27-11-2012, 01:09 AM
(27-11-2012, 12:58 AM)8312401086 نوشته:درود و ضمن خوشامد به جهت پیوستن به فرومسلام دوستان تو بد بلاتکلیفی گیر کردم لطفا سریعتر بنده را راهنمایی فرمایید
بنده بهمن 90 فارغ التحصیل شدم و الان برگه معرفی به نظام وظیفه ام دستمه ولی میخاستم قبل از سربازی پاسپورت بگیرم تا در حین خدمت کارای ویزامو انجام بدم.الان نمیدونم از کجا شروع کنم؟دفترچه بفرستم یا بدون ارسال دفترچه هم میشه پاسپورت رو گرفت.ممنون میشم اگه کمکم کنید اینم آیدیم:
Qadir.Qezelje@gmail.com
دوست من، شما اگر دومین ارسال همین تاپیک رو ملاحظه میکردید، جواب خیلی از سوالاتتون رو میگرفتید.
شما برای اینکه بتونی در دوره فرجه فراغت از تحصیل از کشور خارج بشوی، یا باید سفر تفریحی تشریف ببری یا سفر زیارتی. با همون برگه معرفی به نظام وظیفه که دانشگاه داده به شما، تشریف میبری نظام وظیفه برای تودیع وثیقه. بعد از تودیع وثیقه، از نظام وظیفه نامه برای مدیریت گذرنامه ارسال میشود (یا نامه ای میدهند که با استفاده از اون میتونی بری پلیس +10) و بعد از اون مدارک لازم برای صدور گذرنامه رو تحویل میدی و حدود 15 الی 20 روز بعد، گذرنامه درب منزل تحویل شما میشود.
فقط توجه داشته باش، که حتما باید بازه زمانی خروجت رو مشخص کنی، مثلا عنوان کنی که از تاریخ 01-07-1391 الی 21-07-1391. ضمن اینکه در این حالت، شما فقط 20 روز میتونی خارج از کشور باشی.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.