31-08-2013, 01:06 PM
سلام امین جان
مگم جواب بنده را فرصت داشتید بدهید .ممنونم
امیر
مگم جواب بنده را فرصت داشتید بدهید .ممنونم
امیر
amin_mb:مجرب در پوزیشن های دکتری و پذیرش دکتری و کسر خدمت
|
31-08-2013, 01:08 PM
دوست خوبم،
کمی تامل داشته باشید. یکی دو تا استاد که نیستند. از دیروز تا حالا در فرصت هایی که داشتم لینک اساتید کانادا را برای شما دارم در می آوریم. فرصت دهید لطفاً
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
01-09-2013, 10:08 PM
سلام امین جان.
میتونم خواهش کنم تا حدی که برات مقدوره یه مقایسه ای در مورد مزایا و معایب کانادا و استرالیا و تفاوت این دو کشور برای دانشجویی که میخواد اونجا برای دکترا بخونه انجام بدی؟ (میخوام نظرت رو به عنوان یه فرد مطلع، درباره این دو کشور به لحاظ تفاوتهای مهمشون (چه آکادمیک و چه عمومی) بدونم.) متشکرم
23-09-2013, 10:55 PM
سلام مجدد. امین جان به نظرت بین این 2 دانشگاه اعتبار کدوم بیشتره واسه رشته کنترل؟
دانشگاه فنی و حرفه ای دانشگاه آزاد متشکرم
24-09-2013, 06:29 AM
(23-09-2013, 10:55 PM)'armince' نوشته: سلام مجدد. امین جان به نظرت بین این 2 دانشگاه اعتبار کدوم بیشتره واسه رشته کنترل؟ اگه میخاین اپلای کنین، حتما اعتبار دانشگاه آزاد بیشتره !
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرمآورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام میدهد که شما میگفتید غیرممکن است."
24-09-2013, 08:56 AM
(23-09-2013, 10:55 PM)'armince' نوشته: سلام مجدد. امین جان به نظرت بین این 2 دانشگاه اعتبار کدوم بیشتره واسه رشته کنترل؟ دوست من ببخشین این دانشگاه فنی حرفه ای منظورتون آموزشکده فنی هستش همون یا چیز جدیدیه؟!!
بله اعتبار دومی بیشتره بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم. (24-09-2013, 08:56 AM)'Charming' نوشته: سلام والا نمیدونم این لینکشه http://www.mashhadmtv.ac.ir/about/3/%D8%...8%AF%D9%87+ اینم لینک دانشگاه اصلی مادر http://www.tvu.ac.ir/ والا من تصور میکردم دانشگاه فنی و حرفه ای چون دولتی و با قدمت خیلی بیشتره اعتبارش بیشتره ولی امیرحسین جان گفتند که اعتبار آزاد بیشتره برای امین یا امیرحسین یا سایر دوستان : عزیز واسه کنترل دانشگاه ارشد قطعا خیلی مهم و سرنوشت سازه و تاثیرگذار ( غیر از GRE و معدل و ....) به نظرت اینکه دانشگاه کارشناسی چی بوده باشه چقدر اهمیت داره؟ ( مثل همین داستان بالا بین آزاد و فنی و حرفه ای ) اجازه بدین من دقیقتر وضعیتم رو بگم کاردانی ( کنترل) رو گرفتم و الان کارشناسی 2 رشته / محل قبول شدم قدرت ( آزاد) و کنترل ( دانشگاه فنی و حرفه ای ) هدف: وارد شدن به یکی از دانشگاه های تهران شریف یا اصفهان برای کنترل ---> برای اپلای اگه اعتبار آزاد ( واسه کارشناسی) خیلی مهم باشه باید برم قدرت و واسه ارشد کارم خیلی سخت میشه چون باید اختلاف دروس با کنترل رو هم بخونم در کنار درسهای خودم ولی اگه مهم نباشه مشکل حله چون من تصورم بر اینه که نهایتا رنک دانشگاه ارشد مهم باشه ( شایدم اشتباه کنم) دوستان مطلع با این تفاسیر چه پیشنهادی میدین؟ سپاس اینم یه لینک دیگه wiki http://en.wikipedia.org/wiki/Montazeri_T...of_Mashhad
امیررضا جان با اجازه نظر خودم رو بگم:
دوست من شما هرف رو نوشتین: هدف: وارد شدن به یکی از دانشگاه های تهران شریف یا اصفهان برای کنترل ---> برای اپلای خوب این یعنی چی؟ منظورتون واسه ارشده؟ خوب اونکه تاثیری نداره کارشناسی کجا باشین..کنکوره دیگه!! ولی اگه منظورتون اینه که کارشناسی رو کجا برین که مثلا تو پذیرش امریکا تو مقطع دکترا بگن کارشناسی دانشگاهت معتبر بوده یا نه زیاد فرقی نداره؟ ببینید ممکنه بعضی دوستانی که تهران خوندن کمی هم عقیده من نباشن ولی من این رو به شما قول میدم که رزومه قوی میتونه مقابل همه چی بایسته!! درسته بله مثلا دانشگاه فلان تهران شناخته شده هستش ولی به نظر من رزومه از اون معتبر تره در حالت کلی ولی من میتونم بگم که دانشگاه فنی حرفه ای نداریم شما بهتره یه پرس و جویی بکنین؟ ازاد احتمالا از اون بهتره در حالت کلی باز گفتم البته اگه هزینه مشکل نداشته باشی که فکر نکنم!! دوست عزیز یک نکته که خیلی حائز اهمیت اینه که دانشگاه های ایران چندان شناخته شده نیستند. پس نگران اسم دانشگاه نباش . به نظر من با توجه به علاقه و شرایط انتخاب کن. ولی بازم میگم اون دانشگاه فنی حرفه ای زیاد به نظر من اسم و رسم دار نیست بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
24-09-2013, 02:03 PM
(24-09-2013, 01:43 PM)'Charming' نوشته: امیررضا جان با اجازه نظر خودم رو بگم: ممنونم بابت وقتی که گذاشتی و نظرتو گفتی که خیلی واسم ارزشمنده
بله هدفم رو درست متوجه شدین. اینکه فردا نگن چرا کارشناسی فلان جا بودی ( البته نمیگن ولی تصورم اینه که ممکنه تاثیرگذار باشه) تا الان که من تحقیق کردم گفتن بار علمی آزاد مشهد به مراتب بیشتر از دانشگاه فنی و حرفه ایه تو این لینک هم آزاد مشهد 84 مینه ( ردیف) درصورتی که اثری از دانشگاه فنی و حرفه ای پیدا نکردم تصور دیگه م هم اینکه چون اونطرف با عبارت Islamic Azad Uni بیشتر روبرو شدن شاید بهتر باشه نسبت به دانشگاههای تک اسم تا الان کفه دانشگاه آزاد واسم سنگین تر شده فقط تنها نگرانیم اینه که چون میخوام ارشد دوباره برگردم به کنترل آیا میتونم دروسی که اختلاف دارم ( یعنی تو قدرت نیست) رو بدون سر کلاس بودن بخونم و از کنکور رد بشم یا نه ( البته ملاک کنکور رد شدن نیست چون فقط سر ضرایب فرق داره ) ولی واسه خودم که دنبال مدرک نیستم و میخوام پایه آکادمیکم قوی بشه نیاز دارم تو ارشد کم نیارم سر درسهای کنترلی چون تو قدرت سر کلاس نبودم و self study بودم نظرتون چیه؟ برم آزاد قدرت بخونم بعد در کنار دروس اصلی کنترل رو هم پارالل باهاش بخونم؟
24-09-2013, 03:00 PM
(24-09-2013, 02:03 PM)'armince' نوشته: سلام دوباره دوست عزیز
والا من نمیدونم چرا بعضی دوستان نظرشون اینه که اگه رزومت خوب باشه ، دانشگاه جبران میشه دقیقا خلاف این مطلب میلیون ها بار به من ثابت شده و تنها دلیل رد شدن پذیرشم به خاطر این بوده که از دانشگاه معروفی نبودم... بله رزومه خوب خیلی تاثیر گذاره ولی اینو یادتون باشه هر چی جای خودشو داره ! نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرمآورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام میدهد که شما میگفتید غیرممکن است."
|
|