16-02-2012, 03:53 PM
(16-02-2012, 01:09 AM)Babak نوشته: نگران این موضوع نباشید. اول این که زندگیتون رو براساس نظر دیگران پایه گذاری نکنید و از حرف مردم نترسید. اگر به درست بودن چیزی اعتقاد دارید و به نظرتون حرف مردم منطقی نیست، کار خودتون رو پیش ببرید. دوم این که هیچ کس از یک دانشجو انتظار استقلال مالی نداره و اگر داشته باشه، نظرش برای شما خیلی اهمیتی نباید داشته باشه. سوم این که شما اگر شرایط خودتون رو خوب کنید میتونید فاند کامل بگیرید و در زمان دانشجویی استقلال مالی هم داشته باشید.
ببخشید این رو این جوری مینویسم، ولی از بحثهای شما بیشتر این به ذهن من میرسه که شما به دنبال بهانهای میگردید که خودتون رو راضی کنید که ادامه تحصیل و گرفتن پذیرش راه مناسبی نیست، در حالی که منطق و اصول اعتقادی شما بهتون داره میگه که باید ادامه تحصیل بدید. نظر من اینه که با خودتون خلوت کنید و بشینید مزایا و معایب واقعی گرفتن پذیرش رو برای خودتون لیست کنید و یک تصمیم منطقی بگیرید. در این راه بقیه ممکنه بتونند کمک کنند، اما در نهایت فقط خود شما هستید که باید تصمیم نهایی رو بگیرید.
سلام اینجوری نیست!! من چند ماه پیش در این مسیر تصمیم خودم رو گرفتم،یکی از هزینه های اولیه ک در این مسیر دادم چشم پوشی از قبولی 99% دکترای داخل بود..طبق شرایط و اهدافم دکترای خارج الان مهم ترین هدفمه و تردیدی در این ندارم..
و اما این پست های اخیر من.......اگر من در مورد نکات منفی و سختیهای پذیرش سوال میکنم دلیل نمیشه مزایایی براش قائل نیستم! اصولا فکر میکنم همه اینجا سوالات و ابهاماتشونو میپرسن نه اون مسائلی رو که براش قبلا جواب پیدا کردن.
با جرات میگم برای من مزایای رفتن شاید 10 برابر نرفتن باشه،ولی خیلی دوست دارم ببینم دوستان جوابشون برا اون معایب چی هستش،و این اطلاعاتی ک ب دست میارم برا تصمیم گیری نیست برا برنامه ریزی چجور رفتنه.