05-02-2017, 02:52 PM
سلام خسته نباشید من بیماری کلاب فود داشتم و پاهامو عمل کردم،خواستم ببینم میتونم حین تحصیل معافی بگیرم؟
یا اگ حین تحصیل نمیتونم آیا معاف میشم یا ن؟
ممنون
یا اگ حین تحصیل نمیتونم آیا معاف میشم یا ن؟
ممنون
اخذ معافیت پزشکی حین تحصیل
|
05-02-2017, 02:52 PM
سلام خسته نباشید من بیماری کلاب فود داشتم و پاهامو عمل کردم،خواستم ببینم میتونم حین تحصیل معافی بگیرم؟
یا اگ حین تحصیل نمیتونم آیا معاف میشم یا ن؟ ممنون
26-03-2017, 12:29 AM
@Andre سلام من دانشجوی کارشناسی هستم و شماره یه چشمم به 8 رسیده
میخواستم بپرسم ایا میتونم در همین حین تحصیل معافی خدمتم رو بگیرم ؟؟؟
13-05-2017, 11:33 AM
سلام
با بیماری ریه ای خیف می شه معاف شد تو حسن تحصیل ؟ من هیچ ایده ای راجع به کارای معافیت حین تحصیل نداریم.
27-05-2017, 07:40 PM
سلام ۲ تا سوال داشتم.
من دانشجوی ترم یک دانشگاه ازاد هستم. میخواستم بدونم میتونم حین تحصیل برای معافیت اقدام بکنم؟ بد از این که اقدام کردم . درسم تموم شد میتونم درسمو ادامه بدم یا دیگه باید برم خدمت؟ من فکر میکنم آدم افسرده ای هستم و مشکل عصاب دارم. شرایط اقدامش چه طوریه؟ اول باید برم پیشه پزشک عمومی؟ یا باید برم پیش دکتر نظام وظیفه؟
10-07-2017, 10:52 PM
من چند روز پیش رفتم کمیسیون پزشکی سهر خودم به من گفتن معافی سه تا فیش هم دادن که واریز کنم 100 تمون 8000 تومن با 1000 تومن
به من گفتن اگه از نظر سرهنگ مشکلی نداشته باشه تا ماه دیگه کارتتون میاد ایا درسته من معاف شدم یا شایعه ایی که میگن شورای عالی یا رویت از این حرفا هم باید برم الان موندم ممنون میشم جواب بدید من در حین تحصیل برای معافی پزشکیم اقدام کردم
24-08-2017, 03:34 AM
با سلام خدمت شما
بنده با گرفتن ام آر آي متوجه ترك خوردن و جابه جاييه دنبالچه شدم(مهره ي آخر ستون فقرات كه روي باسن قرار داره)شدم آيا بابت اين موضوع ١)ميتونم در هنگام تحصيل اقدام كنم كه فك كنم بشه؟ ٢)ايا بابت اين موضوع معافيت دائم ميدن؟
24-08-2017, 02:19 PM
(24-08-2017, 03:34 AM)Mostafa.action نوشته: با سلام خدمت شما سلام در لیست بیماریهای آیین نامه معافیت پژشکی بیماری شما کوکسیدینی یافت نشد. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
05-09-2017, 03:15 PM
سلام خسته نباشید.تورو خدا یکی زودتر زودتر راهنماییم کنه.ممنون.من هفته بعد عمل باز دیسک دارم.از نوع دیسککتومی و لامینکتومی .بعد پزشکی که میخواد عملم کنه میگه هم قبل عمل معافی و هم بعد عمل.از اون طرف من دانشخوی ترم 6 مقطع لیسانسم.خواستم بدونم قبل عمل برای معافیت داِئم به پلیس +10درخواست بدم یا بعد اینکه عمل کردم ؟؟؟؟اخه میترسم بعد عمل بگن چون عمل لامینکتومی کردی و چون معافیت تحصیلی داری نمیتونی تا تمام شدن مقطع لیسانس اقدام کنی و باید درست تموم شه بعد اقدام کنی .
07-11-2017, 08:04 PM
با سلام
بنده دانشجوی پزشکی هستم با توجه به بیماری تومور بدخیم تیروئید که هفته گذشته جراحی کرده ام و تیروئیدم رو کامل برداشتن می خواستم واسه معافیت پزشکی حین تحصیل اقدام کنم؟آیا معافیت من خللی در مدرک من ایجاد خواهد کرد؟و اینکه آیا کار خاصی باید انجام بدهم؟و آیا به دانشجوی پزشکی معافیت پزشکی می دهند؟ممنون می شوم پاسخ دهید
07-11-2017, 09:51 PM
(07-11-2017, 08:04 PM)مهمان نوشته: با سلام سلام بند 2: بيماريهاي غدد تيروئيد : الف) هيپرتيروئيدي با داشتن علائم واضح باليني و آزمايشگاهي ( در مراكز دانشگاهي يا نيروهاي مسلح) در صورت عدم پاسخ به درمان:معاف دائم ب) هيپرتيروئيدي و هيپوتيروئيدي با داشتن علائم واضح باليني و آزمايشگاهي ( در مراكز دانشگاهي يا نيروهاي مسلح) در صورت پاسخ به درمان : معاف از خدمات رزمي ج)گواترهاي حجيم با ميزان بيش از cc100 با اثر فشاري و علائم انسدادي مجــاري تنفــسي خارج ريوي ( كه با اسپيرومتري ثابت شده باشد ) : معاف دائم د) تيروئيديتهاي حاد و تحت حاد : شش ماه معاف موقّت اطلاع ندارم که معافیت پزشکی برای پزشکان مشکلی ایجاد میکند یا خیر. بله، اگر شرایط معافیت داشته باشید، معاف خواهید شد. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
|
|