18-03-2012, 04:21 PM
من کلاس پیش آیلتس میرم که البته یک ترم دیگه تمومه.ولی این سه ترم آخر(مه یکیش مونده هنوز) خیلی خیلی سخته و لغات new headway plus و نیز کتاب academic skill بسیار زیاد و سخت و فراره تازه من اصلا فرصت خوندن تو خونه رو که ندارم و کتاب oxford word skill رو هم نصفه رها کردم. وقتی دارم این تعطیلات میخونم میبینم که در آوردن لغات یک درس نیوهدوی یکروز طول میکشه!!!!!!!! تازه تمرینهاش و 4 اسکیلش و نیز کتاب وحشتناک academic بماند. می خوام بدونم شمام همینجوری کند پیش میرفتین؟ یا من بد می خونم.آخه هرچی لغت درمیارم میبینم منو میکشونن به جاهای دیگه،البته پیشرفت خیلی خوبیم در این بازه کوتاه داشتم چون در کنارش همیشه تو اتوبوس فلش کارت 504 دارم میخونم.منگول شدم
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم