28-04-2018, 01:53 PM
(26-04-2018, 08:03 PM) نوشته: سلام دوستان
بنده دو سال پيش چشم راستم قوز قرنيه گرفت ولي چشم چپم سالمه امروز براي معافيت اقدام كردم دكتر بيمارستان امام سجاد گفت معافي و مدارك براي كميسيون ارسال شد ميخواستم بدونم با توجه به اينكه يه چشمم سالمه ولي يكيش قوز قرنيه داره و شش نمره پايين اومده يني ٤ از ده و اون چشم سالم ده از ده هستش و اينكه ave 49 هستش برا چشم راستم امكان اينكه معاف شم و نظر كميسيون به معافيت باشه اين امكان وجود داره يا نه ممنون ميشم جواب بدين
سلام
قانون قوز قرینه در زیر آمده است
بند 33:
كراتوكونوس با تأييد يافته هاي پارا کلينيک از جمله orb scan يا پنتا کم يا توپوگرافي قرنيه :
الف) درصورتيكه با كراتومتري قابل اندازه گيري نباشد : معاف دائم
ب) در صورتيكه عارضة واضح قرنيه و اختلال ديد ايجاد كرده باشد : معاف دائم
ج) در بقيه موارد : معاف از خدمات رزمي
(27-04-2018, 09:50 AM) نوشته: سلام وقتتون بخير من دچار اسكوليوز حدود ٥٥درجه دارم اس شكل و الان ٤ماه هست كه در حال خدمت سربازي هستم كه طبق قانون من معاف ميشم و از يك جهت ترس دارم كه منو معاف نكنن چون حتي نشستنم كلافم ميكنه يعني بعضي موقع ها نقطه اي درد ميگيره ميسوزه يكي از كتفام پوستش سر هست كلا كلافم كرده اين كمر درد و بعضي اوقات هم دنده ام كه متصل شده به ستون فقراتم توي يك نقطه درد ميكنه شما چي دستور ميدين
پيشنهاد من اين بود كه اول معافي بگيرم كه اميدوارم بگيرم بعدش برم واسه درمان شما چي پيشنهاد ميكنين؟؟
سلام
شما حتی اگر مدرک کارشناسی داشته باشید نیز معاف دائم خواهید شد.
برای درمان باید به پزشک مراجعه کنید، من پزشک نیستم و توصیه پزشکی نیز به طبع نخواهم داشت. مسئله شما نیز در ارتباط با ستون فقرات است که در آن نخاع قرار دارد.
این موضوع اصلا شوخی بردار نیست و حتما از پزشک معتمد و شناخته شده کمک بگیرید.
برای شما آرزوی سلامتی دارم هموطن گرامی
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید