15-07-2012, 02:47 PM
(14-07-2012, 04:59 PM)yuksi نوشته: سلام اقا پژمان. ممنون میشم منو راهنمایی کنید. من ریاضیم ضعیفه میخواستم بدونم برا این بخش از کجا شروع کنم و مرحله به مرحله جلو برم.راستش هرکسی یه کتابی میگه.شما که تجربه دارید نظرتون چیه؟ چهار ماهم وقت دارمسلام جناب yuksi،
شما وقت کافی برای کسب نمره خوب در Q رو دارید. باید سعی کنید قبل از هر چیز با سوالات و مباحث آزمون آشنا بشید و بعد یه دوره تست بزنید تا دستتون بیاد در چه وضعیتی هستید. بر اساس شناختی که از نقاط ضعف تون پیدا می کنید، می تونید به کتابهای مختلف رجوع کنید و مباحثی که در اونها ضعف دارید رو به دقت بخونید و تمرین کنید. بعد که به همه بخش ها تسلط نسبی پیدا کردید باید بشینید و تا می تونید تست بزنید.
به نظر من برای شروع Math Review for GRE General Revised Test که در این پست قابل دانلود کردن هست رو بخونید و بعد یه دوره تستش رو بزنید. بر اساس شناختی که به دست میارید می تونید برید سراغ کتابهای دیگه ای که در این فروم معرفی شده و اونها رو بخونید که با مباحث به خوبی آشنا بشید و ضعف هاتون رو بپوشونید. من به شخصه Revised امتحان ندادم و به جز Official Guide هم مرجع دیگه ای نخوندم و نمی دونم کدوم برای Q بهتر هست. ولی بر اساس شنیده هام کتاب Barrons و Nova به نظرم در این بخش خوب هستند. حالا دوستان دیگه ای که تجربه Revised رو دارند بهتر می تونند کمک کنند.
موفق باشید.