25-02-2017, 10:44 PM
بازم ممنون از راهنماييتون خواهش ميكنم يه لينك فارسي و يا توضيحات فارسي در مورد ويزاي k3 براي من بگين كه از كجا و چطوري بايد شروع كنم خيلي از توضيحاتتون بازم ممنون
دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا
|
25-02-2017, 10:44 PM
بازم ممنون از راهنماييتون خواهش ميكنم يه لينك فارسي و يا توضيحات فارسي در مورد ويزاي k3 براي من بگين كه از كجا و چطوري بايد شروع كنم خيلي از توضيحاتتون بازم ممنون
26-02-2017, 06:37 AM
باسلام خدمت شما
ببنید اگر خانم آمریکایی من بیاد باهم بریم ترکیه ازدواج کنیم و مدارک به سفارت ترکیه بدیم چقدر طول می کشه تایید بشه؟؟؟؟ لطفا اگر امکان داره جواب بدید لینک ندید به صورت واضع جواب بدید باتشکر...
بله بهتره ایشون بیان ترکیه و در اونجا ازدواج کنید. به این شکل اگر تصمیم شون جدی نباشه نمیان و امکان سواستفاده کاهش پیدا می کنه. همین طور ملاقات حضوری شناخت نسبی بهتری فراهم می کنه. فرض من در این تاپیک اینه که دوستان با کلیات مخاطرات و سواستفاده های احتمالی آشنایی دارن و به همین دلیل صرفا در مورد مراحل و مدارک توضیح میدم و امکان پیش داوری و بررسی مورد به مورد اینها وجود نداره.
در هر حال، در صورتی که تصمیم به ازدواج گرفتین تاپیک مراحل کلی دریافت ویزای نامزدی و گرین کارت از طریق ازدواج رو مطالعه کنید. بعد از ازدواج ایشون می بایست فرم I130 رو پر کنند و به USCIS بفرستند تا برای شما ویزای مهاجرتی و گرین کارت آماده بشه. (25-02-2017, 07:38 PM)aminc نوشته: ممنون داداش مایک عزیزم خیلی ممنون که به بچه ها کمک میکنی مراحل کلی ویزای K3 لطفا در صورتی که سوالات بیشتری دارین اکانت بسازید که پیگیری سوال ها و شرایطتون ساده تر باشه و بین پست های دیگه گم نشه. (25-02-2017, 10:44 PM)مهمان نوشته: بازم ممنون از راهنماييتون خواهش ميكنم يه لينك فارسي و يا توضيحات فارسي در مورد ويزاي k3 براي من بگين كه از كجا و چطوري بايد شروع كنم خيلي از توضيحاتتون بازم ممنون بعد از ازدواج مطابق توضیحاتی که در تاپیک مراحل کلی ازدواج در کشور سوم (برای پرونده های گرین کارت) دادم ایشون مشابه توضیحاتی که به دوست بالایی تون دادم می بایست فرم I130 رو پر کنند و به USCIS بفرستند تا برای شما ویزای مهاجرتی و گرین کارت آماده بشه. تایید I130 به شرط کامل بودن مدارک در حدود 3 تا 6 ماه طول میکشه و اگر همسر شما شهروند آمریکا باشه پرونده مستقیما به سفارت فرستاده میشه و حدود 3 ماه بعد وقت مصاحبه داده میشه. ولی اگر همسر شما گرین کارتی باشه بعد از تایید I130 پرونده در NVC هم تا یک سال ممکنه بمونه تا نوبت ویزادهی براشون باز بشه و به اصطلاح پرونده شون کارنت بشه. (26-02-2017, 06:37 AM)MiladAzad نوشته: باسلام خدمت شما ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
26-02-2017, 05:11 PM
(26-02-2017, 11:09 AM)M1KE نوشته: همونطور که دوستان هم اشاره کردن، این نوع سواستفاده ها همیشه در پرونده های مهاجرتی، حال چه از نوع ازدواج و چه از نوع کاری و سرمایه گذاری و غیره، وجود داره. نکته در اینجاست که بیشتر این سو استفاده ها در محیط غیررسمی که امکان بررسی و اثبات اونها زیاد وجود نداره انجام میشه و وقتی وارد روال قانونی بشه در 99 درصد مواقع فرد سواستفاده کننده ریسک نمی کنه که با دولت طرف بشه و سراغ فرد دیگری میره. به همین دلیل، در چنین مواردی بهتره از همون ابتدا وارد مراحل رسمی بشین و وعده و وعید قبول نکنید و در ازای اونها پولی پرداخت نکنید. هزینه های اپلای برای I130 و غیره می بایست توسط فرد آمریکایی صورت بگیره. در مرحله مصاحبه سفارت هم که هزینه ها به سفارت داده میشه و شما هیچوقت پولی به اون فرد خارجی پرداخت نمی کنید. باسلام یعنی منظور شما اینه هزینه سفارت بذارم آن خانم که می خواد با من ازدواج کنه پرداخت کنه ومن هیچ هزینه ای ندم . مدارکی چون پاسپورت خودم رو کپی اش را می تونم بدم که کارم انجام بشود ؟
26-02-2017, 11:08 PM
سلام خيلي ممنون از راهنماييتون.همسر من ميخواد مداركمو پست كنه براي ويزاي ازدواج. آيا بايد از مداركمون كه همون ترجمه هاي شناسنامه و عقدنامه است كپي بگيره و پست كنه يا اينكه بايد خود ترجمه هارو كه به نسخه فارسي پانچ شده براي سفارت پست كنه؟ خواهش ميكنم راهنماييم كنيد.
اگر كپي بايد ارسال بشه آيا بايد كپي مدرك فارسي هم ارسال بشه يا نه؟ بازم ممنون
@MiladAzad
@aminc دوستان عزیز سوال های شما بیشتر به ماهیت رابطه و چگونگی ارتباط با طرف مقابل بستگی داره تا اینکه مراحل قانونی و مدارک. بنده دراین موارد شخصا نمی تونم توصیه خاصی به کسی بکنم چون به شناخت فردی خود شما از طرف مقابل بستگی داره. لطفا این نوع سوال ها رو در تاپیک زیر مطرح کنید دوستان دیگه راهنمایی می کنند: https://www.academiacafe.com/pf/Thread-پ...-خارج-کشور @مهمان هر جا صحبت از کپی یک مدرک ترجمه شده میشه شامل تمام صفحات انگلیسی و فارسی اون ترجمه هست که باید به همون ترتیب منگنه بشن تا با مدارک دیگه ترکیب نشن. در مورد مدارک و مراحل می تونید تاپیک مراحل کلی ویزای ازدواج رو بخونید: https://www.academiacafe.com/pf/Thread-م...ریق-ازدواج موفق باشید ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
27-02-2017, 07:23 PM
عذرخواهي ميكنم نتونستم سوالمو درست مطرح كنم الان در مرحله اول شوهرم بايد اصل ترجمه هارو پست كنه يا از ترجمه ها و ضمائم فارسيش كپي بگيره و بفرسته؟؟
ممنون از راهنماييتون
28-02-2017, 01:54 AM
سوال ديگه اينكه من كارمند رسمي دادگستري هستم، از لحاظ خروج از كشور ميدونم كه مشكلي ندارم ولي اين مسئله براي ايميگريشن و روند كار براي ويزاي ازدواج من مشكلي پيش مياره يا نه؟؟ آيا از من مداركي ميخوان يا نه؟؟
28-02-2017, 02:51 AM
ممکنه با کپی ترجمه ها هم پرونده رو به جریان بیاندازند و بعدا در سفارت اصل اونها رو ببینند (همونطور که در مورد مدارک انگلیسی هم در ابتدا فقط کپی اونها در پرونده وجود داره و اصل اونها در سفارت بررسی میشه) ولی به نظرم ریسک نکنید و اصل ترجمه ها رو بفرستین و در سفارت هم یک نسخه اصل دیگه از ترجمه ها داشته باشین. به عبارتی از ابتدا دو نسخه ترجمه تهیه کنید.
داشتن سوابق کاری دولتی منعی برای ورود به آمریکا ایجاد نمی کنه ولی معمولا کلیرنس اونها کمی طولانی تر از افرادی میشه که در شغل های معمولی مشغول بودن. در فرم هایی که برای سفارت پر می کنید می بایست سوابق کارتون رو اشاره کنید ولی مدرک خاصی برای اونها طلب نمی کنند و فرم موردنظر حالت اظهارنامه داره. ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
Aboriginal Proverb -
05-03-2017, 09:11 AM
سلام خوب هستید.
اگر بخواهم خصوصی با شما مشورت کنم چطوری می توانم باهتون صحبت کنم. |
|