(30-05-2012, 01:58 AM)Mike نوشته: در هر نیم ساله تحصیلی ۱ بار بیشتر شما از کشور نمیتونی خارج بشی! فرقی نداره وثیقتون چقدر باشه! اما من ۲-۳ بار خارج شدم دلیلشم این بود که خدا خیلی کمک کرد و اینکه همشو به بهونه کنفرانس ,امتحان زبان, . . . رفته بودم که وزارت علوم تایید کرده بود! اینکه خروج شما چند روز باشه همش دست ۱ نفر در وزارت علوم. ایشون تصمیم میگیره. منم ۲ تا ۳۰ روز رفتم!این محدودیت خروج به صورت علمی، از طرف وزارت علوم تعیین شده است که دانشگاه ها اون رو اجرا می کنند ولی اگر شما بتونی به دانشگاه ثابت کنی که به زمانی بیشتر از 30 روز نیاز داری، از لحاظ قانون نظام وظیفه، منعی نخواهد بود
(30-05-2012, 10:07 AM)mhz_ir نوشته: پس اونطور که گفته شد نیست،تعجب کردم.گفتم چه خوب!!!اگر به ارسال های قبل هم توجه کرده باشید، عرض کردم که این محدودیت خروج در هر نیم سال تحصیلی، برای خروج به صورت علمی/نیمه علمی است نه خروج به صورت تفریحی
برای ما هم که دانشگاه آزادیم روندشو اطلاع دارید که میشه مثل شما بیشتر از یکبار تو یه ترم گرفت؟
بعد این بهونه هایی که میگید براش سندم بردین؟برگه ثبت نامی،پرینت ارائه مقاله ای؟
دانشگاه ما که میگه باید یه مدرکی بدی معلوم بشه.
آيا صدور مجوز خروج براي دانشجويان از سوي وظيفه عمومي محدوديت دارد؟
خير صدور مجوز خروج در هر ترم تحصيلي از نظر وظيفه عمومي هيچ محدوديتي ندارد. (منبع)
مدت اعطايي جهت سفرهاي مطالعاتي حداكثر چه بازه زماني را در بر ميگيرد؟
براي دانشجويان مقطع كارشناسي ارشد 6 ماه و دانشجويان مقطع دكتري 1 سال مي باشد. (منبع)
روند کلی این پروسه، در دانشگاه های آزاد/سراسری تقریبا تا حدود 85% مشابه است.
----------------------
در پایان از همه دوستان عزیز تقاضا دارم، که ارسال های پیشین را با دقت مطالعه بفرمایند تا از طرح مجدد سوال های تکراری جلوگیری شود
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.