22-01-2013, 03:55 PM
مرسی بابت جواب سریع شما هرچی مطالعه کردم به جوابم نرسیدم خیلی استرس دارم. درحقم لطف
میکنیداگه جواب سوالاتموبدین ممنون
اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در فرجه فراغت از تحصیل
|
22-01-2013, 03:55 PM
مرسی بابت جواب سریع شما هرچی مطالعه کردم به جوابم نرسیدم خیلی استرس دارم. درحقم لطف
22-01-2013, 07:50 PM
(22-01-2013, 03:37 PM)deldam78 نوشته: سلام من 31/04/91فراق ازتحصیل شدم بامدرک فوق دیپلم رفتم نظام وظیفه گفتن ضمانت بانکی15میلیونی بیاربانامه فراق ازتحصیل برای اخذگذرنامه سوالی که برام پیش اومده این هست که پاسپرت گرفتم چقدرمهلت خروج دارم؟یعنی هروقت میتونم خارج شم مثلادوماه وقت دارم یاکمتر؟ درود دوست من. شما بعد از فارغ التحصیلی تا یکسال مهلت دارید تا مدارکتون رو از طریق پلیس +10 برای نظام وظیفه ارسال کنید. در این مدت میتونید به دفعات و با تودیع وثیقه 15 میلیونی از کشور خارج بشوید (برای هر بار خروج باید وثیقه 15 میلیونی بگذاری). به این صورت که هر بار که شما وثیقه رو تودیع میکنید، یکبار اجازه خروج از کشور به شما داده میشه، حالا این یکبار خروج میتونه 1 سال طول بکشه و میتونه 1 روز باشه (یعنی وقتی از کشور خارج شدی تا قبل از پایان مهلت 1 ساله فارغ التحصیلی ات، میتونی در خارج از کشور بمونی و از این بابت محدودیتی نداری). شما اگر از کشور خارج شدی و تا قبل از پایان فرصت 1 ساله ات به کشور برنگردی، وثیقه شما به نفع دولت ضبط خواهد شد (طبق شنیده های من، معمولا زمانش حدود 1 ماه خواهد بود)، تا حدود شش ماه بعد از پایان فرصت 1 ساله، شما مشمول غایب خواهی بود و بعد از گذشت شش ماه اگر همچنان به کشور برنگشته و خودتون رو به نظام وظیفه معرفی نکنید، سرباز فراری محسوب خواهید شد.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
30-01-2013, 05:18 PM
سلام خدمت دوستان
امروز رفتم میدان سپاه و همون جور که گفتین برا عراق درخواست گذرنامه کردم. افسر مربوطه به من دو تا فرم داد و گفت 500 تومن به ی حسابی واریز کن. اما بهم گفت که من فقط یک بار میتونم تو فرجه یک ساله بعد فراغت از تحصیلم از ایران خارج بشم. این که با حرفی که MaMi عزیز زده بود در تناقضه. من ی بار دیگه هم ازش پرسیدم اون گفت که تنها یک بار ممکنه خارج شی. دوستان این حرف درسته که فقط یک بار ممکنه؟ من از افسر دیگه ای نپرسیدم. کسی اگاهی داره از این موضوع؟ ممنونم (30-01-2013, 05:18 PM)seyyedmojtaba نوشته: راستش ظاهرا اطلاعات من مربوط به سال 89 بوده و از سال 90 این قانون تغییراتی داشته است. اینجوری که من دوباره بررسی کردم و همون طور هم که در این ارسال هم اشاره شده، در فرجه فراغت از التحصیل، تنها یکبار و به مدت 30 روز میتونید از کشور خارج بشوید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
05-03-2013, 10:30 PM
یعنی من اگه لازم باشه دو تا ۱۰ روز از کشور خارج بشم امکانش نیست؟
در فاصله کمتر از دو ماه و حداکثر در ۶ ماهه اول فرجه..
13-08-2013, 02:51 PM
سلام دوستان....من یه سوالی دارم اگه میشه راهنمایی کنید
من الان دانشجوی ترم 2 کامپیوتر هستم......چند وقت پیش رفتم سفارت ایتالیا اقدام کردم واسه تحصیل تو مقطع لیسانس......اونجا پذیرش شدم ویزام هو اومده ولی چون واسه لیسانس میخوام برم اینجا نمیتونم معافیت تحصیلی بگیرم......الان از طرف دانشگاهم تو ایران نامه گرفتم که میخوام سفر سیاحتی برم ترکیه فقط مونده وثیقه بذارو نظام وظیفه که بهم مجوز رفتن به ترکیه رو بدن.......الان فقط میخوام بدونم که تو فرودگاه که میخوام برم ترکیه با توجه به اینکه ویزای دانشجویی ایتالیا تو پاسپورتم هست مشکلی واسم پیش نمیاد؟؟؟؟؟ یعنی بهم گیر نمیدن نذارن برم؟؟؟؟؟خواهشا اگه میتونید کمک کنید.
13-08-2013, 07:06 PM
(05-03-2013, 10:30 PM)'eureka204' نوشته: یعنی من اگه لازم باشه دو تا ۱۰ روز از کشور خارج بشم امکانش نیست؟ درود بر شما و به این فروم خوش آمدید [img]images/smilies/smile.gif[/img]
اگر فارغ التحصیل هستید، حتی اگر 6 ماهه دوم هم باشید میتوانید در 6 ماه اول ==> با برگه فارغ التحصیلی در 6 ماهه دوم => باید دفرتچه خدمت گرفته باشید و برگه سبزی ارائه دهید که تا تاریخ اعزامتان حداقل 1 ماه فاصله باشد سوالتان را دقیقتر مطرح کنید تا پاسخ دهم
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
13-08-2013, 07:10 PM
(13-08-2013, 02:51 PM)'Fariiid' نوشته: سلام دوستان....من یه سوالی دارم اگه میشه راهنمایی کنید درود بر شما
نگران نباشید. مشکلی ندارید [img]images/smilies/smile.gif[/img] در این مورد در اینجا نیز یکی از دوستان مشکلی مشابه شما داشتند که پاسخ آن داده شده است.
31-08-2013, 04:47 PM
سلام
من در شهریور امسال فارغ التحصیل شدم در مقطع ارشد و می خوام برای پذیرش اقدام کنم چند وقت بعد از فارغ التحصیلی میشه برای خروج از کشور اقدام کرد با توجه به معافیت یک ساله که دارم و چند بار میشه اقدام کرد.خواهشن یکی جوابه درست بده ممنون
31-08-2013, 05:52 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 31-08-2013, 06:04 PM توسط ForeverBlue.)
(31-08-2013, 04:47 PM)'مشمول..' نوشته: سلام درود بر شما و خوش آمدید به این فروم همانطور که در اینجا توضیح داده شده است، تا یکسال پس از فارغ التحصیلی میتوانید (در 6 ماه اول با ارائه برگه فراغت از تحصیل و معرفی به نظام وظیفه و در 6 ماهه دوم با ارائه برگه سبز اعزام به خدمتی که تا تاریخ اعزامتان 1 ماه فرصت باقی باشد). برای تعداد دفعات خروج فارغ التحصیلان قانون مشخصی وجود ندارد. گفته شده که پس از فارغ التحصیلی، با برگه فراغت از تحصیل فقط یکبار میتوانید خارج شوید اما مواردی پیش آمده که برخی دفعات بیشتری هم توانسته اند خارج شوند. چیزی که مهم است غیبت نداشتن و فاصله تا تاریخ اعزام است.
|
|