14-01-2018, 08:43 AM
سلام دوستان من یکجا خوندم که سفر سیاحتی فقط 20 روز هست . اگر ویزا سفارت بیارم مدت زمان بیشتر میشه ؟؟؟ خیلی مهم هست اگر جواب بدین ممنونم
اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در حین تحصیل
|
14-01-2018, 08:43 AM
سلام دوستان من یکجا خوندم که سفر سیاحتی فقط 20 روز هست . اگر ویزا سفارت بیارم مدت زمان بیشتر میشه ؟؟؟ خیلی مهم هست اگر جواب بدین ممنونم
14-01-2018, 10:21 AM
(14-01-2018, 08:43 AM) نوشته: سلام دوستان من یکجا خوندم که سفر سیاحتی فقط 20 روز هست . اگر ویزا سفارت بیارم مدت زمان بیشتر میشه ؟؟؟ خیلی مهم هست اگر جواب بدین ممنونم سلام قانون 20 روز است و با شرایطی تا 30 روز نیز قابل افزایش است. لینک زیر را مطالعه کنید. لینک It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
13-02-2018, 06:30 PM
دوستان سلام
بنده چندروز دیگه فارغ التحصیل میشم و باید برم دنبال پاسپورت. برای این کار باید برم دنبال دفترچه اعزام به خدمت؟ تو همین سایت اینجوری نوشته: خروج از کشور برای سفرهای تفریحی برای دریافت این مجوز نیازمند انجام مراحل زیر هستید:
13-02-2018, 10:43 PM
(13-02-2018, 06:30 PM) نوشته: دوستان سلام سلام اگر هنوز کارهای فارغ التحصیلی را انجام ندادهاید، فردا برای نامه اشتغال به تحصیل اقدام کنید. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
14-02-2018, 05:15 PM
(13-02-2018, 10:43 PM)automotive نوشته:(13-02-2018, 06:30 PM) نوشته: دوستان سلام ببینید من اشتغال به تحصیل رو دارم اما روندش اینترنتی شده (سایت Epolice.ir) و اونجا از دانشگاه استعلام میگیرن. و دانشگاه هم بهم گفته باید امضای استادراهنما و معاونت آموزشی و... رو بگیرم و در قالب فرم بهشون تحویل بدم و استاد راهنمای من آدم نرمالی نیست و با من دشمنه و نمیتونم از این راه اقدام کنم. اگه با خود اشتغال به تحصیل میشد اقدام کرد خوب بود ولی اینترنتی شده و استعلام میگیرن از دانشگاه.
15-02-2018, 01:08 PM
ببینید من اشتغال به تحصیل رو دارم اما روندش اینترنتی شده (سایت Epolice.ir) و اونجا از دانشگاه استعلام میگیرن. و دانشگاه هم بهم گفته باید امضای استادراهنما و معاونت آموزشی و... رو بگیرم و در قالب فرم بهشون تحویل بدم و استاد راهنمای من آدم نرمالی نیست و با من دشمنه و نمیتونم از این راه اقدام کنم. اگه با خود اشتغال به تحصیل میشد اقدام کرد خوب بود ولی اینترنتی شده و استعلام میگیرن از دانشگاه.
اگر اینگونه شده است که طبق گفته سایر دوستان عمل کنید و من راه حلی برای این موضوع ندارم، امیدوارم مشکل به وجود آمده به سرعت حل شود. موفق باشید. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
وقتی فارع التحصیل میشین (در مورد ارشدها از روز ارایه پایان نامه حساب میشه حتی اگر استاد نمره شما رو چند ماه بعد رد کنه) به بخش فارغ التحصیلی مراجعه می کنید و روند تسویه حساب رو که طی می کنید بهتون یک نامه ای هم برای معرفی دانشجو به نظام وظیفه میدن که طی اون دانشگاه تایید کرده که شما در فلان تاریخ فارغ التحصیل شدین و به همین دلیل مشمول به حساب میاین و می تونید برای دفترچه اقدام کنید. بدون این نامه نمی تونید برای دفترچه اقدام کنید. اگر بیشتر از شش ماه از روز دفاع برای دفترچه اقدام کنید زمان ما که سه ماه اضافه خدمت اعمال می کردن به دلیل غیبت. به همین دلیل بهتره به استاد راهنما و افراد دیگه اینطور بگین که اگر دیر دفترچه رو پست کنید اضافه خدمت میخورین و با نظام وظیفه به مشکل میخورین و ... تا بلکه رضایت بدن.
(13-02-2018, 06:30 PM) نوشته: دوستان سلام ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
22-02-2018, 02:07 PM
دوستان یه سوال فنی
تو خدمات سامانه نشا در موارد تسهیلات غیر ارزی دانشجوئی نوشته "3 عدم پرداخت مبلغ صدور گذرنامه " واسه برخورداری ازین مورد من چه درخواستی باید تو سامانه ثبت کنم؟ منظورم اینه از کدوم قسمت وارد بشم؟ (دانشجو ترم 4 ارشدم، نامه پذیرش هم دارم)
24-02-2018, 10:28 PM
دوستان من اشتغال به تحصیلم تا 30 بهمن بوده و سربازی دارم. با نظام وظیفه مشورت کردم گفتن تو یک سالی که فرجه دارم میتونم مجموعاً یک ماهش رو خارج برم با وثیقه. من چون پاسپورت ندارم و اشتغال به تحصیل هم ندارم مجبورم الان اقدام کنم چون پذیرشم هم اومده. برای این اقدام مدرک دانشگاه ضروری هست یا دانشگاه بعد از 30 بهمن اشتغال به تحصیل من رو لغو کرده و میتونم اقدام کنم؟ (فرآیند فارغ التحصیلی من به دلیل تنبلی استاد نه چندان محترم، قراره چند هفته ای طول بکشه و من چون پذیرش دارم هرروز رو دارم به دلیل نداشتن پاسپورت از دست میدم)
ممنون.
24-02-2018, 10:44 PM
(22-02-2018, 02:07 PM)F_O نوشته: دوستان یه سوال فنی دوستان علاوه بر سوال بالا دوتا سوال دیگه هم داشتم، ممنون میشم کمکم کنید 1- موقعی که برا برداشتن وثیقه میریم نظام وظیفه، اگر هنوز پاسپورتمون دستمون نرسیده باشه چی میشه؟ (کاراش تو پلیس +10 انجام شده باشه و فقط منتظر ارسالش باشیم) 2- هزینه صدور پاسپورت چقدره؟ (تو سایت پلیس +10 من دوتا مبلغ 37.5 و 75 تومن میبینم) |
|