29-08-2013, 06:40 AM
(28-08-2013, 11:38 PM)'konjkav' نوشته: سلام خدمت همه دوستان عزیز
من 2 تا سوال داشتم خدمت دوستان
1. من الان پودمان 3 دانشگاه علمی کاربردی هستم و درخواست معافیت پزشکی دادم!!!! واقعیتش نمیدونستم و کسی بهم نگفت الانم بدون اینکه ازام بپرسن 4 ماهه درگیر معافیت پزشکی هستم.
2. من مشکلم ارتوپدی هست و نوع بیماریم مادر زادی بود به نام "کلاب فوت(انحراف پای چپ)" تمام ماده های معافیت پزشکی رو مطالعه کردم ولی چیزی به اسم بیماریم نتونستم پیدا کنم.
من 4 بار برای همین بیماری در بچگی عمل شدم و هنوز زمانی که زیاد وایمیسم و راه میرم درد میگیره!
واقعا دارم از دلشوره میمیرم کسی میدونه کلاب فوت جز معافیت دایم هست یا نه؟!؟!؟!؟
درود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فروم
بنظر من، شما همراه با مدارک پزشکی تون به پزشک معتمد نظام وظیفه یا بیمارستان های مورد تائید نظام وظیفه مراجعه کنید. در ضمن تا جایی که من اطلاع دارم، در حین تحصیل امکان درخواست برای معافیت پزشکی وجود نداره و شما حتی اگر مدارکتون رو هم ارسال کرده باشید، در نامه ای که به آدرس شما ارسال خواهد شد، از شما خواهند خواست که بعد از پایان معافیت تحصیلی (یعنی اتمام تحصیل و فارغ التحصیلی) مدارکتون رو برای معافیت پزشکی ارسال کنید. موفق باشید
بنظر من، شما همراه با مدارک پزشکی تون به پزشک معتمد نظام وظیفه یا بیمارستان های مورد تائید نظام وظیفه مراجعه کنید. در ضمن تا جایی که من اطلاع دارم، در حین تحصیل امکان درخواست برای معافیت پزشکی وجود نداره و شما حتی اگر مدارکتون رو هم ارسال کرده باشید، در نامه ای که به آدرس شما ارسال خواهد شد، از شما خواهند خواست که بعد از پایان معافیت تحصیلی (یعنی اتمام تحصیل و فارغ التحصیلی) مدارکتون رو برای معافیت پزشکی ارسال کنید. موفق باشید
(27-08-2013, 03:33 PM)'محمدرضا سیلور' نوشته: دشمنتون شرمنده اختیار دارید خیلی ممنون از لطفتون
راستی اگه معاف از رزم بدن امکان داره همراهش کسری بدن؟ آموزشی هم باید برم؟
(28-08-2013, 12:15 PM)'doctor1373' نوشته: ربطی به کسری نداره
ولی آموزشی هم نمیری
دوست من، در صورتی که شما واجد شرایط دریافت معافیت از خدمت نباشید و معاف از رزم تشخصی داده بشید، دوران آمورشی رو باید بگذرونید فقط با توجه به نوع بیماری تون، ممکنه که کارهای سخت معمول در دوره آموزشی رو انجام ندهید.
(28-08-2013, 06:54 PM)'doctor1373' نوشته:با تشکر از دوستان
خواستم ببینم کسی ایجا تا به حال برای معافیت صافی کف پا اقدام کرده به کمیسیون تهران ؟؟؟
برخورد چگونه بوده ؟؟ چطور معاینه کردند ؟؟آیا بطور دقیق یا فقط رای پزشک متخصص را اعمال کردند ؟؟
اگه معاینه می کنند چه نوع معاینه ای انجام دادند ؟؟؟
خواهش می کنم سریع جواب بدبد من فقط 5 روز وقت دارم
دوست من، اعضای کمیسیون پزشکی در بیمارستان های مختلف نظام وظیفه متفاوت هستند، بنابراین نمیشه در مورد نحوه برخوردشون خیلی دقیق نظر داد. نگران نباشید، معاینات در حد معاینات معمول و بررسی پرونده پزشکی شما است
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.