26-02-2019, 01:59 AM
سلام دیسکL1وL3وL4وL5وهمراباتنگی کانال نخایی در نیروی انتظامی معافیت دارد ممنون میشم جواب بدین
سوالات و مراحل اقدام مربوط به معافیت پزشکی
|
26-02-2019, 01:59 AM
سلام دیسکL1وL3وL4وL5وهمراباتنگی کانال نخایی در نیروی انتظامی معافیت دارد ممنون میشم جواب بدین
26-02-2019, 11:22 AM
با عرض سلام خدمت ادمین . من تو کمسیون شهر دیسک کمر معاف از رزم شدم حالا عمل کنم اعتراض بزنم بهتره یا بعد اعتراض شورای عالی عمل کنم منتظر جوابم ادمین محترم.
26-02-2019, 10:25 PM
سلام . من همانم که درمورد اختلال شخصیت سوال پرسیدم و شما هم لطف کردید جواب دادید. فقط میخواهم بدونم منظورتان از اختلال شخصیت ناتوان کننده یک نوع اختلال ناتوان کننده هست یا منظورتان شدتش هست و در کل اختلال شخصیت به شدت هم بستگی داره؟ چون من راستش رو بخواین درمورد مواردی که گفتید خواندم و بعضی موارد شبیه به من بود اما دقیق نفهمیدم که من دارم یا نه چون که اختلالی که من دارم اینطوری هست که حس میکنم یک نفر دیگه توی من هست و زمان هایی رفتار و اخلاق من تغییر میکنه یعنی با آون شخصیت عوض میشم البته خودم هم حس میکنم تاثیراتش رو روی اخلاق و رفتارم و حتی کارهام . بعد این بنظر شما معافیت داره ؟
27-02-2019, 02:41 PM
(26-02-2019, 01:59 AM) نوشته: سلام دیسکL1وL3وL4وL5وهمراباتنگی کانال نخایی در نیروی انتظامی معافیت دارد ممنون میشم جواب بدین سلام در شرایطی معافیت دارد. قوانین زیر را از لینک زیر بخوانید بخش ششم: بيماري هاي جراحي مغز واعصاب (26-02-2019, 11:22 AM) نوشته: با عرض سلام خدمت ادمین . من تو کمسیون شهر دیسک کمر معاف از رزم شدم حالا عمل کنم اعتراض بزنم بهتره یا بعد اعتراض شورای عالی عمل کنم منتظر جوابم ادمین محترم. سلام بستگی به علت عمل دارد، شما نیز لینک زیر را مطالعه کنید (هرچند به طور کلی به دلیل عدم اعتماد آن ها معمولا قبل از عمل معافیت دریافت کنید بهتر است، هرچند اول به قوانین نگاه کنید و در صورتی که بعد از عمل هم میتوانستید معافیت دریافت کنید حتما برای محل عمل سوال کنید که بیمارستانی باشد که آنها قبول داشته باشند.) بخش ششم: بيماري هاي جراحي مغز واعصاب (26-02-2019, 10:25 PM) نوشته: سلام . من همانم که درمورد اختلال شخصیت سوال پرسیدم و شما هم لطف کردید جواب دادید. فقط میخواهم بدونم منظورتان از اختلال شخصیت ناتوان کننده یک نوع اختلال ناتوان کننده هست یا منظورتان شدتش هست و در کل اختلال شخصیت به شدت هم بستگی داره؟ چون من راستش رو بخواین درمورد مواردی که گفتید خواندم و بعضی موارد شبیه به من بود اما دقیق نفهمیدم که من دارم یا نه چون که اختلالی که من دارم اینطوری هست که حس میکنم یک نفر دیگه توی من هست و زمان هایی رفتار و اخلاق من تغییر میکنه یعنی با آون شخصیت عوض میشم البته خودم هم حس میکنم تاثیراتش رو روی اخلاق و رفتارم و حتی کارهام . بعد این بنظر شما معافیت داره ؟ سلام من پزشک نیستم و نمیتوانم نوع بیماری شما را تشخصی بدم، منظور از ناتوان کننده قطعا شدت بیماری است در حالی که زندگی روزمره را سخت کند (اما باز هم معیار دقیق آنها از این مساله را بی اطلاع هستم)، به نظر من به یک پزشک مراجعه کنید تا نام بیماری شما تشخیص دهد و سپس برای معافیت اقدام کنید یا اگر مسر هستید مستقیما برای معافیت اقدام کنید، حال یا شدت بیماری شما را ناتوان کننده تشخصی میدهند و معاف دائم میشوید یا معاف از رزم خواهید شد و اگر بیماری وجود نداشته باشد که هیچ نوع معافیت شامل حال شما نمیشود. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
27-02-2019, 03:45 PM
سلام
من معاف دایم شدم بعد اتمام 45 روز رفتم لویزان ولی دوباره یه ماه دیگه استراحت بهم دادن گفتن مونده ریس تایید کنه چرا یک ماه دیگه بهم دادن کسی هست کمک کنه
09-03-2019, 04:33 PM
(17-08-2018, 10:07 PM) نوشته: با سلام
10-03-2019, 04:04 PM
سلام
تورو خدا جون عزیزتون جواب بدین من مشکل کلیه راست دارم _نارسایی _ ورم _ سنگ 6 تا عمل باز در یک سال بعد اقدام کردم دکتر بیمارستان امام سجاد تایید کرد 3 هفته پیش شورای پزشکی نظام وظیفه بود که اونم رای بر معافیت دادن فیش هارو واریز کردم و تحویل دادم الان داخل سایت استعلام گرفتم نوشته "معرفی به شورای عالی پزشکی این به چه معناست ؟ یعنی میخوام معافم نکن؟ اگه کسی تجربه داته چیزی میدونه بهم.کمک کنه ممنون سلام نتونستند برای شما تصمیم بگیرند، گفتند که یک مرجع بالاتر (شورای عالی) برای معافیت شما تصمیم بگیره، نگران نباشید، ان شا الله معاف خواهید شد و اینکه این یک روال طبیعی هستش و جای نگرانی نیست. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
13-03-2019, 01:11 AM
من از سربازی معاف شدم و تجربه خودم رو در قالب ویدیو گذاشتم توی یوتیوب. از طریق لینک زیر میتونید مشاهده کنید. امیدوارم مفید باشه براتون
https://youtu.be/0Jja1_F-ilg
20-03-2019, 04:17 PM
سلام به دوستان.یه سوال داشتم.خیلی برام مهمه .ممنون میشم پاسخ بدین.من تقریبا یک سال پیش اقدام کردم برای معافیت اعصاب و روان.و پس از تایید بیماریم(اختلال پانیک) بهم 6 ماه معاف موقت دادن.الانم باید بعد از عید برم بیمارستان 505 ارتش برای شورا ی مجدد بعد 6 ماه.شنیدم اونجا تصمیم میگیرن.میخواستم بدونم چه اتفاقی میفته اونجا؟من سابقه ی بستری و 6 بار الکتروشوک دارم.
27-03-2019, 03:02 PM
سلام من رفتم بیمارستان بعثت دکتر MRI نوشته برام disk protrusion is seen in or l5 with pressure effect thecal sac with left neural forminal stenosis به نظرتون معافم
|
|