسم حتی آبدارچی هم کار حساس کرده چه برسه به استاد. کلا هم دوست و رفیق اصلا ندارم چکار کنم به نظر شما؟ یکی دو تا کتابدار تو دانشکده های دیگه هستن که منو یه چند باری دیدن . اونارو بنویسم؟
فرم DS-160
|
05-03-2016, 12:57 AM
(04-03-2016, 11:57 PM)acronia نوشته: سلام آقا من توی این قسمت یکی مونده به آخر نمیدونم کیو بنویسم. من تو دانشکده لیسانسم حتی آبدارچی هم کار حساس کرده چه برسه به استاد. کلا هم دوست و رفیق اصلا ندارم چکار کنم به نظر شما؟ یکی دو تا کتابدار تو دانشکده های دیگه هستن که منو یه چند باری دیدن . اونارو بنویسم؟قسمت یکی مونده به آخر منظورتون Additional Point of Contact Information هست؟ لازم نیست کسی از دانشگاه لیسانس یا اصلا از دانشگاه باشه. یه نفر که شما رو بشناسه. مثلا یه همکار می تونه باشه. حتی کتابدار هم می تونه باشه.
05-03-2016, 12:58 AM
(04-03-2016, 11:57 PM)acronia نوشته: سلام آقا من توی این قسمت یکی مونده به آخر نمیدونم کیو بنویسم. من تو دانشکده لیسانسم حتی آبدارچی هم کار حساس کرده چه برسه به استاد. کلا هم دوست و رفیق اصلا ندارم چکار کنم به نظر شما؟ یکی دو تا کتابدار تو دانشکده های دیگه هستن که منو یه چند باری دیدن . اونارو بنویسم؟ درود زیاد مهم نیست واقعا. این قدر حساس نباشید ولی خوب کسی رو بنویسید که حداقل ارتباطی دارید باهاش و ایمیل میزنه بهتون اینا. البته حق دارید ما هم زمانی بدتر از شما بودیم ولی به عنوان کسی که این راه رو رفته میگم کل ویزا گرفتن پر از توهمات و تناقضات است! بااحترام، ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
10-03-2016, 04:47 PM
سلام خدمت دوستان :
طبق تعريف , mailing address محليه كه پاسپورت در صورت موافقت ، ويزا خورده به اونجا پست ميشه . حالا ما بالاخره آن را در ds160 چه إعلام كنيم ؟ آدرس ايرانمون يا هتلمون در شهرى كه مصاحبه خواهيم داشت ؟
10-03-2016, 08:16 PM
آدرس ایران که به هیچ وجه نیست چون اصلا از نظر قانونی نمیشه گذرنامه رو با پست جابجا کرد و اگر مشاهده بشه اون رو برمی دارند. در مورد سفارت های کشورهای همسایه هر کدوم سیاست خاص خودشون رو دارند. مثلا در آنکارا قبلا (تقریبا تا سال 2012) به آدرس هتل یا هر محل دیگری که در آنکارا متقاضی داده بود فرستاده می شد ولی بعدا سیستم پستی متمرکزی رو راه انداختند که فرد می بایست در اون ثبت نام می کرد و آدرس یکی از مراکز پستی رو که طبیعتا به آدرس محل اقامتش نزدیکتره رو میداد و بعد از دریافت ایمیل از سفارت مبنی بر حاضر بودن ویزاش به مرکز پستی موردنظر مراجعه می کنه و ویزا رو دریافت می کنه. در این مورد می تونید این تاپیک رو نگاه کنید.
سفارت های دیگه سیاست های متفاوتی دارند و می بایست دید برای کدوم سفارت اقدام می کنید. (10-03-2016, 04:47 PM)Behradzpr نوشته: سلام خدمت دوستان : ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
10-03-2016, 10:23 PM
بسيار متشكر از پاسخ سريعتون. ارمنستان ميخوام برم. اما خوب اگه الان يه هتلى رو در mailing address ام معرفى كنم و موقعى كه سفارت وقت داد أصلاً اون هتل جا نداشته بأشه چه بايد كرد؟
به اون صورت اهمیتی نداره چون قرار نیست چیزی به اون آدرس فرستاده بشه و اصلا متوجه نمیشن شما کجا اقامت دارین.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
16-03-2016, 09:19 PM
سلام
من یک مشکلی دارم لطفا کمک کنید؟ آیا میشه وقت مصاحبه رو با یک APPLICATION ID گرفت ولی فرم DS160 رو با ID دیگه ای پر کرد؟ من قبلا چند صفحه از یک فرم DS160 رو پر کردم و با application ID مربوطه وقت سفارت از ارمنستان گرفتم. الان که می خوام فرم رو تکمیل کنم و ID رو وارد میکنم 3 تا سوال امنیتی می پرسه. ولی جواب که میدم می گه سال تولدت رو اشتباه می زنی!!! گویا قبلا تو فرم اشتباه وارد کردم. حالا باید چیکار کنم؟ راه دیگه ای برای وارد شدن و تکمیل فرم رو ندارم؟ و اینکه اگر فرم جدیدی با application ID جدید پر کنم مشکلی پیش نمیاد؟ با توجه به اینکه وقت سفارت رو با ID قبلی گرفتم. ممنون میشم اگر راهنماییم کنید .چند روز دیگه وقت مصاحبه دارم
17-03-2016, 04:34 AM
@visitorscholar
مشکلی نداره. شما تا قبل از مصاحبه می تونید فرم DS160 رو از نو پر کنید. منتهی با صفحه Confirmation نسخه جدید به سفارت مراجعه کنید. ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
Aboriginal Proverb -
19-03-2016, 12:21 PM
درووووووود بر تمامی دوستان عزیز
برای پر کردن هر چه صحیحتر فرم DS-160 من واقعا به همفکرتون نیاز داشتم. خواشحال میشم که من رو مثل همیشه راهنمایی بفرمایییییییید. 1- سوال مربوط به بخش Present work/work educational/training information: من 2013 فارغ التحصیل ارشد شدم و از اون تاریخ به بعد، من مشغول زبان خوندن و گرفتن نمرهای زبان و ارایه مقالاتم شدم و عملا مشغول به کار نشدم. با توجه به اینکه من not employed محسوب میشم و بایستی برای این مورد یک توضیحی ارایه بدم، خواستم بدونم: 1-1: آیا فقط ذکر اینکه من در طول این مدت مشغول زبان خوندن و کار بر روی مقالاتم بودم میتونه قانع کننده باشه؟ 2-1: از دوستان کسی بوده با شرایط من و به مشکلی برخورد کرده باشه؟ 3-1: آیا این همون گپ تحصیلی محسوب میشه؟ 2- سوال مربوط به بخش additional point of contact info: من با دو تا از استادام حدود 8 تا مقاله ژورنالی /کنفرانسی دارم. یکیشون در طول 2 سال گذشته دوبار به آمریکا سفر داشته (یکبار 1سال مونده برای فرصت مطالعاتی، دفعه بعد برای یک کنفرانس خیلی معروف رفته) ، اون یکی هم تا حالا پاشو از ایران بیرون نذاشته (هر دو کاملا safe ). به نظرتون میتونم به مشکل برخورد کنم با این دو تا؟ سالی مممممممملو از سلامتی و شادی رو برای همتون ارزو میکنم، سپاس |
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: |
5 مهمان |