22-06-2013, 02:20 PM
(20-06-2013, 01:02 AM)'achilles' نوشته: سلام اگه بخوام برای معاف از رزم درخواست بدم دقیقا چقدر معطل میشم؟(مطمئنم معاف دائم نمیشم)
کسی میدونه پروسش چجوریه؟همون موقع تست پزشکی پزشک تایید میکنه یا بازم باید کمیسیون تشکیل بدن برا معاف از رزم ؟
مشکلم هم ضعیفیه چشمه
به نظرتون ارزش داره درخواست معاف از رزم بدم یا به علاف شدنش نمی ارزه زودتر برم سربازی؟
دوست من، مراحل دریافت معافیت از رزم هم، مثل معافیت پزشکی است، یعنی شما مدارک پزشکی رو ارسال کرده و درخواست کمیسیون پزشکی میکنید، بعد در مرحله معاینات اولیه و یا کمیسیون پزشکی، پزشکان حاضر، پس از بررسی مدارک شما، رای به معافیت از رزم یا معافیت از خدمت خواهند داد. آئین نامه معافیت پزشکی رو هم میتونید در این تاپیک مطالعه بفرمائید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.