20-08-2017, 06:42 AM
سلام
می خواستم بدونم که درسته که مقدار فاند تو کانادا کمتر از امریکا هستش؟
با شرایط من چه کشورهایی را برای گرفتن کمک هزینه (فاند) پیشنهاد میکنید؟
|
20-08-2017, 06:42 AM
سلام
20-08-2017, 09:41 AM
(20-08-2017, 06:42 AM)ardavan نوشته: سلام سلام فاند در بهترین حالت یک زندگی دانشجویی را تامین میکند و نه بیشتر، در آمریکا فاند بیشتر است اما هزینهها هم به مراتب بیشتر است، هرچند این موضوع در شهرها و دانشگاههای مختلف، متفاوت است. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
20-08-2017, 04:04 PM
(20-08-2017, 06:42 AM)ardavan نوشته: سلام همون طور که automotive اشاره کردند میزان فاند در کشورهای کانادا و آمریکا، برای زندگی دانشجویی کفایت می کنه و نه بیشتر. تفاوت فاند در آمریکا و کانادا اینه که در امریکا هم شهریه ویو میشه و هم یه مبلغی به شما داده میشه. تو کانادا مبلغ شهریه هم از فاندی که داده میشه کسر میشه. وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو.
29-08-2017, 01:35 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 29-08-2017, 01:39 PM توسط asalebrahimi.)
سلام این روزمه ی من هست ومیخواهم بدانم شانس پذیرش گرفتن در کدام کشورها برای یک مدرک فوق لیسانس دوباره فراهم است.
لیسانس فیزیک صنعتی شریف معدل ۱۳.۲۶ ارشد فیزیک صنعتی امیرکبیر معدل ۱۶ سابقه پژوهش در دوره رالیسانس دارم موضوع پایان نامه ام تيوری هست. سمینارهایمختلف هم شرکت کردم. مرحله اول المپیاد هم قبول شدم در دوره دانش اموزی سابقه تدریسیاری هم دارم ۳ ترم
29-08-2017, 01:49 PM
@asalebrahimi
چرا ارشد مجدد؟ البته امکانش هست که در آمریکا با گرفتن ارشد مجدد، امتحان GRE را ویو کنند. شاید چون می خواین دوره ارشد کوتاه تره، یکی دیگه بخونین. ولی میشه برای دکتری هم رفت کشورهایی که مقصد نهایی هستند. برین مقاله های مرتبط با تحقیقتون را بخونین. کسانی که اون مقالات را نوشتن ببینیند کجا درس می دن. برین پیش همون آدمها.
30-08-2017, 11:37 AM
(29-08-2017, 01:35 PM)asalebrahimi نوشته: سلام این روزمه ی من هست ومیخواهم بدانم شانس پذیرش گرفتن در کدام کشورها برای یک مدرک فوق لیسانس دوباره فراهم است. @asalebrahimi سلام اگر نمره TOEFL و GRE General و GRE Subject شما بالا باشد، میتوانید برای دانشگاههایی که حداقل معدل برای پذیرش ندارند به صورت مستقیم دکتری (صرفا برای آمریکا) اقدام کنید یا فقط با امتحان TOEFL یا IELTS برای اروپا اقدام کنید که معمولا برای ارشد کمک هزینه تحصیلی بسیار کم است، اما اگر تا حدودی بتوانید هزینهها را پرداخت کنید، ایتالیا میتواند گزینه مناسبی باشد. اگر بتوانید بیشتر هزینه کنید آلمان نیز گزینه مناسبی است.(تحصیل در مقطع ارشد به زبان انگلیسی ملاک است). It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
02-09-2017, 01:11 AM
سلام وقت دوستان بخیر من کارشناس ارشد تغذیه از علوم پزشکی مشهد هستم و معدل هر دو مقطع کارشناسی و ارشدم بالای 17 و 2 تا مقاله علمی و پژوهشی و 6تامقاله اسکوپوس دارم درحال حاضر هیات علمی یک دانشگاه کوچک هستم و قصدم اینه که تا 2 الی3 سال اینده برای مقطع دکتری در یک دانشگاه خوب اقدام کنم ایا دوستان اطلاع دارند در زمینه رشته تحصیلی من کدوم کشور هم از نظر دانشگاهی و هم از نظر بازار کار بهتر هست و ایا میتونم امیدوار به دریافت فول فاند باشم ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
02-09-2017, 01:19 PM
سلام دوستان
لیسانس گرافیک معدل 17.30 دانشگاه شهید چمران اهواز نفر سوم استعداد درخشان زبانم خوبه آیلتس 6 می تونم بگیرم 6 سال سابقه کار مرتبط ( بدون بیمه ) ولی می تونم نامه بگیرم اگه به درد بخوره می خواستم بدون برای ادامه تحصیل در ایتالیا و یا کانادا در مقطع ارشد ( پذیرش و فاند) شانسی دارم ؟
04-09-2017, 09:14 PM
با سلام و ممنون از راهنمایی های خوبتون
من لیسانس متالورژی گرایش استخراج دارم با معدل 13.4 الان برا فوق مهندسی پزشکی(بیو متریال) واحد علوم تحقیقات قبول شدم با توجه به اوضاع خرابه لیسانسم و عدم علاقه به اون رشته قصد گرفتن فاند دارم برای دکتری توی بیومتریال سال دیگه میتونم دانشگاه دولتی قبول بشم برای فوق لیسانسم و الان مشکلم اینه که چقدر داشتن مدرک از دانشگاه دولتی با توجه به شرایط بد لیسانسم میتونه تو گرفتن فاند تاثیر داشته باشه؟ و اینکه یک سال دیگه صبر کنم برای دانشگاه دولتی یا همین واحد علوم تحقیقات ثبت نام کنم و تفاوت چندانی تو نتیجه مد نظرم نداره؟ درسته که تحصیل در مقطع دکتری در استرالیا رایگان هست؟و آیا برای هزینه های زندگی فاند میدن؟
06-09-2017, 09:33 AM
سلام دوستان
من لیسانس برق از دانشگاه امیرکبیر با معدل 16 و فوق لیسانس برق قدرت از دانشگاه تهران با معدل 17 دارم نمره تافل 89 دارم و یک مقاله کنفرانسی نمایه شده در سایت IEEE میخواستم بببینم چه کشوری به نظرتون برای ادامه تحصیلم بهتره (المان- کانادا- امریکا) و برای بعد از دکترا چه کشوری راحت تر کار گیر میاد ی مساله دیگه اونجا از لحاظ ارایه مقاله و گرفتن مدرک تحصیلی چه مقدار سخت گیری وجود داره؟ |
|