14-04-2017, 12:06 PM
سلام خسته نباشید من یک سوال دارم
ما به تازگی برای ویزای انگلستان اقدام کردیم با همسرم و خداروشکر ویزامون اومده تو همون تایمی که قصد سفر به انگلستان رو داریم قصد سفر به پاریس رو هم داریم و برای ویزای توریستی از طریق فرانسه اقدام کردیم
من خودم دانشجوی دکتری دانشگاه سراسری هستم و هم آزمون جامع دادم و هم پروپوزال تصویب کردم و همچنین نامه از استادم دارم که کارم رو خوب انجام دادم و میتونم برای مدت کوتاهی سفر برم و نهایتا برای برگردم و دفاع کنم همسرم هم توی نظام مهندسی کار میکنن و عضو هیات مدیره هستن و حکم کارگزینی از وزیر دارن دلیل بزگشتمون رو توجیح میکنه
برای انگلستان سالم بودن حساب مالی خیلی اهمیت داشت حالا سوال من این هست برای فرانسه تو پست ها خوندم که نوشتن گردش مالی حساب مهم و نامه تمکن مالی همسر من حسابی دارن که مبلغ قابل توجهی توش پول هست منتها گردش مالیش فقط سودی که به حساب تعلق میگیره ایشون یه حساب مالی دیگه هم دارن که گردش خوب داره ولی ماندش خیلی بالا نیست حالا بنظرتون در این یک ماه باقی مونده تا وقت مصاحبه توی این حساب پول بریزه در گردش و نهایتا یک مانده 100 میلیونی برای ذوتامون توش بمونه یا مثل نگلستان فقط اون حساب سپرده با سود رو ارائه بدیم یا هر دو
و اینکه شانس ما برای ویزای شنگن رو چقدر میدونین با این شرایط
اگر میشه لطفا جواب من رو زودتر بدید سپاسگزارم