17-04-2012, 08:15 PM
(12-04-2012, 11:32 AM)AJayzi نوشته: من ۱ بند پیدا کردم
بند 5- انواع شكستگي هاي تازه مهره ها (بدنه، تيغه، زوائد مفصلي) معاف دائم. به نظر شما این شامل من میشه ؟
دوست من، در مورد شما (زمین خوردن، ساییده شدن مهره ها) فکر کنم حداقل معافیت از رزم رو میتونید دریافت کنید.
حال اگر بخواهیم بر طبق بند ذکر شده در آئین نامه قضاوت کنیم:
بند 5- انواع شكستگي هاي تازه مهره ها ( بدنه، تيغه، زوائد مفصلي) = معاف دائم.
ذکر شده شکستگی ولی مورد شما ساییدگی است با تعویض/جاگذاری بخشی از مهره با پلاتین
از طرفی بند 10 گفته:
بند 10- هر نوع جسم خارجي (پلاتین قرار داده شده در گردن شما) در داخل جمجمه و كانال نخاعي (مهره های گردن) = معاف دائم.
به نظر من شما روی این بند بیشتر میتونی حرف برای گفتن داشته باشی و احتمال بیشتر برای معافیت.
حال اگر بخواهیم بر طبق بند ذکر شده در آئین نامه قضاوت کنیم:
بند 5- انواع شكستگي هاي تازه مهره ها ( بدنه، تيغه، زوائد مفصلي) = معاف دائم.
ذکر شده شکستگی ولی مورد شما ساییدگی است با تعویض/جاگذاری بخشی از مهره با پلاتین
از طرفی بند 10 گفته:
بند 10- هر نوع جسم خارجي (پلاتین قرار داده شده در گردن شما) در داخل جمجمه و كانال نخاعي (مهره های گردن) = معاف دائم.
به نظر من شما روی این بند بیشتر میتونی حرف برای گفتن داشته باشی و احتمال بیشتر برای معافیت.
نقل قول:اما گفته تازه !!! با این حساب باید از دانشگاه انصراف بدم و برم معافی بگیرممنظور از تازه اینه که برای 10 سال پیش نباشه...در این مورد با پزشک معتمد مشورت کن، که آیا عارضه بدنی شما به مرور زمان بهبود پیدا میکنه یا نه.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.