21-02-2018, 03:45 AM
من 19 فروردین اعزام خوردم.ولی میخام کنکور بدم.2 ماه میشه تاخیر زد.از طرفی میشه با درخواست برای معافیت پزشکی مثل تکرر ادرار یا پرکاری تیرویید یک ماه اعزامو عقب بندازم؟؟؟؟
سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی
|
21-02-2018, 03:45 AM
من 19 فروردین اعزام خوردم.ولی میخام کنکور بدم.2 ماه میشه تاخیر زد.از طرفی میشه با درخواست برای معافیت پزشکی مثل تکرر ادرار یا پرکاری تیرویید یک ماه اعزامو عقب بندازم؟؟؟؟
23-02-2018, 05:47 AM
سلام منو از دادسرا فرستادن کمسیون بیمارستان چمران
مراحل معافی بیمارستان چمران چطوریه؟کسی تا حالا اونجا معاف شده؟ میگن اگه از اونجا بفرستن بیمارستان امام سجاد هم دکتر نظر بده معافی میدن درسته؟
23-02-2018, 09:15 PM
سلام من بيماري پسوريازيس دارم بيمارستان سجادم رفتم دكتر تاييد كرد بيماريمو
حالا كي بايدبرم سازمان نظام وظيفه ؟؟؟
27-02-2018, 12:05 PM
سلام
من چند سال پیش با مدرک لیسانس برای معافیت چشم اقدام کردم و بهم معافیت دائم ندادند. الان کارشناسی ارشدم تموم شده و شماره چشمم هم کمی تغیر کرده..آیا مجددأ میتونم اقدام کنم؟
27-02-2018, 03:05 PM
سلام دوستان ببخشید یه سوال داشتم من می خواستم دفترچه رو بفرستم بعد بهم یه برگه دادن برای معاینه اولیه پزشک بعد رفتم پیش پزشک به دستم که پلاتین داشت ایراد گرفت (البته اشتباه کردم و خودم بهش گفتم) و گفت باید بری کمیسون پزشکی هنوز مدراک ندادم برای معافیت پزشکی حالا سوال اینکه الان می تونم دوباره برم پلیس +10 و بگم که اون برگه رو گم کرد و یه برگه دیگه بده تا برم پیش یه دکتر دیگه ؟
27-02-2018, 04:04 PM
سلام به شما
(23-02-2018, 09:15 PM) نوشته: سلام من بيماري پسوريازيس دارم بيمارستان سجادم رفتم دكتر تاييد كرد بيماريموباید برای معافیت اقدام کنید، خود آن ها شما را به پزشک متخصص برای تشخصی شدت و نوع بیماری ارجاع میدهند و در نهایت کمیسیون پزشکی باید معافیت شما را تایید کنید. (27-02-2018, 12:05 PM) نوشته: سلامبله این امکان وجود دارد. (27-02-2018, 03:05 PM) نوشته: سلام دوستان ببخشید یه سوال داشتم من می خواستم دفترچه رو بفرستم بعد بهم یه برگه دادن برای معاینه اولیه پزشک بعد رفتم پیش پزشک به دستم که پلاتین داشت ایراد گرفت (البته اشتباه کردم و خودم بهش گفتم) و گفت باید بری کمیسون پزشکی هنوز مدراک ندادم برای معافیت پزشکی حالا سوال اینکه الان می تونم دوباره برم پلیس +10 و بگم که اون برگه رو گم کرد و یه برگه دیگه بده تا برم پیش یه دکتر دیگه ؟مشکل دقیقا کجاست؟ قصد معافی و کمیسون ندارید یا دارید؟ به هر حال پلیس +10 بهتر شما را راهنمایی خواهد کرد. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
27-02-2018, 04:37 PM
می خواستم دفترچه رو بفرستم تا با داشتن برگه اعزام به خدمت پاسپورت بگیریم ولی حالا باید 2 یا 3 ماه صبر کنم تا نتیجه کمیسیون پزشکی معلوم بشه. هنوز هیچ مدارکی واسه تشکیل معافیت پزشکی ندادم فقط اون پزشک معاینه اول برگه رو نگه داشت و گفت برو دنبال معافیت پزشکی حالا نمی دونم اون دکتر تو سیستم چیزی ثبت کرده یا نه
27-02-2018, 07:22 PM
(27-02-2018, 04:37 PM) نوشته: می خواستم دفترچه رو بفرستم تا با داشتن برگه اعزام به خدمت پاسپورت بگیریم ولی حالا باید 2 یا 3 ماه صبر کنم تا نتیجه کمیسیون پزشکی معلوم بشه. هنوز هیچ مدارکی واسه تشکیل معافیت پزشکی ندادم فقط اون پزشک معاینه اول برگه رو نگه داشت و گفت برو دنبال معافیت پزشکی حالا نمی دونم اون دکتر تو سیستم چیزی ثبت کرده یا نه امیدوارم پلیس +10 بتواند به شما راه حل مناسبی ارائه دهد. آنها از سیستم کاری خودشان بهتر اطلاع دارند. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
03-03-2018, 07:26 PM
سلام
مشمولی از ناحیه ساعد دست چپ دچار قطع عصب رادیال شده بطوری که مچ دست حرکت به بالا ندارد انگشتان از پنجه باز نمیشوند.آیا شامل معافیت دائم میشود؟
سلام دوستان
از مدیر مربوطه خواهش میکنم در صورت بی ربطی پست منو پاک نکنه امروز بعد از 20 ماه خدمت سربازیم تموم شد این متن رو برای راهنمایی کسایی مینویسم که با سد خدمت رو به رو هستن و دنبال فرار و پیچوندنش میرن اگه برین و پست های من رو توی بخش معافیت بخونین متوجه میشین که چقد فراری بودم از خدمت - شاید بیشتر از همه ی شما - ولی بالاخره با 9 - 8 سال تاخیر رفتم و تمومش کردم - با اینکه لحظات خیلی سخت و دردناکی رو خصوصا توی آموزشی سپری کردم، ولی از کاری که کردم خوشحالم، در واقع الان که تموم کردم میفهمم که چقد کار درستی کردم دوستان نمیخوام دراز گویی کنم فقط از من به شما نصیحت درسته خدمت سخته (خصوصا واسه امثال من که سرباز صفر بودم با سن 26 سال!) درسته وقتت رو تلف میکنه درسته غرورت رو میشکونه و شخصیتتو جریحه دار میکنه اهداف بزرگت رو از یادت میبره و چیزای دیگه ولی هر چه زودتر بهتون میفهمونه که دنیا دست کیه بهتون میفهمونه که کی به کیه بهتر از هر چیز دیگه ای میفهمونه پس هر چه زودتر تکلیفتون رو معلوم کنین اگه میتونین بخرین یا پارتی دارین بسم الله در غیر این صورت، نه معافیت توصیه میشه نه راه های عجیب و غریب. بهتون قول میدم بعدا میفهمین که چقد کار اشتباهیه معافیت الکی برین شرش رو بکنین شتریه که در خونتونه چیزای زیادی هم یادتون میده مطمئن باشین یه روزی تموم میکنین و به حرف من فکر میکنین زندگی یه جنگ دائمیه سربازی شروع جنگه مرد باشین موفق باشین بدرود... |
|