24-11-2012, 12:42 PM
(24-11-2012, 05:27 AM)ariel نوشته: سلام من وقت امرجنسی دارم و زیاد رو زبان مسلط نیستم میخواستم بدونم آیا آفیسر فارسی زبان با من صحبت میکنه یا نه ؟اگر جوابم نه هستش چی چیزایی رو بیشتر میپرسن که حداقل رو اونا کار کنم ؟در ضمن بجز i20 و ds160 چه چیزای دیگه ایی باید همرام باشم لطفا راهنماییم کنیم ممنون میشمسلام
شما وقت اضطراری خودتون رو بوسیله I20 گرفتین دیگه؟ سفارت به کسایی وقت اضطراری میده که برای دوره های زبان نمیرن و در زبان انگلیسی هم (با توجه به مدرک زبان ارائه شده به دانشگاه) مشکلی ندارن. بنابراین مصاحبه شما به انگلیسی خواهد بود. در مورد سوالات اگر پست های همین تاپیک رو ملاحظه بفرمایید دوستان سوالات مصاحبشون رو بیان کردند. هر آفیسری ممکن هست سوالات متفاوتی بپرسه با این حال در این تاپیک میتونید سوالات متداول رو ببینین. در مورد مدارک مورد نیاز هم به این تاپیک مراجعه کنید و همچنین این سایت. در ضمن در سایت هر سفارت ممکنه مدارک خاصی رو ذکر کنه که لازمه مثلا برای آنکارا نوشته شناسنامه و کارت ملی که البته از من و خیلی های دیگه که رفتن نگرفتن ولی بهر حال نوشته و آفیسر میتونه از شما بخواد.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.