18-05-2012, 11:00 AM
من از دوستام شنیدم که برای مصاحبه ویزا هم می شه با وثیقه 5 تومانی خارج شد. جناب MaMi شما تو پست اول گفتید میشه بعد گفتید نمیشه. چی کار کنم آخرش؟
اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در حین تحصیل
|
18-05-2012, 11:00 AM
من از دوستام شنیدم که برای مصاحبه ویزا هم می شه با وثیقه 5 تومانی خارج شد. جناب MaMi شما تو پست اول گفتید میشه بعد گفتید نمیشه. چی کار کنم آخرش؟
18-05-2012, 11:11 AM
(18-05-2012, 11:00 AM)kasra515 نوشته: من از دوستام شنیدم که برای مصاحبه ویزا هم می شه با وثیقه 5 تومانی خارج شد. جناب MaMi شما تو پست اول گفتید میشه بعد گفتید نمیشه. چی کار کنم آخرش؟دوست من، من خودم از این طریق از کشور خارج نشدم (برای دریافت ویزا)، که در این ارسال هم توضیح دادم. اینکه تعریف نظام وظیفه از خروج برای دریافت ویزا چی باشه (علمی/نیمه علمی)، کاملا بستگی داره به فردی که در اداره نظام وظیفه استان پاسخ گوی شما است! یعنی اون فرد، تفسیر شخصی اش رو از این قانون انجام میده! به همین دلیل در اولین پست، اشاره کردم که میشود، ولی پس از پرس و جو از دوستان، به این نتیجه رسیدم که کار از محکم کاری عیب نمیکنه و به جای "دریافت ویزا"، "شرکت در امتحان زبان" رو قید کنید در نامه مطمئن تر خواهید بود. The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
18-05-2012, 11:16 AM
(08-04-2012, 12:22 PM)xman4lm نوشته: با گذرنامه تفريحي اي كه براي مشمولان صادر ميشه.امكان داره كه رفت سفارت ايتاليا براي تحصيل ويزا گرفت، بعد براي تفريحي بري تركيه(چون گذرنامه ي تفريحي براي تركيه رو گرفتم) و از اونجا به ايتاليا پرواز كنمبله دوست من این امکان وجود داره بعد از خروج، یعنی شما وقتی از کشور خارج شدید، در اون زمان قید شده در گذرنامه، میتونید به همه کشورها (جز سرزمین های اشغالی) تردد داشته باشید The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
در تکمیل حرفهای MaMi عزیز باید بگم که دوست خوبم:
همونطور که کامل توضیح داده شده، سفرها به دست های زیر تقسیم می شوند: 1- زیارتی 2- تفریحی و سیاحتی 3- نیمه علمی 4- علمی سفرهای نیمه علمی و علمی باید به تایید سازمان مرکزی دانشگاه آزاد یا وزارت علوم برسد و بعد نظام وظیفه تعیین وثیقه می کنه. به نظر خودتون سفر ویزا علمی هست، نیمه علمی هست یا تفریحی؟ مطمئنا نظام وظیفه برای سفرهای منجر به گرفتن ویزا به این راحتی ها اجازه 5 میلیون وثیقه را نمی دهد. MaMi به شما پیشنهاد کرده که علت سفر خود را امتحان زبان اعلام کنید که نوع سفر به نیمه علمی یا علمی تغییر کند. ارادت
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
18-05-2012, 11:21 AM
(08-04-2012, 12:30 PM)xman4lm نوشته: اصلا من رفتم سايت نظام وظيفه چيزي درباره ي اجازه ي سفر تفريحي پيدا نكردمدوست من، منظور از سفر غیرعلمی، سفر تفریحی است، که مبلغ وثیقه اش، 15 میلیون تومان است...منبع The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
18-05-2012, 11:26 AM
(18-05-2012, 11:21 AM)MaMi نوشته: دوست من، منظور از سفر غیرعلمی، سفر تفریحی است، که مبلغ وثیقه اش، 15 میلیون تومان است.به عنوان مثال در نظام وظیفه استان اصفهان، در برد مربوط به باجه گذرنامه دو نوع سفر مشخص شده است: 1- سفر زیارتی 2- سفر تفریحی
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
(18-05-2012, 11:21 AM)MaMi نوشته: دوست من، منظور از سفر غیرعلمی، سفر تفریحی است، که مبلغ وثیقه اش، 15 میلیون تومان است...منبع (18-05-2012, 11:26 AM)amin_mb نوشته: به عنوان مثال در نظام وظیفه استان اصفهان، در برد مربوط به باجه گذرنامه دو نوع سفر مشخص شده است:درست است. در منبع ذکر شده و در نظام وظیفه استان تهران (م. سپاه) سفرها را به 7 دسته تقسیم کرده اند (از نظر مقدار وثیقه مورد نیاز برای خروج)*؛ 1- سفرهاي علمي 2- سفرهاي غير علمي (تفریحی) 3- سفرهاي نيمه علمي 4- سفرهاي مطالعاتي 5- سفرهاي زيارتي عراق وعربستان 6- سفر به سوريه 7- دوره هاي مشترك * البته وثیقه مورد نیاز در بعضی از این موارد (مواردی که رنگ یکسان دارند)، یکسان است. The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
18-05-2012, 11:39 AM
اگه بیارمش نظام وظیفه مرکزی تهران چی؟ اون موقع شانس دارم با این برگه وثیقه 5 تومانی بزارم؟ (بعد از تایید وزارت علوم)
(18-05-2012, 11:39 AM)kasra515 نوشته: اگه بیارمش نظام وظیفه مرکزی تهران چی؟ اون موقع شانس دارم با این برگه وثیقه 5 تومانی بزارم؟ (بعد از تایید وزارت علوم)دوست من، شما به هر حال برای تائید نامه دریافتی از دانشگاه توسط وزارت علوم، باید تهران تشریف بیارید. برای پیگیری کارهاتون میتونید به معاونت نظام وظیفه (م. سپاه) هم مراجعه کنید ولی به این موضوع توجه داشته باشید که وثیقه بانکی رو در شهر خودتان به بانک خواهید سپرد (درسته؟)، اینجوری فکر کنم یک مقدار رفت و آمد بین شهرتون و تهران مشکل باشه برای شما. یعنی باید نامه نظام وظیفه تهران رو ببرید به بانک شهرتون، بعد از بانک ضمانت نامه صادر شده رو دوباره بیارید تهران، فردای اونروز دوباره برید اداره کل گذرنامه... The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
18-05-2012, 12:01 PM
نقل قول: ولی به این موضوع توجه داشته باشید که وثیقه بانکی رو در شهر خودتان به بانک خواهید سپرد (درسته؟)، اینجوری فکر کنم یک مقدار رفت و آمد بین شهرتون و تهران مشکل باشه برای شما. یعنی باید نامه نظام وظیفه تهران رو ببرید به بانک شهرتون، بعد از بانک ضمانت نامه صادر شده رو دوباره بیارید تهرانفکر کنم این موضوع اینجوری حل شه که من 5 تومان تو بانک شهرستان خودمون میزارم و از اونا یه چک رمز دار (چک بین بانکی) می گیرم (بعد از گرفتن چک رمز دار، حسابم بلاک میشه). بعد نظام وظیفه احتمالا میگه یا 5 تومان نقد بریز این حساب یا ضمانت نامه بانکی... من اون چک رمز دار رو می برم می دم به همون بانکی که معرفی کردن برای ریختن پول نقد و اونا هم یه رسید میدن. دقیقا مثل اینه 5 تومان نقد با خودم آوردم و پرداخت کردم. برای موضوع نامه دانشگاه هم از یکی از دوستام که الان آمریکاست پرسیدم و همین الان جواب داد. گفت که موضوع نامه دانشگاه اونم مصاحبه برای ویزا بوده و وثیقه 5 تومانی گذاشته. امیدوارم همین طور که نوشتم باشه و کارهام با یه بار تهران اومدن راه بیفته |
|