05-12-2013, 08:37 PM
(03-11-2013, 01:47 AM)'M1KE' نوشته: خواهش می کنم دوست عزیز.
ببینید به نظر من ۱ ماه زمان زیادی است و نیازی به عقب انداختن مصاحبه ندارید. چون اساسا امتحان کنکور یا زبان نیست که بخواهید برای اون آماده بشین و مصاحبه رو هم که به زبان فارسی می تونید انجام بدین پس هر چه زودتر بتونید برین و ویزا رو بگیرید بهتر هست.
در مورد اسپانسر به فرم I-134 (لینک) کپی گذرنامه آمریکایی یا کپی کارت شهروند اسپانسر٬ کپی فرمهای مالیاتی 3 سال آخر اسپانسر٬ اصل نامه مانده حساب بانکی اسپانسر و نامه اشتغال به کار اسپانسر که در اون در آمد سالیانه وی آورده شده باشه احتیاج خواهید داشت. ولی همانطور که به دوست دیگری هم گفتم داشتن اسپانسر ضروری نیست و افراد زیادی را دیدم که با مانده حساب شخصی Bank Statement و خودشان شخصا اقدام کرده اند و ویزا گرفته اند. ولی به هر حال اطلاعات این فرد را هم داشته باشید بد نیست که به عنوان آدرس در آمریکا معرفی کنید. خودتان حدود ۸۰ میلیون تومان در حساب بریزید و فردایش مانده حساب Bank Statement بگیرید (بیشتر بانک ها می گویند برای گرفتن موجودی می بایست دست کم ۱ روز در پول در بانک بوده باشد) و بعد هم می توانید دوباره پول را بردارید.
مدیکال ها ۱ روزه آماده می شوند در نتیجه اگر مثلا مصاحبه شما ۲ شنبه است مدیکال را برای شنبه در نظر بگیرید. بلیت را طوری بگیرید تقریبا ۳-۲ قبل از مصاحبه در امارات باشید و بتوانید مدیکال را انجام دهید. برای دو روز قبل از مدیکال در نظر بگیرید. مثلا در این مثال برای ۵ شنبه بگیرید. ماهان در همه روزها برای امارات رفت و برگشت دارد و به نظرم در اولین فرصت بلیت را بگیرید که ارزان تر باشد. زمان برگشت به این بستگی دارد که بخواهید بمانید و ویزا را بگیرید یا اینکه کلیرنس خورده باشید و بخواهید برگردید و دوباره برای گرفتن ویزا به امارات سفر کنید. بیشتر افرادی که دیدم برای ابوظبی اقدام می کنند ۴ روزه می گیرند یعنی ۳ روز قبل از مصاحبه می روند و روز بعد برمی گردند.
در مورد آنکارا برای مدیکال از ۱ ماه قبل از دکتر اونگان وقت می گیرند. در مورد امارات تعداد پزشک ها بیشتر است و اگرچه سایت دارند و می شود از آن وقت گرفت (لینک سایت رسمی برای گرفتن وقت مدیکال در امارات) در عمل خیلی ها ۳-۲ روز قبل همین طور می روند و آزمایش ها را انجام می دهند و رسید وقت نمی دهند و تا الان که مشکلی نبوده ولی به هر حال شما برای دبی یا ابوظبی از بیمارستان NMC وقت بگیرید یا به یکی از دکترهایشان ایمیل بزنید و در یکی دو خط زمان دقیق مصاحبه تان را برایشان توضیح دهید و بگویید که می خواهید چند روز قبل برای انجام آزمایش های مدیکال وقت بگیرید.
در این مورد NMC ابوظبی دیده ام برخی پیش DR.C.R.Shetty رفته بوده اند و راضی بوده اند. در مورد NMC دبی بیشتر پیش دكتر شوكلا می روند. به هر حال در مورد NMC دبی هم می توانید از NMC Deira وقت بگیرین و برای این کار به appointmentdeiradxb@nmc.ae ایمیل بزنین و وقت بگیرین. در کل همه پزشک های معتمد قبول هستند و به نظر من نباید در انتخاب آنها حساسیت زیادی داشت. از هر کدام توانستید یک وقت بگیرید. ولی با توجه به روال عملی که گفتم رسید وقت را نمی گیرند حتی می توانید زودتر بروید و آزمایش ها را انجام دهید. ولی دیگر دیرتر از ۲ روز مانده به مصاحبه برای مدیکال ها نروید. در امارات General Practitioner را طبیب عام می گویند (برای پیدا کردن راحت بخش موردنظر در بیمارستان).
مدارکی که با خودتان به بیمارستان می برید: اصل پاسپورت٬ ۳ عکس ۵ در ۵ و کارت واکسن و دعوت نامه مصاحبه سفارت و آدرس و شماره را هتل به همراه پرینت وقت قرار با پزشک (این یکی را در عمل نیازی نیست ولی داشته باشید بد نیست) را داشته باشید.
در مورد خود سفارت هم خود گذرنامه + کپی تمام صفحات آن٬ شناسنامه + ترجمه + کپی٬ مدرک های تحصیلی از دیپلم به بالا + ترجمه + کپی (معمولا فقط مقطع بالاتر را می گیرند)٬ نتایج مدیکال٬ گواهی بانک و اسپانسر (همانطور که گفتم با گواهی بانکی شخصی هم می توانید اقدام کنید)٬ عکس ۵ در ۵ هم حدود ۶ تایی داشته باشید (در سفارت به احتمال زیاد ۲ تا بیشتر نمی گیرند و بقیه را پس می دهند). همین طور فرم هایی که قبلا فرستاده بودید را اگر تغییر کرده اند دوباره پر کنید.
در مورد تحویل ویزا هم در حال حاضر در امارت مثل ترکیه برای گرفتن ویزا ثبت نام در سایت CSC اجباری نشده و در خود سفارت گذرنامه تحویل می دهند ولی برای اطمینان در سایت CSC هم ثبت نام کنید و رسید آن را داشته باشید. ثبت نام در آن وقت زیادی نمی برد.
با خودتان مقداری درهم ببرید. در فرودگاه و هتل دلار چنج نکنید چون با نرخ خوبی محاسبه نمی کنند. شرایط هتل ها را می تونید از سایت booking.com کنترل کنید می تونید هم از آژانس ها بگیرید.
تعطیلات رسمی سفارت آمریکا در ابوظبی را هم بد نیست برای برنامه ریزی هایتان نگاه کنید (لینک)
سلام خدمت شما مجددا ! بعد از این همه راهنمایی که کردید !
[align=right]من واقعا به کمک نیاز دارم ! خیلی خیلی فوری! خیلی ممنون می شم کمکم کنید.
[align=right]من همین امروز همراه خانواده ام ( من ، خواهرم ، مادرم و پدرم ) سفارت بودیم برای اینترویو ویزا لاتری ! مادرم برنده اصلی بود. من و خواهرم هم زمان ثبت نام زیر 21 سال بودیم! خوهرم 1 سال از من بزرگتر هستش ، و بعد از لاتری شده 21 سالش ! الان که انترویو رفتیم من و پدرم و مادرم بدون مشکل ویزا گرفتیم ولی خواهرم رو گفتن دیگه بالای 21 سال هستش و بهش تعلق نمی گیره! مگر توی DV Seldectee دقیقا ذکر نشده تمام فرزند هایی که در زمان ورود به لاتاری زیر 21 سال بودند ؟ الان هنوز ابوظبی هستیم! توروخدا راهنمایی کنید چی کا کنم؟؟ ((((