08-07-2013, 06:42 AM
(05-07-2013, 09:54 PM)'شیرین بانو' نوشته: سلام
من لیسانس کتابداری دارم از دانشگاه الزهراء با معدل 15 . کتابدار مدرسه هستم با سابقه دبیری مقطع ابتدایی. انگلیسیم بد نیست. می خواستم بدونم کدوم دانشگاه ها تو اروپا واسه ارشد پذیرش رشتم رو داره؟ اصلا تو اروپا می تونم این رشته رو ارشد بخونم.. تو کشور نروژ ارشد کتابداری هست یا نه؟ با توجه به شرایطی که دارم پیشنهاد شما چیه.. ممنونم
سلام و خیلی خوش آمدید به اینجا
امیدوارم بتونیم بهتون کمک کنیم که تمام مدارج طرقی رو طی کنید.. 
رشته ی شما اگه Library science یا library studies در نظر گرفته بشه خیلی نمیشه براش ارشدی پیدا کرد و دانشگاه ها کمتر من دیدم که این رشته رو ارائه بدن... تنها چیز مجانی ای که پیدا کردم این بود توی سوئد...
اما شما بهتره تلاش کنید که برای رشته هایی با نام information science و یا informatics تلاش کنید و وقتی دارید توی سایت دانشگاه ها نگاه میکنید دنبال همچین نام هایی بگردید و برای این رشته ها اپلای کنید (البته با مهندسی هاش اشتباه نشه) این رشته خیلی بیشتر ارائه میشه و خیلی پر طرفدار تره و به نظر بنده آینده دار تر...
مثلا اینجا در نروژ، اینجا توی پرتقال و اینجا توی فنلاند...
برای گشتن دنبال رشته تون توی دانشگاه های اروپا این تاپیک رو ملاحظه کنید.. اینایی که من پیدا کردم مجانی ها بود... برنامه هایی که شهریه داشته باشن بیشترن اگه توانایی مالیش رو داشته باشید.. اما به نظر من همون طور که گفتم سعی کنید توی این رشته های جدید شانستون رو امتحان کنید..
موفق باشید

رشته ی شما اگه Library science یا library studies در نظر گرفته بشه خیلی نمیشه براش ارشدی پیدا کرد و دانشگاه ها کمتر من دیدم که این رشته رو ارائه بدن... تنها چیز مجانی ای که پیدا کردم این بود توی سوئد...
اما شما بهتره تلاش کنید که برای رشته هایی با نام information science و یا informatics تلاش کنید و وقتی دارید توی سایت دانشگاه ها نگاه میکنید دنبال همچین نام هایی بگردید و برای این رشته ها اپلای کنید (البته با مهندسی هاش اشتباه نشه) این رشته خیلی بیشتر ارائه میشه و خیلی پر طرفدار تره و به نظر بنده آینده دار تر...
مثلا اینجا در نروژ، اینجا توی پرتقال و اینجا توی فنلاند...
برای گشتن دنبال رشته تون توی دانشگاه های اروپا این تاپیک رو ملاحظه کنید.. اینایی که من پیدا کردم مجانی ها بود... برنامه هایی که شهریه داشته باشن بیشترن اگه توانایی مالیش رو داشته باشید.. اما به نظر من همون طور که گفتم سعی کنید توی این رشته های جدید شانستون رو امتحان کنید..
موفق باشید

راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز