15-10-2017, 01:45 AM
همونطور که قبلا گفتم کلا اینکه دارایی ها هم به عنوان منبع درآمد بشه در نظر گرفته بشه یا خیر به نظر افسر بستگی داره و معیارشون هم این هست که دارایی موردنظر تا چه حد در آمریکا در دسترس فرد خواهد بود و اینکه آیا میشه در مدت زمان معقولی اون رو نقد کرد یا خیر. خیلی وقت ها خونه یا ملکی که شما سهمی ازش دارین رو سال ها طول میکشه تا با دیگر وراث بر سر فروشش به توافق برسید و به همین دلیل بعید می دونم قبول کنند. دارایی موردنظر می بایست ترجیجا فقط به اسم یکی از شما باشه و منقول باشه. در صورت قبول شدن هم حدود یک پنجم ارزش اسمی اون رو در نظر می گیرند. می تونید مدارک این چیزها رو با خودتون ببرین و بهتره زیاد روی اونها حساب ویژه ای باز نکنید و این احتمال رو بدین که افسر ازتون بخواد که مدارک کواسپانسر هم به پرونده اضافه کنید.
(14-10-2017, 05:46 PM)مهمان نوشته: من يه سوالي دارم در زمينه كواسپانسر
پدرشوهر من امريكايي بود و فوت كرد در امريكا ولي در ايران از ايشون بما ارث رسيده منتها اين ارث تقسيم نشده ايا ما ميتونيم مداركي ارائه بديم كه ما اين داريي ارث رو داريم بجاي كواسپانسر؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -