در MRI شما به روشنی به Disk Herniation اشاره شده و باریک شدگی کانال تخاعی هم شدید هست. با این شرایط طبق ماده 34 بند 3 معاف میشین.
بند 3- انواع هرني ديسكال با علايم كلينيكي و راديولوژي عمل شده و عمل نشده معاف دائم.
(27-03-2014, 01:06 PM)'farzad_LMZ' نوشته: سلام دوستان و MIKE عزیز
من 6 سال هست که کمر درد و پا درد شدیدی دارم تا حدی که هر بار نشست و برخاست می کنم هم پای راست و هم پای چپم تیر شدیدی می کشه.. برای معافیت پزشکی اقدام کردم و جواب MRI من به شرح زیر است
broad based disk herniation with severe canal stenosis and mild bilateral neural foraminal narrowing at L4-L5 level is seen
central and left paracentral disk protrusion with thecal sac and left neural root impression at L3-L4 level is seen
disk dehydration at these levels is seen
بقیه چیزا نوشته نرمال است
در ضمن پیش دکتر متخصص جراهی مغز و اعصاب بیمارستان 501 امام رضا ارتش رفتم روی برگه معرفی به بیمارستان که از نظام وظیفه اومده بود نوشت:
در معینه لازک پای راست دارد
در MRI نظامی دیسک هرنی L4-L5 و L5-S1 دارد و به من هم گفت خیالت راحت باشه
من لیسانس دارم و متولد 67 هستم
روز کمیسیون من 17 فروردین هستش
به نظر شما معافیت دائم شامل من میشه؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -