(26-10-2012, 11:06 AM)ali reza نوشته: سلام.ممنون از راهنماییهای مفیدتون.
من 6 بار در رفتگی شانه ی راست داشتم از سال 79 تا به الان.آخرین بار هم سال 87 بود.
اما فقط 3 تا مدرک بیمارستانی(سالهای 80-84-87) به همراه 1 عکس در حال در رفتگی دارم.البته MRI هم دارم و پزشک متخصص به خالی شدن کپسول مفصلی و ناکارامدی کتفم اذعان کرده.
البته من مدارک بیمارستانیم اصل نیست .یعنی بیمارستان ها اصلش رو بهم نداده و فقط کپی برابر اصل بهم داده.
میخواستم ببینم کپی برابر اصل مدارک برای ارائه به پزشک نظام وظیفه ی بیمارستان و همچنین کمسیون پزشکی قابل قبوله؟
من میتونم از جایی یه عکس رادیوگرافی پیدا کنم بذارم رو مدرکم؟
و البته آیا با این شرایط من معاف میشم؟
میشه لطفا راهنمایی کنید.خیلی نیاز به معافیت دارم.ممنون.
سلام دوست من و خوشامد به جهت پیوستن به فروم
طبق آئین نامه معافیت های پزشکی، "بخش هشتم: بيماري هاي استخوان (اسكلت)، بند 17- دررفتگي مكرر و يا قديمي و مادرزادي مفاصل بزرگ (مستند به 2 راديوگرافي در حال دررفتگي در بيمارستانهاي نظام وظیفه و يا مورد وثوق) عمل شده و يا نشده معاف دائم."
میتونید از معافیت برخوردار بشوید، اگر مدارک شما فتوکپی برابر اصل شده باشد (البته فکر کنم منظور شما جواب آزمایشات و عکسبرداری باشد) موردی نخواهد بود، ولی تا جایی که من میدونم در کمیسیون پزشکی نظام وظیفه، حتما باید اصل MRI و رادیوگرافی رو ارائه بدهید. در زمان کمیسیون پزشکی، پیشنهاد میکنم که حتما اصل مدارکتون رو همراه داشته باشید (متوجه نمیشم چرا بیمارستان ها مدارک پزشکی شما رو بهتون تحویل ندادند؟!)
طبق آئین نامه معافیت های پزشکی، "بخش هشتم: بيماري هاي استخوان (اسكلت)، بند 17- دررفتگي مكرر و يا قديمي و مادرزادي مفاصل بزرگ (مستند به 2 راديوگرافي در حال دررفتگي در بيمارستانهاي نظام وظیفه و يا مورد وثوق) عمل شده و يا نشده معاف دائم."
میتونید از معافیت برخوردار بشوید، اگر مدارک شما فتوکپی برابر اصل شده باشد (البته فکر کنم منظور شما جواب آزمایشات و عکسبرداری باشد) موردی نخواهد بود، ولی تا جایی که من میدونم در کمیسیون پزشکی نظام وظیفه، حتما باید اصل MRI و رادیوگرافی رو ارائه بدهید. در زمان کمیسیون پزشکی، پیشنهاد میکنم که حتما اصل مدارکتون رو همراه داشته باشید (متوجه نمیشم چرا بیمارستان ها مدارک پزشکی شما رو بهتون تحویل ندادند؟!)
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.