سلام و ممنون که جواب دادین.میخوام اینجوری بدونم که لیسانس و تافلمو از اینجا بگیرم بعدش؟
میخوام با لیسانس برم اونجا کارکنم...اگه با لیسانس مدیریت برم بده؟[
گرفتن اقامت دائم (گرین کارت) امریکا بعد از اتمام تحصیلات
|
سلام و ممنون که جواب دادین.میخوام اینجوری بدونم که لیسانس و تافلمو از اینجا بگیرم بعدش؟
در مورد اینکه در چه رشته خاصی ممکن هست موفق تر باشید من نمی تونم پیشنهاد خاصی بکنم. به هر حال روال معمولی و تعریف شده این هست که وقتی در آمریکا مشغول تحصیل شدید به تدریج با شرکت هایی که در زمینه کاری شما هستند آشنا بشوید و به اصطلاح لینک هایی را در اونها پیدا کنید تا بعد از اتمام تحصیلتون (حالا در هر مقطعی که باشه) شانس و احتمال پیدا کردن شغل در اون شرکت ها رو افزایش بدین. اینکه بخواهید از ایران به طور مستقیم در آمریکا پیشنهاد شغلی پیدا کنید (حال با هر مدرکی که باشه) در مقایسه با اینکه در آمریکا حضور داشته باشید خیلی سخت تر هست. همین طور تا جایی که اطلاع دارم رشته های مدیریتی در مقایسه با رشته های مهندسی در بین خود آمریکایی ها طرفدار بیشتر دارند و به همین دلیل در اینجا بحث رقابت به وجود میاد و کار شما سخت خواهد شد. حالا افراد دیگری که در زمینه رشته مدیریت تجربه بیشتری دارند شاید بتونند راهنمایی بهتری به شما بکنند.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
24-09-2013, 12:13 AM
بنابراین من یا باید اونجا لیسانس بگیرم یا اینجا.(احتمالا هزینه تحصیل اونجا 40 50 میلیون تومن به بالاست سالی,حالا معادل دلارش)
میشه خیلی واقعگرایانه بگین که من میتونم با لیسانس به اونجا مهاجرت کنم؟ چه راههایی وجود داره؟ یعنی دارین میگین عملا نمیشه رفت با این شرایط؟!!!!!
به طور خلاصه غیر ممکن نیست ولی سخت هست. شما یا باید در ایران لیسانس بگیرید و بعد بروید آمریکا فوق لیسانس بگیرید و بعد کار پیدا کنید و مراحل گرفتن گرین کارت را طی کنید. یا باید پذیرش لیسانس در آمریکا بگیرید و بعد کار پیدا کنید. پس شما در هر حال باید به فکر گرفتن یک پذیرش در یک مقطعی در آمریکا باشید.
در مورد هزینه های تحصیل البته به این تاپیک زیاد مربوط نمی شود ولی با در نظر گرفتن هزینه های اجاره مسکن و به طور کلی زندگی، به طور متوسط بیشتر از اینهاییست که شما اشاره کردید و بدون کمک داشتن کمک هزینه سخت می شود از پس آنها بر آمد. مثلا می توانید هزینه های دانشگاه لوییزیانا را که من به طور اتفاقی انتخاب کردم نگاه کنید (در اینجا). پس اگر وضع مالی خیلی خوبی ندارید می بایست به شکلی کمک هزینه هم از دانشگاه موردنظر بگیرید. در مورد اینکه چطور از آمریکا پذیرش و کمک هزینه بگیرید می توانید تاپیک زیر را نگاه کنید. ولی در مورد گرفتن گرین کارت از طریق پیدا کردن کار همانطور که در بالا هم گفتم اول باید از آمریکا پذیرش بگیرید تا کارتان راحت شود. شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
01-04-2014, 12:48 PM
سلام من میخوام برای فوق لیسانس برم دانشگاه کلارکسون نیو یورک امریکا اقوامی هم اونجا داریم که مطب دندانپزشکی دارند خاله و دایی ...... بنطرتون من میتونم بعد از اتمام فوق لیسانس در اون دانشگاه گرین کارت بگیرم؟
01-04-2014, 01:16 PM
(01-04-2014, 12:48 PM)'pooriya2014' نوشته: سلام من میخوام برای فوق لیسانس برم دانشگاه کلارکسون نیو یورک امریکا اقوامی هم اونجا داریم که مطب دندانپزشکی دارند خاله و دایی ...... بنطرتون من میتونم بعد از اتمام فوق لیسانس در اون دانشگاه گرین کارت بگیرم؟ دقیقا به چه دلیل Green Card بگیرید؟ به دلیل اینکه اقوامتون مطب دارند؟ به نظر خودتون منطقیه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
01-04-2014, 01:43 PM
(01-04-2014, 01:16 PM)'yousi' نوشته: نه منطورم اینه که هر کس بعد از اتمام تحصیل 60 روز زمان داره که کار پیدا کنه. من اگر اونجا کار کنم و کارفرما درخواست گرین کارد کنه میتونم بمونم؟
01-04-2014, 01:57 PM
(01-04-2014, 01:43 PM)'pooriya2014' نوشته: ببینید از الان که 100% نمیشه گفت و خب به خیلی چیز ها بستگی داره. اول از همه بگم که درسی که خوندین خب باید در ارتباط با همون کار باشه. در کل زمانی که کارفرما اقدام میکنه برای یک فردی که شهروند آمریکا نیست بایستی اداره کار آمریکا رو توجیه کنه که فردی با همین مشخصات در آمریکا نیست و من مجبورم که ایشون رو استخدام کنم در غیر این صورت خود اداره کاریابی CV افرادی آمریکایی که میتونن در همون زمینه کار کنن رو به کارفرما میده برای همین یکم کار سخت هست اما بازم میگم هیچی غیر ممکن نیست. شما از همین الان که این موقعیت رو میدونی سعی کن CV ات رو اونقدر بالا ببری که اداره کار آمریکا راضی بشه.
موفق باشی
01-04-2014, 02:14 PM
(01-04-2014, 01:57 PM)'yousi' نوشته: ممنون yousi جان من رشتم مهندسی مکانیک طراحی جامدات هست ربطی به مطبو دندانپزشکی و این حرفا نداره ولی یکی از دوستام گفت به عنوان فیکسر یا طراحی و خدمات رسانی برای تجهیزات و لوازم دندانپزشکی میتونی استخدام شی. از اونجایی هم که کارفرما میشه شوهر خالم
![]() (01-04-2014, 02:14 PM)'pooriya2014' نوشته: خواهش میکنم.
راستش من نمیدونم رشته شما به تجهیزات پزشکی ربط داره یا نه. تا اونجایی که من میدونم و شنیدم بیشتر مهندسی پزشکی با این چیزا سروکار داره. حالا ببین اگر موقعیت داری بری اون دانشگاه که گفتی حتما برو. چون نمیدونی که شاید اصلا موقعیت های دیگه جور شد مثل ازدواج و Green Card که هیچی Citizen شدی و اصلا نیازی به کار کردن تو مطب شوهر خالت برای موندن به آمریکا نداشتی اگرم نه که خوب بازم شانستو برای کار امتحان میکنی بهر حال اگر الان موقعیت داری به این فکر نباش که اگه بتونی بمونی بری! موفق باشی |
|