دروددر کجای مصاجبه. ببینید اگر شما مطمئن شدید از صحبت استاد که ایشان قصد دارند که با شما کار کننند می توانید از فاند و مسائل مادی هم بپرسید. یعنی اگر شما مثلا جلسه نخست یک مصاحبه کاملا علمی است و قرار است چندین جلسه مصاجبه باشد خب طبیعتا در جلسه اول در مورد فاند سوال پرسیدن اشتباه است. معمولا در هنگام سوال پرسیدن در مورد فاند بهتره از شرایط خودتون بگید (که مثلا به دلیل مشکلات مالی براتون سخته سلف ساپورتد باشید ) و بعد اینکه ( ممنون می شم اگر شما اطلاعاتی در مورد ساپورت مالی که توسط این پروژه یا شما از من خواهد شد به من بدین. ). اگر کم بود ساپورت، مثلا یک بهونه که ممکنه من ازدواج کنم و .. نیاز با ساپورت بیشتری دارم . امکانش هست که پروژه ساپورت مالی بیشتری داشته باشه؟
به هر حال این سوالها رو وقتی باید پرسید که تا حدودی مطمئن باشید استاد شما رو خواسته و اینکه بلافاصله بعد از مصاحبه علمی بیاید این روبگید به نظر من چندان جالب نیست.
البته این متنی که براتون می ذارم به مصاحبه ربط نداره. ولی من برای استادم در دانشگاه موناش که اتفاقا فول اسکالرشیپ هم گرفته بودم از اونجا که امکان داره ?که حین تحصیل ازدواج کنم و نیاز به ساپورت مالی بیشتری داشته باشم نوشتم:
Another question that I want to be informed about that is related to the matter of department's other projects or teacher
assistant or somethings such as that, full supporting my life expenditure even when I will be married. What's your point of view about that? Is that possible in Monash University? Or may I be involvedin extra funding procedures
البته می گم مثلا این طور متن نامه ای رو من بعد از دهها جلسه ایمیلی و مصاحبه و... میتونم بگم نه جلسه اول.
به هر حال این سوالها رو وقتی باید پرسید که تا حدودی مطمئن باشید استاد شما رو خواسته و اینکه بلافاصله بعد از مصاحبه علمی بیاید این روبگید به نظر من چندان جالب نیست.
البته این متنی که براتون می ذارم به مصاحبه ربط نداره. ولی من برای استادم در دانشگاه موناش که اتفاقا فول اسکالرشیپ هم گرفته بودم از اونجا که امکان داره ?که حین تحصیل ازدواج کنم و نیاز به ساپورت مالی بیشتری داشته باشم نوشتم:
Another question that I want to be informed about that is related to the matter of department's other projects or teacher
assistant or somethings such as that, full supporting my life expenditure even when I will be married. What's your point of view about that? Is that possible in Monash University? Or may I be involvedin extra funding procedures
البته می گم مثلا این طور متن نامه ای رو من بعد از دهها جلسه ایمیلی و مصاحبه و... میتونم بگم نه جلسه اول.
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)