(04-05-2015, 10:59 AM)'shubizkumbuli' نوشته:سلام
در ضمن شما اگر به بیمارستان دی تشریف ببرید برای همین خدمات ازتون 55 تومن میگیرند.
همون طور که بالاتر یکی از دوستان گفتند در بیمارستان دی برای x-ray گفتند خدمات الکترونیک سفارت : 55000
در ضمن من و شما نمیدونیم تو چه فرمتی باید تحویل اداره مهاجرت بشه؟ شاید ریپورت یا تشریفات خاصی می خواد؟ به هر حال شما هر جوری حساب کنید کار اضافه بر سازمان هست و این که چیز اضافه ای بگیرن خلاف نیست. مخصوصا چنین چیزی تو بیمارستان خصوصی اون هم جلوی اون همه کارمند کار مخفیانه ای نیست و اصلا مشخص نیست که این پول تو جیب ایشون میره یا بیمارستان؟!
در آخر یادآوری می کنم که من جزئیات کارای اون قسمت رو نمیدونم و حتی نمیدونم 55 هست یا 75. ولی میدونم که این پولی نیست که مخفیانه و یا به خلاف گرفته شده باشه که بخوام ایشون رو حلال کنم. اتفاقا میگم اگر این پول تو جیب خودشون رفته نوش جونشون و گواره وجودشون که انقدر مودبانه و سریع کار ما رو راه انداختن.
شوبیز جان منم توجه کنید در ابتدای صحبتم همین عرض رو گفتم، راستش بحث فرستادن الکترونیکی نیست، بحث این هستش که این مابه التفاوت 20 تومنی جهت هزینه پیک هستش که ریپورت ازمایش و ایکس ری رو به صورت هاردکپی از بیمارستان به مطب ارسال می کنن.
و عرضم این هستش که برای هر ریپورت یک پیک استفاده نمیشه، و مجموعه ای از ریپورت ها رو برای دکتر های مختلف رو در یک روز می برند. با هزینه خیلی کمتر...
منم که عرض کردم ایشون نوش جونشون باشه، چون واقعا کار راه انداز و مودبانه هستش رفتارشون...
من چیز بدی خدای نکرده راجب ایشون مطرح نکردم... ولی دوست داشتم بقیه هم در جریان باشن...
و عرضم این هستش که برای هر ریپورت یک پیک استفاده نمیشه، و مجموعه ای از ریپورت ها رو برای دکتر های مختلف رو در یک روز می برند. با هزینه خیلی کمتر...
منم که عرض کردم ایشون نوش جونشون باشه، چون واقعا کار راه انداز و مودبانه هستش رفتارشون...
من چیز بدی خدای نکرده راجب ایشون مطرح نکردم... ولی دوست داشتم بقیه هم در جریان باشن...
ویرایش توسط Andre به دلیل درخواست کاربر