سلام دوستان، من يه سوال دارم كه جوابش واقعا فوريه. من ١ ماه ديگه وقت سفارت دارم براي مسافرت به فرانسه ، ولي يه روغن مو روي پاسپورتم ريخته همه عوامل مخدوش شدنه پاسپورتم خوندم ولي هيچكدوم شامل حال پاسپورت من نميشه ! هيچ كدوم از اطلاعاتم مخدوش نشده فقط نصفه صفحه مربوط به اطلاعاتم يكم رنگش تغيير كرده ، امروز بردم اداره گذرنامه گفتن بستگي به شانست داره يا ازش ايراد ميگيرن يا نه ! واقعا نميدونم واسه گرفتن پاسپورت جديد اقدام كنم يا نه ! با توجه به اينم كه ميگن صدور گذرنامه جديد خيلي زمان ميبره !
تمدید و تعویض گذرنامه
|
(30-06-2013, 06:35 PM)'sabrina' نوشته: سلام دوستان، من يه سوال دارم كه جوابش واقعا فوريه. من ١ ماه ديگه وقت سفارت دارم براي مسافرت به فرانسه ، ولي يه روغن مو روي پاسپورتم ريخته همه عوامل مخدوش شدنه پاسپورتم خوندم ولي هيچكدوم شامل حال پاسپورت من نميشه ! هيچ كدوم از اطلاعاتم مخدوش نشده فقط نصفه صفحه مربوط به اطلاعاتم يكم رنگش تغيير كرده ، امروز بردم اداره گذرنامه گفتن بستگي به شانست داره يا ازش ايراد ميگيرن يا نه ! واقعا نميدونم واسه گرفتن پاسپورت جديد اقدام كنم يا نه ! با توجه به اينم كه ميگن صدور گذرنامه جديد خيلي زمان ميبره ! درود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فروم
شما میتونید با مراجعه به مدیریت گذرنامه و توضیح شرایطتتون، به همراه مدارکی که در این ارسال ذکر شده، نسبت به تعویض گذرنامه تون اقدام کنید. ضمنا صدور گذرنامه جدید در تهران، حدود 5 روز کاری به طول خواهد انجامید و این مدت در شهرستان بین 7 الی 9 روز کاری است. The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
30-06-2013, 11:05 PM
(30-06-2013, 10:32 PM)'sabrina' نوشته: خيلي ممنونم از توضيحاتتون . ولي امروز كه من رفتم اداره گذرنامه بهم گفتن كمترين زمانش ٢ ماه تا گذر نامه رو بدن ! اخه من تهرانم نيستم . و يك سوال ديگه من هيچكدوم از اطلاعات پاسپورتم پاك نشده فقط رنگه زمينه صفحه يكم تغيير كرده به نظر شما اين ميتونه مشكل ساز بشه ؟ ممنون . احتمالا فرد مربوطه خیلی در جریان نبوده! صدور گذرنامه جدید، نهایتا 10 روز کاری (در شهرستان ها) زمان میبره (تجربه شخصی خودم). در مورد سوال دومتون هم اطلاعی ندارم.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
01-07-2013, 12:14 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 01-07-2013, 12:14 AM توسط ForeverBlue.)
(30-06-2013, 06:35 PM)'sabrina' نوشته: سلام دوستان، من يه سوال دارم كه جوابش واقعا فوريه. من ١ ماه ديگه وقت سفارت دارم براي مسافرت به فرانسه ، ولي يه روغن مو روي پاسپورتم ريخته همه عوامل مخدوش شدنه پاسپورتم خوندم ولي هيچكدوم شامل حال پاسپورت من نميشه ! هيچ كدوم از اطلاعاتم مخدوش نشده فقط نصفه صفحه مربوط به اطلاعاتم يكم رنگش تغيير كرده ، امروز بردم اداره گذرنامه گفتن بستگي به شانست داره يا ازش ايراد ميگيرن يا نه ! واقعا نميدونم واسه گرفتن پاسپورت جديد اقدام كنم يا نه ! با توجه به اينم كه ميگن صدور گذرنامه جديد خيلي زمان ميبره ! در مورد گذرنامه شما، مطمئن باشید که به مشکلی برخورد نخواهید کرد و به راحتی عوض خواهد شد. خود من وقتی برای کاری در اداره گذرنامه بودم؛ شخصی آمده بود و درخواست تعویض داشت به دلیل ریخته شدن قهوه روی آن را داشت. افسر مربوطه هم آن گذرنامه را دید و چند تا طعنه زد و ... و بالاخره قبول کرد.
گذرنامه ایشان هم خوانا بود و فقط صفحات آن رنگی و قهوه ای شده بودند و چروکیده.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
01-07-2013, 01:02 AM
من مشكل بزرگم نداشتنه زمانه ! به خاطر اين ميترسم ريسك كنم . البته Mami گفتن كه الان توي مدت زمان كوتاه گذرنامه رو ميدن. اميدوارم كه همينجور باشه . خيلي ممنونم از كمكتون .
05-11-2013, 02:57 PM
سلام
من گذرنامه خانوادگی دارم. آیا لازمه که برای خروج از کشور تعویض کنم و گذرنامه انفرادی بگیرم؟ ممنونم
10-01-2014, 05:32 PM
من با وصيقه خارج شدم الان تركيه هستم مي تونم گذرنامه رو كه وقتش داره تموم ميشه اينجا تمديد كنم؟
10-01-2014, 05:38 PM
(05-11-2013, 02:57 PM)mehr55 نوشته: سلامخیر نیازی ندارید. تا زمانی که گذرنامه اعتبار دارد مشکلی ندارید
10-01-2014, 05:42 PM
(10-01-2014, 05:32 PM)Pouria نوشته: من با وصيقه خارج شدم الان تركيه هستم مي تونم گذرنامه رو كه وقتش داره تموم ميشه اينجا تمديد كنم؟بله مشکلی نخواهید داشت
06-02-2014, 10:14 PM
من قبلا به عنوان همراه بودم و الان ميخوام گذر نامه ي مستقلي داشته باشم.يه جا بهم گف كه چون قبلا همراه بودي الان يه گذر نامه ي مستقل كه ميخواي يكم سخته.من كلا گيج شدم.آخه چه ربطي داره؟ همرا بودم كه بودم! يكي توضيح بده لطفا
پرنده اي كه به كوچ مي انديشد از ويراني لانه اش نمي هراسد
|
|