12-06-2013, 01:33 PM
باسلام
برای گرفتن پذیرش در مقطع کارشناسی در دانشگاههای سوئیس شرط سنی وجود دارد؟
مدارک مورد نیاز برای پذیرش در مقطع کارشناسی
|
12-06-2013, 01:33 PM
باسلام
12-06-2013, 09:40 PM
(12-06-2013, 01:33 PM)'محمد.ج' نوشته: باسلام سلام. به آکادمیا کافه خوش اومدین
والا من که تا حالا شرط سنی برای درس خوندن ندیدم بجز دانشگاه های خاص ایران!! ولی برای اطمینان میتونید خودتون در سایتشون ببینید. برای راحتی کارم میتونید لینکاشون رو از این سایتای رنکینگ پیدا کنید.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
01-08-2013, 07:09 PM
با سلام
من ترم آخر کارشناسی ام ولی میخوام واسه تحصیل در ایتالیا از اول (کارشناسی) اقدام کنم میشه راهنماییم کنید که چه جوری میتونم از دانشگاه های خوب ایتالیا اپلای بگیرم برای رشته software یا IT برای ثبت نام 2 مدرسه ایتالیایی 10 روز بیشتر وقت ندارم و تا اون موقع باید اطلاعاتم رو تکمیل کنم ممنون میشم اگه راهنماییم بکنید
18-08-2013, 05:21 PM
با عرض سلام
من امسال می خوام برم اول دبیرستان و تصمیم دارم در دانشگاه های برتر آمریکا ادامه تحصیل بدم یعنی در واقع این جا خرخونی کنم کنکورم رو جزو نفرات برتر بشم که به سابقه ام اضافه بشه اما در کل میخواستم بدونم داشتن چه چیزایی برای پذیرش در دانشگاه های آمریکا تاثیر داره.چه آزمون ها و مدال ها و یا مقالاتی مهمند؟با توجه به این که می خوام رشته ی تجربی برم و معدلم هم تا حالا 20 بوده چند بار نفر اول در آزمون ها شده ام اما در ایران منظورم اینه که میتونم به معدل بالای 19 در دبیرستان امیدوار باشم.سطح زبانم هم الان advanceهست که ان شا الله تا چهارم دبیرستان میتونم یه نمره ی خوب آیلتس یا تافل بگیرم.ممکنه منو راهنمایی کنید؟ و یک سوال دیگه اینکه احتمال گرفتن پذیرش و یا فاند در دانشگاه هاروارد آمریکا با شرایط من چقدره؟ البته من اطلاعاتم هنوز خیلی زیاد نیست دیگه ببخشید اگه اشتباهی داشتم با تشکر و سپاس فراوان.
20-08-2013, 10:11 AM
قطعا معدل بالا در طول دوره دبیرستان برای گرفتن پذیرش در مقطع کارشناسی مهمه. همچنین اگر پست شماره ۳ همین موضوع رو بخونید، میبینید که در اونجا گفته شده که شما معمولا احتیاج به امتحان SAT یا ACT و همچنین امتحان زبان TOEFL یا IELTS دارید. مقاله برای پذیرش در مقطع کارشناسی چندان معنی نداره، چون معمولا کسی در طول دوره دبیرستان کار تحقیقاتی مهمی که منجر به مقاله بشه انجام نمیده.
برای ورود به رشته پزشکی در امریکا، شما معمولا باید ابتدا لیسانس زیستشناسی بگیرید و بعد وارد دوره چهار ساله پزشکی بشید. البته از برخی رشتههای نزدیک مثل شیمی هم میتونید وارد دوره پزشکی بشید. در مورد فاند هم در موضوع دیگهای در همین انجمن توضیح داده شده که به طور کلی احتمال گرفتن فاند در مقطع کارشناسی در امریکا کمه. در مورد احتمال گرفتن پذیرش با توجه به این که معدل شما هنوز مشخص نیست و امتحانها رو ندادهاید نمیشه هیچ اظهارنظری کرد. طبیعتا اگر همه این شرایط عالی باشه، احتمال گرفتن پذیرش وجود داره.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
12-10-2013, 07:56 PM
سلام. یه سوال در مورد نوع مدرک پیش دانشگاهی و دبیرستان داشتم. من دیپلم ریاضی هستم و بعد از پیش دانشگاهی مهندسی مکانیک خوندم، ولی الان می خوام تو رشته طراحی صنعتی در مقطع لیسانس در اروپا تحصیل کنم. با توجه به اینکه طراحی (Design) در بعضی کشور ها زیرمجموعه هنر و بعضی کشور ها زیر مجموعه مهندسی هست، آیا برای ورود به این رشته از نظر نوع دیپلم مشکل خواهم داشت یا نه؟ (معدل پیش و دیپلمم به ترتیب 17.5 و 18.5 هست)
13-10-2013, 01:29 PM
(12-10-2013, 07:56 PM)'Pouyan.B' نوشته: سلام. یه سوال در مورد نوع مدرک پیش دانشگاهی و دبیرستان داشتم. من دیپلم ریاضی هستم و بعد از پیش دانشگاهی مهندسی مکانیک خوندم، ولی الان می خوام تو رشته طراحی صنعتی در مقطع لیسانس در اروپا تحصیل کنم. با توجه به اینکه طراحی (Design) در بعضی کشور ها زیرمجموعه هنر و بعضی کشور ها زیر مجموعه مهندسی هست، آیا برای ورود به این رشته از نظر نوع دیپلم مشکل خواهم داشت یا نه؟ (معدل پیش و دیپلمم به ترتیب 17.5 و 18.5 هست) دوست عزیز.
خیلی نگران این موضوع نباشید. بیشتر کشور المان و فرانسه در این زمینه کمی محتاط هستن اما باز هم میشه از برخی از دانشگاهاش پذیرش گرفت. اما در کل مهم اینه که شما مدرک دیپلم دارید حالا برای لیسانس در زمینه طراحی اقدام کنید. از طرفی من خودم در اروپا دیدم که دوستان طراحی صنعتی و طراحی داخلی از رشته های ریاضی و فنی با داشتن دیپلم در اون رشته ها وارد این رشته ها شدن. " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
13-10-2013, 06:58 PM
می شه راهنمایی کنید که توی این رشته ( طراحی صنعتی) کدوم کشور و دانشگاه مناسبتره ؟ چون من دنبال دانشگاههای دولتی هستم که تقریبا شهریه ای در حد پول بیمه و حمل و نقل و... دارند، می شه راهنماییم کنید؟ چون حس می کنم پروسه انتخاب کشور و دانشگاهم زیادی داره طول می کشه. و اینجا هم فروم مناسبی مربوط به این رشته پیدا نکردم!
10-12-2013, 03:40 AM
سلام
من امسال سال سومم و قصد دارم واسه کارشناسیم برم انگلستان.کسی میتونه بگه که چه چیزایی لازم؟ اگه هزینشو هم میدونید لطفا بگید
10-12-2013, 05:58 AM
سلام
من در مورد مدارک مورد نیاز اطلاع چندانی ندارم اما شرط معدل و نمره زبان(TOFEL OR IELTS) برای پذیزش هر کشوری لازمه. اما اگه خيلي پولداري و ميتوني بيشتر از 150 ميليون هزينه كني به راحتي ميتوني از انگلستان پذيرش بگيري.همه جور كشور خوبيه. |
|