21-01-2012, 11:00 PM
(21-01-2012, 08:15 PM)mehranb نوشته: سلام، من متولد 11/11/1372 هستم و برای کنکور 91 میخونم و اهل سنندج هستم
درخواست معافیت پزشکی دادم و مشکلم کوتاهی تاندون آشیل هست(که توی آیین نامه ذکر نشده)،حالا برگ دعوت به کومسیون بیمارستان اومده برام، میگه باید بری ارومیه برای معاینات تخصصی!!!
یعنی باید برم!؟ اونجا بعد چیکار میکنن؟شانسی هست برام برای معافیت؟ اگه معاف نشدم، اعزامم کیه؟؟؟ میوفته بعد از کنکور؟؟
(21-01-2012, 08:57 PM)mehranb نوشته: ممنون از پاسختون!سلام دوست عزیز. شما در حین تحصیل نمی تونید درخواست معافیت پزشکی بدید. نمی دونم چطوری تونستید این کار رو بکنید. شاید فرض کردند شما انصراف از تحصیل دادید. در این صورت اگر معاف یا معاف از رزم نشید ممکنه غیبت بخورید.
نه،من هنوز دارم پیش رو طی میکنم (البته غیر خضوری و به صورت داوطلب آزاد(چون شهری که توش هستم پیش هنر نداره) و همینم شده بدبختی من! ) حالا نمی دونم چیکار کنم، میترسم معاف نشم و این همه وقتی که تلف کردم بشه هیچ! اگه معاف نشم تاریخ اعزامم با تاریخ اعزام کسی که بدون روند معافیت برگه سبز براش اومده(البته متولد 72 ) یکیه، یا زودتره؟؟؟ می تونم از معافیت پزشکی انصراف بدم؟
همونطور که در اولین پست این تاپیک توضیح داده شده، هر کسی که درخواست معافیت می ده باید در یکی از بیمارستان های وابسته به نیروهای مسلح آزمایشهای مربوطه رو انجام بده و بعد هم در کمیسیون در مورد فرد رای صادر می شه. اینکه شما رو فرستادند ارومیه احتمالاً به این دلیل بوده که شهر شما اون آزمایشات رو نداره و شاید اون آزمایش خیلی تخصصی هست. وگرنه دلیل دیگه ای نباید باشه.
در مورد شانس تون نمی شه نظری داد. بهتره با یکی از دکترهای مورد تایید نظام وظیفه در شهرتون معاینه بشید و نظر اونها رو بپرسید. لیست این دکتر ها معمولاً تو نظام وظیفه شهرستان هست. حتماً این کار رو بکنید.
اگر معاف نشید، برای اولین تاریخ اعزامی که در پیش باشه، برگ سبز براتون میاد و منتظر کنکور شما نمی مونند. از معافیت پزشکی نمی تونید انصراف بدید. امیدوارم معاف بشید.