22-08-2017, 11:53 PM
(21-08-2017, 05:22 PM)automotive نوشته: @butterfly
با توجه به توضیحات شما چند سوال بسیار مهم برای من پیش آمده است.اینجانب کاردانی را در دانشگاه دولتی و کارشناسی را در دانشگاه آزاد گذراندهام.
1. اصل دانشنامه کاردانی پس از چندین سال به صورت خودکار مهر شده و برای دانشگاهی که از آن فارالتحصیل شدهام ارسال میشود (هنوز استعلام نکردهام)، به بنده اعلام شده که اگر عجله دارم باید شخصا برای مهر وزارت علوم اقدام کنم، با توجه به صحبتهای شما آیا پس از اینکه این مدرک به صورت خودکار (طی روند عادی اداری) منقش به مهر وزارت علوم شد، پس از آن نیز دوباره باید خودم ریز نمرات و دانشنامه کاردانی را برای مهر وزارت علوم به تهران بیاورم یا خیر؟
2. اصل دانشنامه دانشگاه آزاد پس از 3 ماه و منقش به مهر خود دانشگاه آزاد و با هولوگرام ارائه شده که به گفته خود سازمان نیازی به مهر وزارت علوم نیست، آیا من باید اصل دانشنامه و ریزنمرات دانشگاه آزاد را نیز برای منقش کردن به مهر وزارت علوم به تهران بیاورم؟
یا باید با استفاده از اداره کل بین الملل دانشگاه آزاد اسلامی برای این مورد اقدام کنم؟
پی نوشت: لطفا با جزئیات راهنمایی کنید، به دلیل تعداد بسیار نادر افرادی که اپلای میکنند، اطلاعات دانشگاهها و دارالترجمهها متناقض است و به توضیحات دقیق نیاز دارم.
با تشکر و احترام
سلام دوست عزیز،
اینکه گفتید مدرکتون به صورت خودکار مهر وزارت علوم شده برای من خیلی عجیبه. دقیقا نمی دونم کدوم دانشگاه مدرک گرفتین ولی این می دونم که روی هردانشنامه، مهر رئیس دانشکده و رئیس دانشگاه هست. برای من که اینطور بود. این دانشنامه و ریزنمرات، مهر تایید وزارت علوم رو نداره. تا زمانی که فرد نیازی به ترجمه رسمی نداشته باشه گرفتن این مهر تایید لزومی نداره. ضمن اینکه، زدن مهر تایید روی مدارک خودش یه منبع درآمد برای وزارت علوم هست و شما برای تایید هر مدرک مبلغی پول رو باید واریز کنید. و فکر نمی کنم خوددانشگاه این هزینه رو متقبل بشه. برای یه تمبر هزار تومنی که هم باطل میشه پول رو از خود دانشجو می گیرند. لطفا این سایت رو ببیند و راهنماش مطالعه کنید.
در صورتی که می خواهید مدرکتون برای ترجمه ببرید، حتما باید قبلش مدارکتون رو تو سامانه وزارت علوم آپلود کنید و مراحلش طی کنید. بعد از تایید صحت مدرک، مدارکتون یا پست می کنید و یا حضوری می برید و مهر تایید براتون می زنند. الان دیگه مهر برجسته است. بدون این مهر تایید وزارت علوم، مدرک ترجمه رسمی نمیشه.
متاسفانه من در مورد تایید مدارک دانشگاه آزاد اطلاعات ندارم و در این مورد شاید سایر دوستان بهتر بتونند راهنمایی کنند.
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو.