26-01-2018, 12:35 AM
(26-01-2018, 12:25 AM)ahmad1893 نوشته: با عرض سلام و خسته نباشید به شماشما اگه تنگی نفس یا اظطراب داشتین باید واسه قلب و اکو گرفتن اقدام میکردین . اعصاب و روان خوب نیست چون در هر حالت کارت قرمز میدن خیلی هزینه بر و دوندگی و تکمیل پرونده داره . راهنمایی من به شما اینه در یه بیمارستان یا متخصص زیر نظر خودشون اکو قلب بگیر ضرر نداره
من در تاریخ 96/7/19 آموزشی سپاه در آباده شیراز بودم خدمتتون عرض کنم که من تنگی نفس و خیلی هم استرس زیاد داشتم و نمی تونستم کارهای ورزشی رو انجام بدم و در تاریخ 7/25 نامه کمیسیون پزشکی دادن نامبرده به دلیل بیماری اعصاب و روان و تنگی نفس معرفی به کمیسیون پزشکی. متخصص داخلی و اعصاب و روان رفتم و آخرش جواب کمیسیون پزشکی اومد که شما 3 ماه معاف موقت به دلیل بیماری اعصاب و روان دادن تا 11/14 هر 15 روز به دکتر باید برم.
سوال اول من اینکه بعد از تاریخ تعیین شده چه می شود؟ و اینکه از مسئول منابع انسانی پزسیدم که من در تاریخ 7/19 تا 7/25 در پادگان حضور داشتم غیبت میخورم گفتند نه ؟ آیا معاف با این تفاسیر معاف می شوم یا نه؟ و اینکه کمیسیون پزشکی به من 3 ماه معاف موقت دادن چند ماه از خدمت حساب میشه نمیشه چطوریه؟
لطفا راهنمایی بفرمایید
id telegram:ahmadkh94
email:ahmad.khosravi94@yahoo.com