12-10-2016, 10:18 PM
میخوام بپرسم چطور میشه عکس رو تبدیل به نسخه 24 بیت کالر کرد؟
لاتاری گرین کارت 2018 و سوالات مربوطه
|
12-10-2016, 10:50 PM
با سلام....آیا رزولوشن عکس ارسالی مهم هست؟منظورم dpi هست.
نام و نام خانوادگی در پاسپورت با حروف بزرگ نوشته شده.....عینا مثل پاسپورت نوشته شود؟
12-10-2016, 11:12 PM
(12-10-2016, 10:50 PM)مهمان نوشته: با سلام....آیا رزولوشن عکس ارسالی مهم هست؟منظورم dpi هست. رزولوشن و پیکسل مهمه...حروف اسم باید دقیقا شبیه پاسپورت باشه ولی حروف بزرگ و کوچک مهم نیست
14-10-2016, 08:17 AM
(12-10-2016, 10:18 PM)مهمان نوشته: میخوام بپرسم چطور میشه عکس رو تبدیل به نسخه 24 بیت کالر کرد؟ بعضی از نرمافزارهای ویرایش تصویر مثل PhotoShop یا برخی از وبسایتها هستند که این کار رو میکنند. اگر تصویر شما jpeg باشه (پسوند jpg) احتمالا ۲۴ بیت هست و نیازی به تغییر نداره.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
23-10-2016, 12:25 AM
سلام دوستان ببخشید یه سوال اگه کسی فقط دیپلم دبیرستانو داشته باشه(11سال) یعنی پیش دانشگاهی نرفته باشه نمیتونه لاتاری شرکت کنه؟
24-10-2016, 11:58 AM
(23-10-2016, 12:25 AM)مهمان نوشته: سلام دوستان ببخشید یه سوال اگه کسی فقط دیپلم دبیرستانو داشته باشه(11سال) یعنی پیش دانشگاهی نرفته باشه نمیتونه لاتاری شرکت کنه؟ طبق اطلاعات رسمی، شما باید مدرک ۱۲ ساله دبیرستان داشته باشید. در نتیجه مدرک دیپلم ۱۱ ساله مورد قبول نیست، اما شما اگر دو سال سابقه کار داشته باشید دیگه به مدرک دبیرستان نیازی ندارید و باز هم میتونید شرکت کنید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
29-10-2016, 01:47 AM
با سلام و سپاس از انجمن خوبتون چند تا سوال داشتم ممنون میشم لطف کنید پاسخ بدید
من متولد بهمن 77 هستم 1 آیا تو فرم ثبت نام لاتاری بخشی برای سربازی هست یعنی اگه سربازی نرفته باشی معاف هم نشده باشی میشه ثبت نام کرد؟ 2 من در حال تحصیل پیش دانشگاهی هستم که خرداد سال دیگه تموم میشه می تونم لاتاری ثبت نام کنم و مدرک رو 12 سال تحصیل ثبت کنم؟ 3اگه لاتاری قبول شم سربازی نرفته باشم میتونم ویزا بگیرم و با گذاشتن وثیقه به آمریکا برم و دیگه برنگردم؟ (اگر اطلاعی در مورد وثیقه دارید ممنون میشم بگید) 4 اگر لاتاری قبول شم و نتونم برم آمریکا (نرفتن به سفارت و یا رفتن و قبول نشدن توسط سفارت) از شرکت در لاتاری های بعدی محروم میشم آیا؟ و اگر میشه شرکت کرد در لاتاری های بعد تاثیری (مثبت یا منفی) نداره؟ 5 آیا این قانون 8 سال غیبت از کشور و بعد خرید سربازی برای مهاجر ها هم اجرا میشه؟ 6 من یکی از اقوام دور پدرم در آمریکا حدود چهار سال ساکنند (با لاتاری) آیا تاثیری داره؟ با تشکر و سپاس از تمامی اعضا و مدیران
29-10-2016, 02:10 PM
با سلام و سپاس یک سوال دیگه هم داشتم
میخواستم ببینم کیس نامبر(که میگید بالای 5000 خوب نیست) با دیر یا زود ثبت نام کردن لاتاری در سایت ارتباط داره؟
29-10-2016, 03:42 PM
خیر، کاملا تصادفی هست.
(29-10-2016, 02:10 PM)amirmohamad نوشته: با سلام و سپاس یک سوال دیگه هم داشتم ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
29-10-2016, 03:57 PM
۱- خیر نیست.
۲- ملاک تصمیم گیری زمان مصاحبه هست. در حال حاضر همون high school diploma رو انتخاب کنید. ۴- خیر تاثیری نداره. ۶- تاثیری روی قبولی نداره. در مرحله سفارت شاید ایشون بتونند حامی مالی بشن و کمک کننده باشند. در مورد شرایط وثیقه می تونید تاپیک های انجمن سربازی رو نگاه کنید. من اطلاع ندارم الان شرایط چطوره. (29-10-2016, 01:47 AM)amirmohamad نوشته: با سلام و سپاس از انجمن خوبتون چند تا سوال داشتم ممنون میشم لطف کنید پاسخ بدید ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
|
|