13-05-2017, 12:15 PM
(13-05-2017, 04:12 AM)black_rose نوشته: واقعا ممنونم از جواب ! چون همسرم ایرانی نیست نه خودش نه وکیلش واقعا نمیتون توی این ریزه کاریها کمکم کنن !
1 سوال دیگه این که الان کدام سفارت بهتره برای اقدام ؟
سلام. هر سفارتی که با کیس های ایرانی بیشتر آشناست که طبعا سفارتهای اصلی در آنکارا، ایروان و ابوطبی هستن.
پی نوشت: Mike عزیز جساراتا من تجربه دیدن این کیس ها که همسر آمریکایی باشه داشتم در ایروان و ندیدم شناسنامه رو بدن در امریکا ترجمه بشه. بلکه همین ترجمه های ایران رو داشتن. البته در هر دو مورد خانم ایرانی آمریکایی بوده ولی به هر حال آمریکایی بوده دیگه . ترجمه های ایران رو بررسی می کنن و خودشون احتمالا مهر تایید میزنن و داخل پاکت نارنجی مایل به زردی میذارن میدن دست طرف و نباید بازش کنه تا در اولین ورود در مرز هوایی به مامور CBP تحویل بده. بازم بهتره که به خود سفارت ایمیل یا زنگ بزنن بپرسن. من هیچ مسئولیتی قبول نمی کنم. صرفا بر اساس تجربه دیداری و شخصی خودم نوشتم.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم